Bullmastiff verzekeren? Een verzekeringspolis voor uw hond vanaf €9,5 per maand

De Bullmastiff geeft jou een hoop toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Je denkt er liever niet over na: jouw viervoeter kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen je hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jouw Bullmastiff biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw hond de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan behandeling tegen knie-aandoeningen of homeopaat behandeling. Maatschappijen als Ohra of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.400 tot wel €4.100. Op deze website tref je gangbare Bullmastiff verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Bullmastiff is jouw trouwe viervoeter. Vanzelf ga je voor uitstekende zorg voor jouw hond. Dankzij een dierenverzekering garandeer je jouw maatje van de beste zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. Meestal maak je zelf een keuze voor de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €4.700 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al vanaf €6 per maand

Euthanasie & inslapen

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij een erge aandoening? Hier is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (om en nabij €90), maar soms is thuis ook een optie (plus minus €125). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt in de polis. Wat betreft afscheid zijn er verschillende varianten: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Castratie zorgt ervoor dat de Bullmastiff zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een rustiger dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Denk hierbij al wel snel aan €215. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere assuranten is een castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-bullmastiff

Wat kost een Bullmastiff verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de standaard zorgverzekering bij mensen. Tegen een maandelijkse premie, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Jouw viervoeter verzekeren is veel goedkoper dan een normale zorgverzekering. De prijzen variëren enorm, tussen €16 tot €41 per 4 weken. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Velerlei factoren hebben invloed op de prijs. Het meest belangrijke is het ras of de kruising van het dier. Bovendien spelen er ook zaken als het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en jouw eigen risico zijn van belang. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,65 per maand. Vandaag nog te weten komen wat de verzekering voor de Bullmastiff exact kost? Selecteer een maatschappij, vul de gevraagde gegevens in, en check de premie van juli 2024. Alternatief: verzekering Boston terrier afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Bullmastiff verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis gevonden die betaalbaar is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Grofweg doorloop je de volgende stappen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Kies je voor kruising? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Bullmastiff

Ingreep Prijzen
Consult €41
Consult weekend / avond €71
Chippen €42
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €53,5
Röntgenfoto €75,5
CT-scan €145
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor jouw Bullmastiff (reu of teef? Graag noemen we nuttige zaken waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van de verzekering. Tip: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een lage premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd beïnvloeden de maandelijkse premie Maar, de ene polis is de ander niet. Het vertrekpunt moet zijn premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Check zorgvuldig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle soorten ziektes en medicijnen worden standaard betaald. Analyseer goed de inhoud van het pakket. Is puppie vaccinatie wel afgedekt? En hoe zit het met homeopaat behandeling?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar bedraagt tussen de €1.500 t/m 5.700. Selecteer je €3.500 of meer, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Enkele andere partijen eisen een percentage voor elke declaratie. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €75, percentages zijn rond de 15% per declaratie. Misschien ook interessant: Briquet Griffon Vendee verzekering.

Dierenverzekering Bullmastiff vergelijken juli 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Wat is nu de best geteste verzekering? Geholpen door de dierenverzekeringvergelijker kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Bullmastiff vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn bijvoorbeeld gewicht, medisch verleden, postcode, geslacht, het ras. Verderop bekijk je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Eigen risico kiezen
Samengesteld door artsen
Account via internet

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Operaties
Alternatieve therapieën
Online afsluiten

ohra-verzekering

Ohra

Vaccinaties
Eenvoudig opzeggen
Gebruiksvriendelijk

inshared-verzekering

Inshared

Aantrekkelijk geprijsd
50% vergoeding mogelijk
Declaren via internet

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide basisdekking
Wat je van Hema verwacht
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Chemo
Korte wachttermijn
Ongeacht welk ras/afkomst

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. Het merendeel van de maatschappijen biedt een soort van basisverzekering. Zodoende worden algemene kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een ingreep of andere hulpmiddelen. Gewoonlijk is de minimale dekking tot 80% van gedeclareerde bedragen. Soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Check ook: Algemene informatie.

Aanvullende dierenverzekering
De erkende verzekeringsmaatschappijen kunnen je voorzien van aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-trajecten
 • Tandheelkunde
 • Bloedonderzoek

Verzekering Bullmastiff afsluiten? Zeker een goedkope verzekeringspremie voor uw dierenverzekering!