Bordeaux Dog verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden vanaf €9,5 per maand

Jouw Bordeaux Dog betekent geweldig veel vriendschap. Het is onderdeel van jouw leven. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Bordeaux Dog is dan erg welkom. Vanaf €5,00 is jouw hond verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Denk dan aan bijvoorbeeld bloedonderzoek of Europese medische zorg. Maatschappijen als Hema en lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.300 tot wel €3.200. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl vind je erkende Bordeaux Dog verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Bordeaux Dog is misschien wel je beste vriend. Logischerwijs ga je voor de beste zorg voor je dog. Door het afsluiten van een dierenverzekering garandeer je jouw hond van de juiste zorg als het nodig is. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. In zo’n geval geld. In veel gevallen kies je zelf een regionale dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Vergoedingen lopen op tot €3.500 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Naar je eigen dierenarts
 • Al vanaf €7,85 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ongeneeslijk ziek? Dan is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €100), maar mogelijk ook thuis (zo’n €115). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid heb je enkele keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Steriliseren of Castreren

Het castreren zorgt ervoor dat de Bordeaux Dog zich niet meer kan voortplanten. Vaak resulteert het ook in een rustiger dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Houdt wel rekening met zo’n €235. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere aanbieders is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-bordeaux-dog

Wat kost een Bordeaux Dog verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Een huisdierenverzekering is veel voordeliger dan een normale zorgverzekering. In de basis ligt de prijs tussen €16 en €43 per 4 weken. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Verschillende onderdelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Tevens wordt er gekeken naar gewicht en leeftijd. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico bepalen de premie. Een dierenverzekering is er vanaf €5,35 per maand. Simpel & snel te weten komen wat de verzekering voor de Bordeaux Dog nu echt kost? Kies een van de partijen, vul de gevraagde gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Interessant: verzekering Belgische herder afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Bordeaux Dog verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een polis gevonden met een aantrekkelijke polis, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Meestal krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Klik dan op het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en bepaal het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Bordeaux Dog

Consult Prijzen
Consult €45
Consult weekend / avond €65
Chippen €48
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €55,5
Röntgenfoto €69
CT-scan €148
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €170
Reinigen gebit Vanaf €70

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Meer weten over een puppy verzekering afsluiten voor de Bordeaux Dog (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken verschillende factoren waar je op moet letten bij het kiezen van een aanbieder. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Er is dan meestal wel een lage premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Kosten per maand (premie)
Het soort hond en z’n leeftijd hebben invloed op de maandelijkse kosten. Goed om te weten, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Jouw startpunt is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Type dekking?
Controleer goed wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle geneesmethodes en pillen betaalt de verzekeraar. Bekijk goed de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt MRI-scan wel of niet vergoed? En hoe zit het met operatie met narcose?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.600 en 4.000. Bij een hoge maximale vergoeding, dan betaal je meer premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders is het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Sommige assuradeurs werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €175, het procentuele eigen risico ligt rond de 8 tot 50%. Misschien ook interessant: Boerenfox verzekering.

Dierenverzekering Bordeaux Dog vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel een verzekering op maat? Aan de hand van de vergelijkingstool kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Bordeaux Dog vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Onderdelen die de premie bepalen zijn factoren als het ras, postcode, gewicht, medisch verleden, geslacht. Hieronder lees je meer over enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
Samengesteld door artsen
Declaren via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vaccinaties
Betrouwbaar Reaal
Online account

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Zelf dierenarts kiezen
Alle honden welkom

inshared-verzekering

Inshared

Heupen verzekerd
De eerlijke verzekering
Maximale zekerheid

hema-verzekering

Hema

Castratie
Uitgebreide dekking
Maximale zekerheid

aegon-verzekering

Aegon

Tandzorg
€3.500 euro per jaar
Begrijpelijk

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. De nationale verzekeraars werken met een basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, een noodzakelijke operatie of hulpmiddelen. Gewoonlijk is de minimale dekking tot 80% van gedeclareerde bedragen. Tip: soms bepaal je zelf het eigen risico. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Je krijgt dan nog meer dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Lees meer over: HEMA verzekering voor huisdieren.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het gros van de aanbieders bieden daarnaast aanvullende verzekeringen op maat. De premie valt iets hoger uit, maar je kunt met een gerust hart slapen. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-trajecten
 • Gebit-dekking
 • MRI-scan

Verzekering Bordeaux Dog afsluiten? Zeker een lage verzekeringspremie voor de dierenverzekering!