Cesky fousek verzekeren? Een huisdierverzekering voor jouw hond al vanaf €9,75 per maand

Jouw trouwe Cesky fousek betekent volop gehechtheid. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een tegenslag krijgen. In zo’n scenario wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw viervoeter en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Cesky fousek biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw viervoeter tegen veel voorkomende ingrepen. Denk dan aan bijvoorbeeld behandeling tegen knie-aandoeningen of CT-scan. Polissen van bijvoorbeeld Ohra en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.600 tot en met € 2.600. Via deze pagina tref je betrouwbare Cesky fousek verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Cesky fousek is jouw trouwe viervoeter. Natuurlijk verlang je naar de beste zorg voor jouw viervoeter. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker je jouw huisdier van de juiste zorg mocht het zover komen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hebt zo geen stress over hoge rekeningen. Vaak kan je terecht bij jouw eigen dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.300 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al verzekerd vanaf €9,25 per maand

Inslapen en euthanasie

Is de tijd voor je hond gekomen, of is hij ernstig ziek? In dat geval is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (kosten: €80), echter kan dit ook lokaal (ongeveer €155). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de verzekeraars. Inzake het afscheid onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Castreren en Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Cesky fousek zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een minder onrustig dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €270. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere partijen is een castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-cesky-fousek

Wat kost een Cesky fousek verzekeren?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is natuurlijk veel betaalbaarder dan een normale zorgverzekering. In de basis ligt de prijs tussen €15,5 – €41 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Een aantal onderdelen bepalen de premie. De voornaamste variabele is het ras. Uiteraard tellen ook het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het basispakket dat je kiest en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Jouw hond is verzekerd vanaf €7,05 per maand. Simpel & snel uitvinden wat de verzekering voor jouw Cesky fousek exact kost? Kies een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Check ook: verzekering Broholmer afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Zo’n Cesky fousek verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar tegengekomen die betaalbaar is, of juist met de beste voorwaarden? Gewoonlijk gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Cesky fousek

Ingreep Tarieven
Consult €32
Consult weekend / avond €65
Chippen €39
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €53,5
Röntgenfoto €68
CT-scan €150
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Cesky fousek (reu of teef)? We onderscheiden eenverschillende onderdelen die van belang zijn bij het afsluiten van een polis. Advies: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je hebt dan altijd een laag tarief. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen de de premie Let op, de tarieven liggen zeer uiteen. Begin steevast met een prijsvergelijking.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Analyseer goed wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle ingrepen en medicaties worden vergoed bij elk ras. Achterhaal nauwkeurig de inhoud van het pakket. Wordt fotodynamische therapie ook gedekt? En in hoeverre zijn zaken gedekt als bestraling?

3. Max. vergoeding p/jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.000 en 3.400. Selecteer je €3.500 of meer, dan stijgt de premie. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij sommige verzekeraars betaal je het eigen risico als een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere aanbieders doen dit met een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €175, en het percentage is vaak 15% per declaratie. Misschien ook interessant: Cao da serra da estrela verzekering.

Dierenverzekering Cesky fousek vergelijken juli 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Op dit moment is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een gewoon goede verzekering? Op basis van deze website kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Cesky fousek vergelijken. Wij vergelijken onder andere Aegon. Factoren die invloed hebben op de premie zijn factoren als geslacht, gewicht, het ras, postcode, medisch verleden. Nu achterhaal je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Vandaag nog verzekerd
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Alle kruisingen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aanvullende dekkingen
€65 preventieve zorg
Alle honden welkom

ohra-verzekering

Ohra

Rontgenonderzoek
€2500 – €5000
Alle honden welkom

inshared-verzekering

Inshared

Operaties
Medische kosten tot €3.500
Alle kruisingen welkom

hema-verzekering

Hema

Vandaag nog verzekerd
No-nonsense
Maximale zekerheid

aegon-verzekering

Aegon

Snelle klantenservice
Keurmerk
Online afsluiten

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde verzekeraars werken met een basisverzekering. Met deze polis zijn de normale behandelingen inbegrepen. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, CT-scans, een uitgebreide behandeling of medicijnen. Doorgaans is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. In sommige gevallen kies je zelf het eigen risico. Niet zelden is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit een volledig pakket qua dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bezoek ook: Inshared verzekering.

Aanvullende dierenverzekering
Veel van de organisaties hebben de beschikking over unieke aanvullende verzekering (pakketten). De polis zelf valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Tandarts module
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Cesky fousek afsluiten? Altijd een goedkope verzekeringspremie van de dierenverzekering!