Amerikaanse ToyTerrier verzekeren? Een verzekering voor een hond al vanaf €9,75 per maand

Jouw eigen Amerikaanse ToyTerrier staat synoniem voor een hoop vriendschap. Een onderdeel van de familie. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Amerikaanse ToyTerrier biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan shockwave therapie en acupuncturist behandeling. Aanbieders als Hema of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.300 en €2.900. Op deze website vind je populaire Amerikaanse ToyTerrier verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Amerikaanse ToyTerrier is jouw trouwe kameraad. Vanzelfsprekend ga je voor het beste voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij jouw hond van optimale zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Doorgaans maak je zelf een keuze voor de dichtsbijzijndste dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.100 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Premie vanaf €6,25 per maand

Euthanasie en inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of is hij ernstig ziek? In een dergelijke situatie is inslapen de beste optie. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (om en nabij €90), maar mogelijk ook thuis (circa €170). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraar. Inzake het afscheid zijn er diverse keuzemogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Castreren of Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Amerikaanse ToyTerrier geen pups meer voort kan brengen. Het grote voordeel hiervan is: een vrolijke viervoeter. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €190. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere verzekeraars is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-amerikaanse-toyterrier

Wat kost een Amerikaanse ToyTerrier verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Jouw viervoeter verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan een verzekering voor mensen. De premie ligt tussen de €8,75 en €30,5 per 30 dagen. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Een aantal variabelen bepalen de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het ras. Evenzeer tellen ook het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het verzekeringspakket en het gekozen eigen risico zijn van belang. Jouw hond is verzekerd vanaf €7,75 per maand. Razendsnel uitvinden wat de verzekering voor jouw Amerikaanse ToyTerrier precies kost? Kies een maatschappij, voer jouw gegevens in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Affenpinscher afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Amerikaanse ToyTerrier verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een dekking tegengekomen die goedkoop is, of juist met de beste voorwaarden? bij de meeste verzekeraars gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Kies dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijzen dierenarts Amerikaanse ToyTerrier

Situatie Onkosten
Consult €45
Consult weekend / avond €61
Chippen €44
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €53,5
Röntgenfoto €72
CT-scan €157
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €290
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €70

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw trouwe Amerikaanse ToyTerrier (reu of teef)? We onderscheiden eenverschillende factoren waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een aanbieder. Handig: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel een laag tarief. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
Het ras/kruising van de hond liggen ten grondslag aan de premie per maand Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Het vertrekpunt moet zijn simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Controleer nauwkeurig wat er vergoed wordt. Niet alle geneesmethodes en pillen betaalt de verzekeraar. Achterhaal nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt heupbehandeling ook inbegrepen? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor lasertherapie?

3. De maximale vergoeding
De maximum uitkering per jaar bedraagt tussen de €1.500 – 5.600. Bij een hoge maximale vergoeding, dan gaat de premie omhoog. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij een aantal aanbieders betekent het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Een aantal andere polissen eisen een percentage voor elke declaratie. Vaste vergoedingen liggen rond de €100, het procentuele eigen risico ligt rond de 10% of meer. Check ook alles over een American Staffordshire Terrier verzekering.

Dierenverzekering Amerikaanse ToyTerrier vergelijken juli 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Op dit moment is het aanbod enorm. Bij wie moet ik zijn voor een gewoon goede verzekering? Aan de hand van onze vergelijker kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Amerikaanse ToyTerrier vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Hema. Aspecten die de hoogte van de polis bepalen zijn factoren als medisch verleden, leeftijd, postcode, gewicht, geslacht. Nu tref je enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Vandaag nog verzekerd
Hond, kat, papegaai en konijn
Online account

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
Dekking op maat
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Heupen verzekerd
Eenvoudig opzeggen
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Snelle ingangsdatum
Health check
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Dekking op maat
Verbond van verzekeraars
Alle honden welkom

aegon-verzekering

Aegon

Chemo
Met buitenland
Verantwoord verzekeren

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering lopen uiteen. De nationale verzekeraars gaat uit van een basisverzekering. Daarmee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, eenvoudige foto’s, specifieke operaties of andere hulpmiddelen. Normaliter wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: Inshared dierenverzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
De Nederlandse aanbieders geven jou de optie voor aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf zal wellicht toenemen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Amerikaanse ToyTerrier afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!