Amerikaans-Canadese Witte Herdershond verzekeren? Een verzekering voor honden al vanaf €7,75 per maand

De Amerikaans-Canadese Witte Herdershond staat voor een hoop vriendschap. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: ook jouw hond kan ziek worden, of een erge verwonding krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw maatje en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Amerikaans-Canadese Witte Herdershond biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw viervoeter tegen verwondingen of aandoeningen. Onder andere titeren en bloedonderzoek. Verzekeraars als Reaal of lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.300 en €4.900. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl ontdek je populaire Amerikaans-Canadese Witte Herdershond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Amerikaans-Canadese Witte Herdershond is jouw trouwe viervoeter. Natuurlijk verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw huisdier. Met een dierenverzekering waarborg je jouw maatje van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hebt zo geen stress over een forse nota. Vaak kan je terecht bij een dierenarts naar keuze. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €3.700 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Ook voor kruisingen
 • Vrije keuze dierenarts
 • Beginnend bij €5,95 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? In zo’n geval is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €100), maar soms is thuis ook een optie (circa €110). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Aangaande afscheid nemen heb je enkele keuzemogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Steriliseren of Castreren

Castratie zorgt ervoor dat de Amerikaans-Canadese Witte Herdershond geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een minder onrustig dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €180. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere verzekeraars is een castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-amerikaans-canadese-witte-herdershond

Wat kost een Amerikaans-Canadese Witte Herdershond verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekering zoals wij die kennen. Tegen een maandelijkse premie, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een verzekering voor dieren is beduidend goedkoper dan een verzekering voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €11 – €30,5 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Verschillende factoren liggen ten grondslag aan de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het ras of de kruising van het dier. Natuurlijk kijken verzekeraars naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico werken mee in de premie. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €6,9 per maand. Direct weten wat de verzekering voor jouw Amerikaans-Canadese Witte Herdershond exact kost? Klik op een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van mei 2024 is. Alternatief: verzekering Saarlooswolfhond afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Amerikaans-Canadese Witte Herdershond verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een polis gezien met een lage premie, of waar je een goed gevoel bij hebt? Doorgaans gaat het zo:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Heb je te maken met een kruising? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Amerikaans-Canadese Witte Herdershond

Consult Prijzen
Consult €34
Consult weekend / avond €63
Chippen €39
Vaccinatie €56
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €56
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €156
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €275
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €72

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw Amerikaans-Canadese Witte Herdershond (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële factoren die je niet moet vergeten bij het afsluiten van een polis. Tip: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan te maken met een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond bepalen de de premie per maand Echter, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. De basis is een prijsvergelijking.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Achterhaal nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle aandoeningen en pillen zitten in het basispakket. Analyseer nauwkeurig de voorwaarden van de polis. Is ontvlooien vergoed of niet? En wat kan ik verwachten omtrent gebitsbehandeling?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.300 t/m 5.900. Wil je een lekker hoog bedrag, dan stijgt de premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij sommige assuradeurs werkt men met een eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Een aantal andere polissen vragen een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €50, percentages zijn rond de circa 35%. Misschien ook interessant: Alano espanol verzekering.

Dierenverzekering Amerikaans-Canadese Witte Herdershond vergelijken mei 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Door gebruik te maken van onze vergelijker kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Amerikaans-Canadese Witte Herdershond vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Elementen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn onder andere geslacht, medisch verleden, gewicht, postcode, het ras. Nu vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Dekking op maat
Met tips & weetjes
Ongeacht welk ras/afkomst

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Kies je eigen dekking
Tel: 072-5180280
Gebruiksvriendelijk

ohra-verzekering

Ohra

Vandaag nog verzekerd
€2500 – €5000
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
Aanvullende opties
Online afsluiten

hema-verzekering

Hema

Heupen verzekerd
Dagelijks opzegbaar
Gebruiksvriendelijk

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Leeftijdsafhankelijk
Veel keuzevrijheid

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. Het merendeel van de assuradeurs hanteert een basisverzekering. Met deze polis ben je al vrij goed verzekerd. Denk aan een consult bij een dierenarts, eenvoudige foto’s, een intensieve opname of hulpmiddelen. Vaak is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van te declareren rekeningen. Tip: soms kies je zelf het eigen risico. Bij veel partijen zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bezoek ook: AEGON verzekering.

Aanvullende verzekering
De Nederlandse verzekeringsbedrijven kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen op maat. Het kostenplaatje valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Amerikaans-Canadese Witte Herdershond afsluiten? Gewaarborgde lage verzekeringspremie voor een dierenverzekering!