Anglo Francais de Petite Venerie verzekeren? Een huisdierenverzekering voor uw hond vanaf €9,25 per maand

Jouw Anglo Francais de Petite Venerie betekent geweldig veel liefde. Het hoort bij jouw gezin. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jullie hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Anglo Francais de Petite Venerie biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 ben je verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld transponder plaatsen en operatie met narcose. Polissen van bijvoorbeeld Inshared of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.800 tot wel €4.800. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je meer info over betrouwbare Anglo Francais de Petite Venerie verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Anglo Francais de Petite Venerie is jouw trouwe viervoeter. Uiteraard streef je naar het beste voor jouw huisdier. Dankzij een dierenverzekering garandeer je jouw huisdier van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hebt zo geen stress over hoge rekeningen. Meestal kan je terecht bij een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Vergoedingen lopen op tot €3.400 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Naar je eigen dierenarts
 • Vanaf €7,35 per maand

Inslapen en euthanasie

Begint je hond op leeftijd te raken, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Wellicht is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kosten: €75), maar mogelijk ook thuis (plus minus €140). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid zijn er diverse keuzemogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie en Castratie

Het effect van castratie is dat jouw Anglo Francais de Petite Venerie niet meer vruchtbaar is. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer gezinslid. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Denk hierbij al wel snel aan €185. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij veel andere assuranten is het castreren een extra dekking.

dierenverzekering-anglo-francais-de-petite-venerie

Wat kost een Anglo Francais de Petite Venerie verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Binnen een vooraf afgesloten pakket ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Het verzekeren van een huisdier is veel voordeliger dan een normale zorgverzekering. De prijzen variëren enorm, tussen €17,25 en €31 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel elementen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Uiteraard tellen ook de leeftijd en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en jouw eigen risico werken mee in de premie. Een dierenverzekering is er vanaf €8 per maand. Moeiteloos ontdekken wat de verzekering voor jouw Anglo Francais de Petite Venerie precies kost? Kies direct een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van juni 2024. Check ook: verzekering Akbash afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een Anglo Francais de Petite Venerie verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis gespot die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In de regel ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Staat het ras er niet bij? Voer dan in het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Dierenarts Tarieven Anglo Francais de Petite Venerie

Situatie Vergoeding
Consult €37
Consult weekend / avond €73
Chippen €49
Vaccinatie €49
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €70,5
CT-scan €149
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €75

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw Anglo Francais de Petite Venerie (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken een aantal factoren die je niet moet vergeten bij het afsluiten van een polis. Handig: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een lage premie. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Premie per maand
Het type hond, en z’n leeftijd hebben invloed op de maandelijkse premie Maar, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Analyseer goed wat er vergoed wordt. Niet alle geneesmethodes en medicaties worden standaard betaald. Achterhaal zorgvuldig de voorwaarden van de polis. Wordt Rabiës vaccinatie ook gedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor dwang- en sondevoeding?

3. Maximum vergoeding
De maximum uitkering per jaar bedraagt tussen de €2.000 en 6.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen betekent het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Sommige assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €150, kies je een percentage dan moet je denken aan 15 – 25%. Mogelijk ook relevant: Amerikaanse Cocker Spaniel verzekering.

Dierenverzekering Anglo Francais de Petite Venerie vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Deze tijd is het aanbod enorm. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Aan de hand van deze website kan je razendsnel hondenverzekering voor de Anglo Francais de Petite Venerie vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Reaal. Elementen die de hoogte van de polis bepalen zijn onder andere leeftijd, het ras, medisch verleden, geslacht, postcode. Hierna bekijk je enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Opname kliniek
Hond, kat, papegaai en konijn
Ook je pup verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Dekking op maat
€65 preventieve zorg
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
Voor hond & kat
Declaren via internet

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
We all benefit
Vele tevreden klanten

hema-verzekering

Hema

Heupen verzekerd
Prima basisdekking
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Buitenlanddekking
Bij ziekte en ongeval
Snelle uitkering

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering lopen uiteen. Het gros van de aanbieders werken met een basisverzekering. Zodoende worden algemene kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, opname + verblijf in kliniek of pillen. Gewoonlijk vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. Tip: soms kies je dit percentage zelf. Meestal kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: OHRA huisdierenverzekering.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Veel van de organisaties kunnen je voorzien van unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het maandbedrag gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie en castratie
 • Cremeren
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tandartsdekking
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Anglo Francais de Petite Venerie afsluiten? Zeker een voordelige verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!