Ca de Bestiar verzekeren? Een verzekering voor uw hond vanaf €7 per maand

Jouw Ca de Bestiar geeft jou onmetelijk veel vriendschap. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: jouw viervoeter kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Ca de Bestiar kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor een kleine premie verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Onder andere KC of Pneumo vaccinatie en/of isotopenonderzoek. Aanbieders als Hema en nog een aantal assuradeurs hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.700 en €5.000. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl tref je alle Ca de Bestiar verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Ca de Bestiar is jouw maatje. Logischerwijs wil je het allerbeste voor jouw viervoeter. Dankzij een dierenverzekering verzeker jij jouw huisdier van de beste zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hoeft niet na te denken over geld. Bij veel verzekeraars kan je terecht bij een dierenarts naar keuze. De factuur declareer je eenvoudig online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.000 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €5,45 per maand

Inslapen en euthanasie

Begint je hond op leeftijd te raken, of is hij ongeneeslijk ziek? Hier is inslapen de beste optie. Euthanasie regel je bij de dierenarts (circa €100), maar soms is thuis ook een optie (vaak €170). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraar. Aangaande afscheid nemen heb je ’n aantal varianten: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Ca de Bestiar zich niet meer kan voortplanten. Het grote voordeel hiervan is: een aangenamer gezinslid. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kosten van sterilisatie zijn al snel €275. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere polissen is castreren een extra dekking.

dierenverzekering-ca-de-bestiar

Wat kost een Ca de Bestiar verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, worden medische kosten (deels) gedekt. Een verzekering voor dieren is aanzienlijk voordeliger dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €8,5 tot €27,5 per 4 weken. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Velerlei aspecten bepalen de premie. Een belangrijke factor is het ras. Uiteraard houden verzekeraars rekening met geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en het (vrijwillig) eigen risico zijn belangrijke factoren. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €7,65 per maand. Gelijk ondervinden wat de verzekering voor de Ca de Bestiar concreet kost? Kies een assuradeur, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Je kunt ook direct een verzekering Bouvier afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Zo’n Ca de Bestiar verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis aangetroffen die goedkoop is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Doorgaans gaat het zo:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Markeer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Dierenarts Tarieven Ca de Bestiar

Ingreep Vergoeding
Consult €39
Consult weekend / avond €71
Chippen €49
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €52
Röntgenfoto €76,5
CT-scan €157
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €67

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Bezig met een puppy verzekering kiezen voor jouw Ca de Bestiar (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken nuttige dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het kiezen van een aanbieder. Wist je dat: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan te maken met een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
Het ras, gewicht en leeftijd bepalen grotendeels de maandelijkse premie Maar, de tarieven liggen zeer uiteen. Jouw startpunt is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Analyseer altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle aandoeningen en medicaties worden vergoed bij elk ras. Bekijk goed de kleine lettertjes. Is medische hulpmiddelen wel of niet vergoed? Of hoe zit het met huidallergie behandeling?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €1.500 en 3.200. Selecteer je €3.500 of meer, dan stijgt de premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere verzekeraars giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Maar andere assuradeurs werken met een percentage van bijv. 20%. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €50, bij een percentage ga je vaak richting de 8 tot 50%. Check ook alles over een Broholmer verzekering.

Dierenverzekering Ca de Bestiar vergelijken juli 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik de beste of goedkoopste verzekering? Door gebruik te maken van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Ca de Bestiar vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal. Factoren die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als postcode, geslacht, gewicht, het ras, leeftijd. Hierna bekijk je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
Ruim aanbod pakketten
Hulp en advies online

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
€65 preventieve zorg
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Operaties
Voor hond & kat
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Kies je eigen dekking
50% vergoeding mogelijk
Online account

hema-verzekering

Hema

Crematie
Beste zorg bij ziekte
Uitstekend beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Identificatiechip
Gebruiksvriendelijk

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde partijen werken met een basisverzekering. Zo ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Vanzelfsprekend een regulier consult, eenvoudige foto’s, een uitgebreide behandeling of andere hulpmiddelen. In het algemeen vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van gedeclareerde bedragen. Bij een aantal aanbieders kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: Nieuws en actualiteiten.

Aanvullende verzekering
De erkende maatschappijen kunnen je voorzien van extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-trajecten
 • Gebit-module
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Ca de Bestiar afsluiten? Gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!