Amerikaanse Bulldog verzekeren? Een verzekeringspolis voor honden al vanaf €6,75 per maand

Jouw Amerikaanse Bulldog staat voor een hoop gezelligheid. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is niet leuk om te bedenken: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. Dan wil je niet kiezen tussen je hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Amerikaanse Bulldog biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw hond de meeste ziektekosten. Denk dan aan bijvoorbeeld castratie of transponder plaatsen. Assuradeurs als Hema of nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.600 tot en met € 3.100. Op deze website vind je gangbare Amerikaanse Bulldog verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Amerikaanse Bulldog is jouw trouwe kameraad. Logischerwijs ga je voor de best mogelijke zorg voor jouw hond. Met een dierenverzekering waarborg jij het dier van optimale zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over geld. Doorgaans ben je gewoon welkom bij een lokale dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.900 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €7,8 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of is hij ernstig ziek? In zo’n geval is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (circa €95), echter kan dit ook lokaal (circa €160). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald binnen je polis. Inzake het afscheid onderscheiden we een aantal opties: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Amerikaanse Bulldog zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een leuker huisdier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Kosten van sterilisatie zijn al snel €245. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere polissen is castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-amerikaanse-bulldog

Wat kost een Amerikaanse Bulldog verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is vele malen voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €9,75 en €36 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Veel variabelen hebben invloed op de prijs. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Evenzeer tellen ook gewicht en leeftijd. Ook het gekozen pakket en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €8,7 per maand. Snel uitvinden wat de verzekering voor jouw Amerikaanse Bulldog nu echt kost? Kies direct een van de partijen, vul de gevraagde gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Suggestie: verzekering Shiba afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Amerikaanse Bulldog verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar gezien die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? bij de meeste verzekeraars krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Amerikaanse Bulldog

Situatie Vergoeding
Consult €37
Consult weekend / avond €59
Chippen €46
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €68
CT-scan €154
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €71

Welke hondenverzekering past bij mij?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Amerikaanse Bulldog (reu of teef? We behandelen nuttige dingen die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Tip: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Maandelijkse premie
Het ras, gewicht en leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Maar, de ene polis is de ander niet. Jouw startpunt is dus premies vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal goed wat er in de basisdekking zit. Niet alle ingrepen en pillen zitten in het basispakket. Achterhaal nauwkeurig de polisvoorwaarden. Wordt kennelhoest vaccinatie ook inbegrepen? En in hoeverre zijn zaken gedekt als KC of Pneumo vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.500 en 2.800. Wil je een lekker hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij sommige assuradeurs betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Maar andere partijen werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €50, bij een percentage ga je vaak richting de 8 tot 50%. Check ook alles over een Alaska malamute verzekering.

Dierenverzekering Amerikaanse Bulldog vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Amerikaanse Bulldog vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Hema. Variabelen die de hoogte van de polis bepalen zijn zaken als postcode, gewicht, medisch verleden, het ras, leeftijd. Hierna tref je enkele populaire dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Eigen risico kiezen
Handig dierenadvies
Goed beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Snelle klantenservice
Dekking op maat
Voor de allerkleinsten

ohra-verzekering

Ohra

Steralisatie
Delta Lloyd
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
We all benefit
Online declareren

hema-verzekering

Hema

Kies je eigen dekking
Uitgebreide dekking
Ongeacht welk ras/afkomst

aegon-verzekering

Aegon

Tandzorg
Lage poliskosten
Online declareren

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De erkende aanbieders biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Daarmee zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een intensieve opname of geneesmiddelen. Normaliter wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de rekening. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit is een meer complete verzekering, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: OHRA dierenverzekering.

Aanvullende verzekering
De Nederlandse partijen kunnen voorzien in speciale unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het maandbedrag valt iets hoger uit, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Tandheelkunde
 • Bloedonderzoek

Verzekering Amerikaanse Bulldog afsluiten? Altijd een aantrekkelijke verzekeringspremie voor uw dierenverzekering!