Amerikaanse Naakthond verzekeren? Een huisdierenverzekering voor jouw hond al vanaf €7 per maand

Jouw Amerikaanse Naakthond betekent een hoop liefde. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je staat er misschien niet altijd bij stil: hij kan iets onder de leden krijgen of een erge verwonding krijgen. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Amerikaanse Naakthond is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw huisdier tegen de meeste medische kosten. Bijvoorbeeld Rabiës vaccinatie en operatie met narcose. Verzekeraars als Aegon of lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.100 tot wel €4.300. Aan de hand van deze pagina vergelijk je Nederlandse Amerikaanse Naakthond verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Amerikaanse Naakthond is jouw trouwe viervoeter. Vanzelf wens je uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij het dier van de juiste zorg als het nodig is. Denk aan een bepaalde operatie. In zo’n geval een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.000 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al verzekerd vanaf €6,95 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond oud aan het worden, of heeft hij een erge aandoening? Wellicht is inslapen de beste optie. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (om en nabij €95), maar kan ook bij jou thuis (vaak €110). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald in de polis. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Castreren of Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de Amerikaanse Naakthond zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het gedrag verandert vaak in een aangenamer gezinslid. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Sterilisatie kost al gauw €315. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel andere assuranten is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-amerikaanse-naakthond

Wat kost een Amerikaanse Naakthond verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de standaard zorgverzekering bij mensen. Tegen een maandelijkse premie, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Het verzekeren van een huisdier is aanmerkelijk goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €17,5 en €36,5 per 4 weken. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Veel factoren zijn bepalend voor de kosten. Een belangrijke factor is het ras. Daarnaast spelen er ook zaken als het gewicht in KG en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en jouw eigen risico zijn belangrijke factoren. Jouw hond is verzekerd vanaf €6 per maand. Meteen uitvinden wat de verzekering voor jouw Amerikaanse Naakthond concreet kost? Klik op een aanbieder, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering West Siberische Laika afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een Amerikaanse Naakthond verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar gevonden die betaalbaar is, of met een dekking die bij jou past? Doorgaans gaat het zo:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Staat het ras er niet bij? Klik dan op het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijzen dierenarts Amerikaanse Naakthond

Consult Onkosten
Consult €44
Consult weekend / avond €71
Chippen €42
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €56
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €156
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €215
Reinigen gebit Vanaf €78

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Meer weten over een puppy verzekering voor de Amerikaanse Naakthond (reu of teef? We behandelen essentiële zaken waar je rekening mee dient te houden bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
Het soort hond en z’n leeftijd bepalen de de maandelijkse premie Goed om te weten, de tarieven liggen zeer uiteen. Begin steevast met het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Analyseer grondig wat er vergoed wordt. Niet alle soorten ziektes en geneesmiddelen zijn inbegrepen. Bekijk grondig de polisvoorwaarden. Wordt sterilisatie ook inbegrepen? En wat kan ik verwachten omtrent echo?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.800 en 5.500. Wil je een lekker hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij sommige verzekeraars is het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Sommige partijen vragen een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €50, het procentuele eigen risico ligt rond de 15% per declaratie. We hebben ook info over: Yorkshire terrier verzekering.

Dierenverzekering Amerikaanse Naakthond vergelijken juli 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Sinds een aantal jaren is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu de beste of goedkoopste verzekering? Aan de hand van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Amerikaanse Naakthond vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Reaal dier & zorg. Factoren die de hoogte van de polis bepalen zijn zaken als gewicht, medisch verleden, postcode, het ras, leeftijd. Verderop lees je meer over de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aanvullende dekkingen
Met tips & weetjes
Online afsluiten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Scherpe premie
€65 preventieve zorg
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Aantrekkelijk geprijsd
Basis, Plus en Top
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
Medische kosten tot €3.500
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Ellebogen verzekerd
Prima basisdekking
Account via internet

aegon-verzekering

Aegon

Geneesmiddelen
Identificatiechip
Geen kleine lettertjes

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De meeste assuradeurs hanteert een basisverzekering. Daarmee ben je al vrij goed verzekerd. O.a. een consult bij de dierenarts, CT-scans, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. In het algemeen kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van een declaratie. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Klik verder naar: Huisdierverzekering informatie.

Aanvullende dierenverzekering
Steeds meer aanbieders kunnen je voorzien van aanvullende verzekeringen op maat. Het maandbedrag zal wellicht toenemen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie
 • Cremeren
 • Buitenland-modules
 • Fysio-begeleiding
 • Tandheelkunde
 • MRI-scan

Verzekering Amerikaanse Naakthond afsluiten? Gegarandeerd een aantrekkelijke verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!