Petplan huisdierenverzekering Je huisdier goed verzekeren

Petplan is een gespecilialiseerde verzekeraar op het gebied van dieren, u kunt bij Petplan zowel uw hond, kat, konijn als ook uw papagaai (met of zonder keuring) verzekeren. Waarom zou u voor de dierenverzekering van Petplan kiezen ? een aantal zaken op een rij:

  • Niet veel verzekeraars verzekeren ook papagaaien of konijnen, dus voor uw papagaai of konijn is Petplan de aangewezen verzekeraar
  • zorg of maat en een uitgbreide dekking
  • Uw declaraties worden snel betaald
  • Een lage eigen bijdrage van 15%
  • Mooie korting bij het verzekeren van meerdere huisdieren (tussen de 5 % en 50% korting mogelijk)
  • Levenslange garantie van de premie en u kunt preventieve zorg meeverzekeren

Bij Petplan zijn 3 zorgpakketen mogelijk, het basispakket, het plus pakket en het totaal pakket. Afhankelijk van het gekozen pakket krijgt u een maximale vergoeding per jaar van tussen de € 3000 en de € 5000. Daarnaast zijn er nog een aantal aanvullende pakketen af te sluiten zoals een reisverzekering voor uw huisdier of een verzekering voor crematie. Kijk voor hetgeen er precies valt onder welk pakket en het vergoedingenoverzicht op de internetpagina van de Petplan dierenverzekering

Petplan Nederland

Petplan Nederland Huisdierenverzekering is onderdeel van Petplan UK. Ruime keuzemogelijkheden van zorgpakket en aanvullende verzekering. U kunt zelf de hoogte van uw vaste eigen bijdrage en mate van dekking kiezen. Premiekorting bij verzekeren van meer huisdieren. Petplan is Europees marktleider op het gebied van dierenverzekeringen. De grootste en de meest gerennomeerde dierenverzekeraar. Vinden wij zeer aantrekkelijk en solide klinken.Petplan is wereldwijd een grote aanbieder van huisdierenverzekeringen. U koopt met het nemen van een kattenverzekering of hondenverzekering van Petplan dus wel een stuk know-how in. Over dierenwelzijn, over mogelijkheden van goede zorg voor uw huisdier, wat zijn nieuwe technieken en gebruiken om uw huisdier goed te verzorgen, en ga zo maar door.

De Petplan huisdierenverzekering is onder meer bestemd voor het afsluiten van een verzekering voor je hond. Je kunt daarbij kiezen uit diverse pakketten, die elk een andere inhoud en premie kennen. Het is heel gemakkelijk om meteen online een Petplan huisdierenverzekering af te sluiten, zodat je hond goed verzekerd zal zijn en je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

• Specialist
• Levenslange premiegarantie
• Vrije dierenartskeuze
• Zorg op maat voor je hond
• Zorgpakketten en aanvullende dekkingen

Zorgpakketten hond
Met de keuze uit drie verschillende zorgpakketten en vier aanvullende polissen kun je zelf de beste keuze maken. Eerst kies je uit het basispakket, pluspakket of totaalpakket en daarna kun je op basis van je eigen voorkeuren wel of niet voor een aanvullende hondenverzekering kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een dekking zijn voor sterilisatie, chemotherapie, reisverzekering of een crematieverzekering. De premie wordt op basis van de gekozen hondenverzekering en dekking vastgesteld. Door de online rekenmodule kun je zelf al uitrekenen wat de premie van de hondenverzekering zal gaan kosten. De verzekeringen kennen een looptijd van één jaar tot vijf jaar, waarbij er premiegarantie wordt geboden en de instapleeftijd altijd als uitgangspunt wordt genomen voor de berekening van de premie.

Eigen bijdrage
Bij de Petplan huisdierenverzekering wordt er voor elk ingediend declaratieformulier een eigen bijdrage in rekening gebracht. Het kan daarom lonend werken de declaratieformulieren op te sparen en periodiek in te leveren bij de verzekeraar. Deze verzekeraar werkt op basis van het declaratieprincipe, zodat de nota’s bij de dierenarts eerst zelf voldaan moeten worden. Bekijk alle hondenverzekeringen en kattenverzekeringen of bezoek Reaal zorg en dier.