American hairless terrier verzekeren? Een verzekering voor een hond al vanaf €9,75 per maand

Herkenbaar? Jouw American hairless terrier biedt jou een hoop liefde. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een tegenslag krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw viervoeter en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou American hairless terrier biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw hond de meeste ziektekosten. Denk hierbij aan bestraling en/of MRI-scan. Aanbieders als Aegon en andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.100 oplopend tot €4.700. Op deze webpagina bekijk je nationale American hairless terrier verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw American hairless terrier is jouw trouwe kameraad. Vanzelf wens je optimale zorg voor jouw hond. Door het afsluiten van een dierenverzekering verzeker je jouw maatje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over financiële zaken. Steeds vaker ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.800 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Premie vanaf €9,35 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? In dat geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €90), maar soms is thuis ook een optie (circa €140). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Inzake het afscheid zijn er verschillende opties: cremeren, begraven of destructie.

Castreren of Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de American hairless terrier zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kosten van sterilisatie zijn al snel €230. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere partijen is castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-american-hairless-terrier

Wat kost een American hairless terrier verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is stukken goedkoper dan een polis voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €17 – €26 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal elementen liggen ten grondslag aan de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Evenzeer houden verzekeraars rekening met het gewicht in KG en leeftijd. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Een verzekering is er al vanaf €8,4 per maand. À la minute te weten komen wat de verzekering voor de American hairless terrier concreet kost? Klik op een maatschappij, beantwoord de vragen, en achterhaal de actuele premie van april 2024. Interessant: verzekering Kangal afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n American hairless terrier verzekering afsluiten is kinderspel. Een dekking aangetroffen met een aantrekkelijke polis, of die jij betrouwbaar acht? Doorgaans werkt het als volgt:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Heb je te maken met een kruising? Kies dan het volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Selecteer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijzen dierenarts American hairless terrier

Situatie Tarieven
Consult €41
Consult weekend / avond €59
Chippen €44
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €54
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €159
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €325
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €65

Welke hondenverzekering past bij mij?

Bezig met een puppy verzekering afsluiten voor de American hairless terrier (reu of teef? Hieronder vind je nuttige dingen die je niet moet vergeten bij het afsluiten van de verzekering. Advies: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan altijd minimale kosten. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) beïnvloeden de hoogte van de premie. Goed om te weten, de premies per maand lopen enorm uiteen. Het vertrekpunt moet zijn een prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Achterhaal grondig wat er vergoed wordt. Niet alle therapieën en medicijnen zijn inbegrepen. Achterhaal zorgvuldig de voorwaarden van de polis. Wordt operatie met narcose ook inbegrepen? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor gebit schoonmaken?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar ligt tussen de €1.300 – 4.400. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars werkt men met een eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige partijen hanteren een percentage van circa 15%. Vaste vergoedingen liggen rond de €75, en het percentage is vaak 20%, afhankelijk van het pakket. Misschien ook interessant: Akita verzekering.

Dierenverzekering American hairless terrier vergelijken april 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je simpel & snel hondenverzekering voor de American hairless terrier vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Ohra. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn zaken als leeftijd, het ras, geslacht, medisch verleden, postcode. Hieronder tref je de meest gekozen dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Rontgenonderzoek
Met tips & weetjes
Ongeacht welk ras/afkomst

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vaccinaties
Alternatieve therapieën
Snelle uitkering

ohra-verzekering

Ohra

Scherpe premie
Ook andere verzekeringen
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Snelle klantenservice
Geldt ook op vakantie
Veel keuzevrijheid

hema-verzekering

Hema

Buitenlanddekking
Verbond van verzekeraars
Maximale zekerheid

aegon-verzekering

Aegon

Scherpe premie
Ook narcose
Online afsluiten

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. Het gros van de aanbieders werken met een basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, CT-scans, een intensieve opname of hulpmiddelen. Standaard vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de rekening. Tip: soms bepaal je zelf het eigen risico. Bij veel partijen zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: Inshared verzekering.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het merendeel van de partijen bieden daarnaast aanvullende verzekeringen. Het verzekeringstarief valt iets hoger uit, maar je kunt met een gerust hart slapen. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Euthanasie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-module
 • Tand-module
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering American hairless terrier afsluiten? Betrouwbare en lage verzekeringspremie voor een dierenverzekering!