Bull Terrier Miniatuur verzekeren? Een huisdierverzekering voor uw hond vanaf €7,5 per maand

Jouw eigen Bull Terrier Miniatuur geeft jou onmetelijk veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een erge verwonding krijgen. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw huisdier en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jouw Bull Terrier Miniatuur biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel voorkomende ingrepen. Onder andere dwang- en sondevoeding en/of bloedonderzoek. Verzekeraars als Hema en verschillende andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.100 oplopend tot €5.200. Op deze webpagina vind je meer info over alle Bull Terrier Miniatuur verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Bull Terrier Miniatuur is jouw trouwe viervoeter. Logischerwijs wil je optimale zorg voor jouw huisdier. Via een dierenverzekering waarborg je het diertje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. In zo’n geval geld. In veel gevallen kies je zelf een regionale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €4.900 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Vanaf €8,6 per maand

Euthanasie en inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? In een dergelijke situatie is het laten inslapen van je dier mogelijk. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (kosten: €95), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €125). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de verzekeraars. Inzake het afscheid heb je enkele mogelijkheden: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Het effect van castratie is dat jouw Bull Terrier Miniatuur zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het gedrag verandert vaak in een minder onrustig dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Denk hierbij al wel snel aan €330. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij een groot aantal andere aanbieders is het castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-bull-terrier-miniatuur

Wat kost een Bull Terrier Miniatuur verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is vele malen voordeliger dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €12 – €28,5 (maandelijks). Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Meerdere onderdelen bepalen de premie. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Bovendien kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico worden meegenomen. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €8 per maand. Binnen een paar minuten uitvinden wat de verzekering voor jouw Bull Terrier Miniatuur nu echt kost? Kies direct een aanbieder, voer jouw gegevens in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Border terrier afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Bull Terrier Miniatuur verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis aangetroffen die betaalbaar is, of een waar jij goede verhalen over hoort? bij de meeste verzekeraars ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Heb je te maken met een kruising? Voer dan in het volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Bull Terrier Miniatuur

Situatie Vergoeding
Consult €37
Consult weekend / avond €61
Chippen €44
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €51,5
Röntgenfoto €78
CT-scan €156
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €310
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €72,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Bull Terrier Miniatuur (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële onderdelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van de verzekering. Wist je dat: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een lage premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de premie Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Start altijd met simpelweg prijzen vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Check goed wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle therapieën en geneesmiddelen zijn inbegrepen. Analyseer altijd de polisvoorwaarden. Wordt castratie wel vergoed voor mijn hond? En hoe gaat het met echo?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.100 en 6.100. Bij een hoge maximale vergoeding, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij enkele aanbieders betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Enkele andere partijen vragen een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €75, het procentuele eigen risico ligt rond de ongeveer 30%. Check ook alles over een Briard verzekering.

Dierenverzekering Bull Terrier Miniatuur vergelijken juni 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Sinds een aantal jaren is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel de beste of goedkoopste verzekering? Door gebruik te maken van deze website kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Bull Terrier Miniatuur vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Elementen die invloed hebben op de premie zijn onder andere leeftijd, geslacht, postcode, het ras, gewicht. Onderstaand achterhaal je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
4 pakketten
Hoge klanttevredenheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
€65 preventieve zorg
Online declareren

ohra-verzekering

Ohra

Radio Therapie
Direct geregeld
Veel rassen te verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Kies je eigen dekking
Jaarbeloning
Uitstekend beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Doorlopende reisverzekering
Alle honden welkom

aegon-verzekering

Aegon

Steralisatie
Leeftijdsafhankelijk
Begrijpelijk

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. Het merendeel van de aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Hiermee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Denk aan een consult bij een dierenarts, röntgenfoto’s, opname + verblijf in kliniek of medische hulpmiddelen. Normaliter vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. In sommige gevallen kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Niet zelden zijn er duurdere “top” pakketten. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: Huisdierverzekering informatie.

Aanvullende hondenverzekering
De Nederlandse assuradeurs kunnen voorzien in speciale aanvullende verzekeringen. De polis zelf zal wat stijgen, maar je kunt met een gerust hart slapen. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysiotherapie
 • Tand-module
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Bull Terrier Miniatuur afsluiten? Zeker een aantrekkelijke verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!