Inshared Huisdierenverzekering Je huisdier goed verzekeren

Inshared is een naam die je waarschijnlijk al eens eerder hebt gehoord. Naast dierenverzekeringen zijn er ook een hoop andere verzekeringen af te sluiten bij Inshared. Inshared maakt gebruik van een duidelijke website waar de verzekeringen makkelijk af te sluiten zijn. Meer informatie, premie berekenen en afsluiten van de Inshared dierenverzekering vind je op deze pagina.

Wat kost een dierenverzekering bij Inshared?
inshared dierenverzekeringDe dierenverzekeringen zijn anders dan de meeste standaard dierenverzekering. De goedkoopste verzekering die af te sluiten is, is de ‘Huisdier & Ongeval’-verzekering. Bij deze verzekering worden alleen de kosten gedekt voor de zorg die een huisdier nodig heeft na een ongeval.

Inshared biedt ook dierenverzekeringen die ook de kosten dekken wanneer de behoefte aan zorg niet is ontstaan door een ongeval. Je kunt kiezen voor de ‘Huisdier & Zorg 50%’-verzekering. Hierbij wordt 50% van de kosten vergoed. De andere helft dien je zelf te betalen. Je kunt ook kiezen voor de ‘Huisdier & Zorg 100%’-verzekering. Bij deze verzekering wordt 100% van de kosten vergoed. Wel geldt er bij de laatste verzekering een eigen risico van 15%. De hoogte van de premie is afhankelijk van het soort huisdier, het ras van het huisdier en de leeftijd van het huisdier.

Jaarbeloning bij de huisdierenverzekering van Inshared
Inshared maakt gebruik van een zogenaamde ‘jaarbeloning’. Wanneer je geen rekeningen declareert, kun je aan het eind van het jaar een deel van de betaalde premie terugkrijgen. Inshared werkt hierbij met een puntensysteem. Je ontvangt een punt voor elke euro die je aan premie betaalt, maar het is ook mogelijk om extra punten te verdienen door preventiemaatregelen te treffen. Wanneer je je huisdier laat vaccineren of dieetvoeding geeft, krijg je hier extra punten voor.

Welke aanvullende dekkingen kan ik afsluiten bij Inshared?
Het niet mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten. De verzekeringen die Inshared biedt dekken de kosten die gemaakt worden bij ziekte. Voor vaccinatie, sterilisatie of castratie en crematie kun je dus geen aanvullende dekking afsluiten. Bekijk alle hondenverzekeringen en kattenverzekeringen of bezoek HEMA.