Cao da serra da estrela verzekeren? Een dierenverzekering voor honden al vanaf €6,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Cao da serra da estrela geeft jou ontzettend veel toewijding. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: hij kan iets onder de leden krijgen of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw viervoeter en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Cao da serra da estrela is een oplossing. Voor een kleine premie is jouw hond verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Je moet dan denken aan Europese medische zorg en/of fysiotherapie. Assuradeurs als Reaal of andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.400 oplopend tot €4.100. Op deze website ontdek je erkende Cao da serra da estrela verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Cao da serra da estrela is jouw maatje. Uiteraard ga je voor uitstekende zorg voor jouw huisdier. Via een dierenverzekering garandeer je jouw huisdier van de juiste zorg mocht het zover komen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Doorgaans kan je terecht bij een dierenarts naar keuze. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.500 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Vanaf €7,3 per maand

Inslapen en euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of gewoon te ziek? Dan is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kosten: €80), maar soms is thuis ook een optie (zo’n €140). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de assuranten. Omtrent het afscheid zijn er verschillende mogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie of Castratie

Het casteren maakt dat een Cao da serra da estrela geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer gezinslid. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kosten van sterilisatie zijn al snel €205. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere assuranten is castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-cao-da-serra-da-estrela

Wat kost een Cao da serra da estrela verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekering zoals wij die kennen. Tegen een maandelijkse premie, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is veel goedkoper dan een polis voor mensen. De kosten variëren tussen €9,75 en €38 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Meerdere variabelen bepalen de premie. Het meest belangrijke is het ras of de kruising van het dier. Uiteraard kijken verzekeraars naar gewicht en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en jouw eigen risico zijn belangrijke factoren. Een verzekering is er al vanaf €7,75 per maand. Snel ontdekken wat de verzekering voor jouw Cao da serra da estrela concreet kost? Selecteer een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van mei 2024 bedraagt. Alternatief: verzekering Braque du Bourbonnais afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een Cao da serra da estrela verzekering afsluiten is zo gepiept. Een verzekeraar gespot die niet al te duur is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Gewoonlijk ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Staat het ras er niet bij? Selecteer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies jouw basisdekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijslijst dierenarts Cao da serra da estrela

Situatie Kosten
Consult €38
Consult weekend / avond €65
Chippen €41
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €146
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €220
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €65,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Cao da serra da estrela (reu of teef)? We onderscheiden eenbelangrijke variabelen die van belang zijn bij het afsluiten van een polis. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Er is dan meestal wel minimale kosten. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Start altijd met simpelweg prijzen vergelijken.

2. Type dekking?
Controleer goed wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle therapieën en medicijnen zijn inbegrepen. Achterhaal goed de kleine lettertjes. Wordt isotopenonderzoek vergoed of niet? En hoe zit het met acupuncturist behandeling?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximum uitkering per jaar schommelt tussen de €1.000 t/m 4.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars werkt men met een eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Echter, weer andere polissen werken met een percentage van bijv. 20%. Het vaste bedrag ligt rond de €150, bij een percentage ga je vaak richting de 20%, afhankelijk van het pakket. Check ook alles over een Ca de Bestiar verzekering.

Dierenverzekering Cao da serra da estrela vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Aan de hand van de vergelijkingstool kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Cao da serra da estrela vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Ohra. Factoren die invloed hebben op de premie zijn zaken als medisch verleden, leeftijd, postcode, gewicht, geslacht. Hieronder vind je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Tandzorg
De enige echte specialist
Gebruiksvriendelijk

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aanvullende dekkingen
Tel: 072-5180280
Gemoedsrust

ohra-verzekering

Ohra

Opname kliniek
Delta Lloyd
Goede adviseur

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide basisdekking
Health check
Online afsluiten

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide vergoeding
Prima basisdekking
Ook voor puppy’s

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Ook narcose
Ook voor puppy’s

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De erkende aanbieders biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, CT-scans, een ingreep of geneesmiddelen. Normaliter wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van te declareren rekeningen. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Niet zelden zijn er duurdere “top” pakketten. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: verzekering HEMA afsluiten.

Aanvullende huisdierenverzekering
Het gros van de maatschappijen bieden daarnaast uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het maandbedrag zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie
 • Crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • MRI-scan

Verzekering Cao da serra da estrela afsluiten? Zeker een lage verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!