Verzekering vergelijken

Wanneer u over gaat tot het afsluiten van een huisdierverzekering is het uiteraard verstandig om goed te vergelijken , vergelijk daarbij niet alleen de premie, de premie is meestal wel redelijk in overeenstemming met hetgeen aan dekking dat u er voor terugkrijgt. Vergelijk met name de dekking en voorwaarden die aan uw wensen voldoen, zodat u het gevoel heeft dat uw huisdier goed verzekerd is.

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Welke huisdierenverzekering kan ik vergelijken?
Er zijn zoals eerder gezegd vele verschilllende aanbieders van de huisdierenverzekering , de meer bekende verzekeraars in het segment zijn wel Proteq, petplan en Ohra, al worden de dierverzekeringen van Hema en Kruitvat ook steeds meer afgesloten. De marktleider op dit moment is Proteq.

Waar moet ik op letten bij vergelijken huisdierverzekeringen?
Ten eerste moet u natuurlijk voor u zelf weten, wat wil ik verzekeren, welke dekking wens ik, ga ik voor een goede basisverzekering of ga ik nog aanvullingen hierop als sterilisatie, castratie, gebitzorg of bijvoorbeeld uitvaart verzekeren. Aan alle dekkingen zit een pijskaartje en elke hogere premie geeft zo zijn extraatjes.

Online vergelijken van de huisdierenverzekering

Wij Nederlandsers zijn tegenwoordig wereldburgers en het internet is onze speeltuin, alles gaat via internet, we nemen delen aan nieuwe media, vergelijken producten, verzekeringen via het net en zoeken via het world wide web naar onze partner of vrienden. Ook het vergelijken en vinden van de ideale beste en goedkoopste huisdierenverzekering is uiteraard een niet te moeilijke klus via het internet. Er zijn vele tientallen wel niet honderden sites die alle minnen en plussen van de huisdierverzekering belichten en de diverse huisdierenverzekeringen met elkaar vergelijken. Vergelijk daarom zelf ook online en ga vandaag nog uw huisdier goed verzekeren.

Leuke aanbieding, net dat beetje extra
Het komt niet heel veel voor dat de huisdierenverzekeraars stunten met hun premie al is het soms mogelijk dat wanneer u meerdere verzekeringen bij een en dezelfde verzekeraar heeft, u een korting kan bedingen, ook is het zo dat enkele huisdierenverzekeringen een leuke korting geven die behoorlijk kan oplopen soms wel tussen de 20% en 50% wanneer u meerdere huisdierenverzekeringen afsluit voor meerdere dieren. Daarnaast geven de verzekeraars soms leuke waardebonnen of cadgets weg wanneer u bij hun uw huisdier verzekert. Zo stuntte de huisdierenverzekeraar Ohra tot oktober 2011 met de Zooplus bon. Wanneer u een dierverzekering bij hun afsluit ontvangt u een waardebon van € 25 die u in de online dierenwebshop zooplus kunt besteden. Een leuke actie van een goede verzekeraar.

Alleen de huisdierverzekering vergelijken op premie, is dat verstandig?
Allen puur naar de premie kijken van de huisdierenverzekering is niet hetgeen waar het om draait, u wilt uw huisdier goed verzekeren, uiteraard hoort daar een prijs bij , maar de dekking die u ervoor terugkrijgt is even zo belangrijk.