Over Ons

Op deze pagina lees je meer over ons en wie we zijn. Met ons team werken we aan het verder uitbouwen van het platform huisdierenverzekeringafsluiten.nl. Regelmatig plaatsen we hier vacatures en meer informatie over onze service:

Wie zijn wij?

Direct een dierenverzekering afsluiten? Wij bieden u een makkelijke en overzichtelijke vergelijkingstabel met daarin zes dierenverzekeraars die een verzekering voor huisdieren aanbieden. Kies direct voor één van de de onderstaande opties en vind de dierenverzekering die past bij uw situatie. Let op. In onze vergelijkers worden niet alle aanbieders van dierenverzekeringen getoond. Wij hebben gekozen voor de zes bekendste verzekeraars. Door heel Nederland zijn zij de grootste aanbieders van dierenverzekeringen. De prijzen die u ziet in de vergelijkers kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs. De prijs wordt voor u juist berekend op de website van de aanbieder die de dieren verzekering aanbiedt. De prijs hangt af van de leeftijd, gezondheid het ras en welke extra polissen u toevoegt. De prijzen in het overzicht zijn voor het laatst geüpdatet in 2021.

Wat doen wij?

Hoe vindt u een dierenverzekering die bij u past? Een dierenverzekering vinden die past bij uw situatie is erg belangrijk. Het is niet verstandig direct een dierenverzekering te kiezen o.p.v. alleen de prijs. Natuurlijk is het aanlokkelijk om de goedkoopste dierenverzekering af te sluiten. Maar sluit de goedkoopste dierenverzekering wel aan bij uw behoeften? Om een juiste dierenverzekering af te sluiten passend bij uw situatie moet u met een aantal dingen rekening houden. Het eerste dat u dient te bepalen is hoeveel u uit kunt en wilt geven aan een verzekering voor uw huisdier. Wanneer u uw budget heeft bepaald kunt u al gerichter zoeken naar een dierenverzekering.

Wij kunnen u helpen bij:

 • Het eigen risico bij dierenverzekeringen: U kunt de dierenverzekering hetzelfde zien als uw eigen ziektekosten verzekering. Als u iets overkomt dan kunt u naar het ziekenhuis en wordt u geholpen. Net als bij mensen geldt er voor de huisdieren ook een eigen risico. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop de dierenverzekeraar het eigen risico ingedeeld kan hebben.
 • Maximaal verzekerd bedrag: Wanneer u start met het vergelijken van de dierenverzekering komt u al snel het maximaal verzekerd bedrag tegen. Het maximaal verzekerd bedrag is het bedrag dat u maximaal ontvangt als uw huisdier iets over komt. Het bedrag verschilt per verzekeringspakket dat u kiest, de verzekeraar bepaald zelf het bedrag.
 • De dekking van de dierenverzekering: Dit onderwerp zorgt voor de meeste vraagtekens bij huisdier eigenaren. Wat staat er in de kleine lettertjes en krijgt u wel alles vergoed als uw huisdier iets overkomt. U krijgt niet per definitie alles vergoed waardoor er nare verassingen kunt ontstaan.
 • De basispremie voor dierenverzekeringen: De premie van de dierenverzekering wordt bepaald door de verzekeraar zelf. Maar hoe komt deze premie tot stand? Wat is de goedkoopste basispremie voor uw katten- of hondenverzekering? De basispremie word hoogst waarschijnlijk niet het bedrag dat u moet betalen.

 

Kennisbank dierenverzekeraars
Doordat er veel verschillende dierenverzekeraars zijn is het soms lastig om alle informatie te achterhalen. Wij hebben daarom voor u een kennisbank gemaakt. In deze kennisbank zullen wij zo veel mogelijk informatie geven over de dierenverzekeraars. In de artikelen zullen wij de dierenverzekeraars onder de loep nemen en u helpen bij vinden van de juiste informatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze aangesloten verzekeraars:

 • OHRA dierenverzekering
 • Petplan dierenverzekering
 • Proteq dierenverzekering
 • Hema dierenverzekering
 • Inshared dierenverzekering
 • VerzekerUzelf dierenverzekering
 • Reaal huisdierenverzekering

Adresgegevens

Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
info@huisdierenverzekeringafsluiten.nl
klantenservice@huisdierenverzekeringafsluiten.nl