Berghond van de Maremmen en Abruzzen verzekeren? Een huisdierverzekering voor uw hond vanaf €6,5 per maand

Jouw eigen Berghond van de Maremmen en Abruzzen staat synoniem voor volop gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een aanrijding krijgen. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Berghond van de Maremmen en Abruzzen biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel voorkomende ingrepen. Denk dan aan bijvoorbeeld transplantaties met lichaamseigen cellen of titeren. Polissen van bijvoorbeeld Petplan en andere aanbieders staan garant voor bedragen tussen de €1.300 tot en met € 5.000. Aan de hand van deze pagina tref je betrouwbare Berghond van de Maremmen en Abruzzen verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Berghond van de Maremmen en Abruzzen is jouw maatje. Logischerwijs wil je uitmuntende zorg voor jouw hond. Via een dierenverzekering verzeker jij het diertje van de juiste zorg mocht het zover komen. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft je dan niet druk te maken over hoge rekeningen. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij een regionale dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.800 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Ook voor kruisingen
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Beginnend bij €9,2 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of heeft hij een erge aandoening? In een dergelijke situatie is inslapen de beste optie. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kosten: €70), maar soms is thuis ook een optie (circa €160). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de assuranten. Aangaande afscheid nemen heb je enkele mogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Castreren of Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Berghond van de Maremmen en Abruzzen zich niet meer kan voortplanten. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €315. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere polissen is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-berghond-van-de-maremmen-en-abruzzen

Wat kost een Berghond van de Maremmen en Abruzzen verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een verzekering voor dieren is flink goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €14,75 tot €31,5 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Veel factoren zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras of de kruising van het dier. Ook wordt er gekeken naar gewicht en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9 per maand. Gelijk uitvinden wat de verzekering voor jouw Berghond van de Maremmen en Abruzzen nu echt kost? Kies direct een aanbieder, voer de details over jouw huisdier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van mei 2024 is. Je kunt ook direct een verzekering Basenji afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Zo’n Berghond van de Maremmen en Abruzzen verzekering afsluiten is kinderspel. Een aanbieder aangetroffen die niet al te duur is, of met een dekking die bij jou past? In de regel gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Betreft het een kruising? Selecteer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijzen dierenarts Berghond van de Maremmen en Abruzzen

Ingreep Prijzen
Consult €42
Consult weekend / avond €68
Chippen €41
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €156
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €225
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €65,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Berghond van de Maremmen en Abruzzen (reu of teef? Hieronder vind je essentiële dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het vinden van de juiste polis. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan te maken met een lage premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) beïnvloeden de premie per maand Vergeet niet, de premies per maand lopen enorm uiteen. Start altijd met het vergelijken van de prijzen.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Controleer nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle therapieën en medicijnen worden vergoed bij elk ras. Analyseer grondig de polisvoorwaarden. Wordt tumor medicatie wel afgedekt? En wat kan ik verwachten omtrent homeopaat behandeling?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.000 t/m 5.400. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij sommige aanbieders werkt men met een eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere verzekeraars werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €100, kies je een percentage dan moet je denken aan 15 – 25%. Mogelijk ook relevant: Beauceron verzekering.

Dierenverzekering Berghond van de Maremmen en Abruzzen vergelijken mei 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Op dit moment kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Geholpen door de vergelijkingstool kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Berghond van de Maremmen en Abruzzen vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Petplan. Variabelen die de hoogte van de polis bepalen zijn o.a. medisch verleden, gewicht, geslacht, het ras, leeftijd. Verderop bekijk je de meest bekende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Chemo
De enige echte specialist
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Geneesmiddelen
Tel: 072-5180280
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Aantrekkelijk geprijsd
WhatsApp service
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
De eerlijke verzekering
Online account

hema-verzekering

Hema

Operaties
Eenvoudig verzekerd
Geen kleine lettertjes

aegon-verzekering

Aegon

Aantrekkelijk geprijsd
Bij ziekte en ongeval
Ongeacht welk ras/afkomst

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. Het merendeel van de assuradeurs werken met een basisverzekering. Daarmee worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, röntgenfoto’s, specifieke operaties of geneesmiddelen. Vaak wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van gedeclareerde bedragen. In sommige gevallen bepaal je zelf het eigen risico. Bij het gros van de aanbieders er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: Inshared contract.

Aanvullende huisdierenverzekering
De grote aanbieders hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. De polis zelf valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie van de hond
 • Crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysiotherapie
 • Gebit-dekking
 • Ct-scans

Verzekering Berghond van de Maremmen en Abruzzen afsluiten? Zeker een aantrekkelijke verzekeringspremie van de dierenverzekering!