Cesky terrier verzekeren? Een verzekering voor een hond al vanaf €7,5 per maand

Jouw Cesky terrier staat synoniem voor een hoop gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of een erge verwonding krijgen. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw viervoeter en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jouw Cesky terrier biedt dan uitkomst. Voor een kleine premie ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Denk dan aan bijvoorbeeld ontwormen en transplantaties met lichaamseigen cellen. Verzekeraars als Inshared en lokale verzekeraars keren bedragen uit tussen de €1.200 tot en met € 3.600. Op deze website vind je populaire Cesky terrier verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Cesky terrier is jouw maatje. Natuurlijk ga je voor het allerbeste voor jouw huisdier. Dankzij een dierenverzekering verzeker jij jouw maatje van de juiste zorg als het nodig is. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.600 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Ook voor kruisingen
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €5,8 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? Dan is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €75), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €140). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid onderscheiden we een aantal mogelijkheden: destructie, cremeren of begraven.

Castreren of Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de Cesky terrier zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een rustiger dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €320. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere aanbieders is een castratie een premium dekking.

dierenverzekering-cesky-terrier

Wat kost een Cesky terrier verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, worden medische kosten (deels) gedekt. Een verzekering voor dieren is natuurlijk veel betaalbaarder dan de zorgpremie die jij en ik betalen. In de basis ligt de prijs tussen €16,25 en €34,5 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Meerdere aspecten zijn bepalend voor de kosten. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Vanzelfsprekend houden verzekeraars rekening met het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook de dekking die je kiest en jouw eigen risico hebben invloed. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,1 per maand. Gemakkelijk achterhalen wat de verzekering voor de Cesky terrier nu echt kost? Klik op een verzekeraar, beantwoord de vragen, en check de premie van juli 2024. Check ook: verzekering Buhund afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Cesky terrier verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een aanbieder tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of waar je een goed gevoel bij hebt? In de regel doorloop je de volgende stappen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Dierenarts Tarieven Cesky terrier

Consult Prijzen
Consult €38
Consult weekend / avond €63
Chippen €41
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €79
CT-scan €147
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €67

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor jouw trouwe Cesky terrier (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken essentiële dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het kiezen van een aanbieder. Handig: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je profiteert dan van een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Begin steevast met het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Achterhaal zorgvuldig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle ingrepen en pillen betaalt de verzekeraar. Bekijk grondig de polisvoorwaarden. Is isotopenonderzoek ook inbegrepen? En wat kan ik verwachten omtrent transplantaties met lichaamseigen cellen?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximum uitkering per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.900 en 4.900. Kies je een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Maar andere verzekeraars eisen een percentage voor elke declaratie. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €150, en het percentage is vaak 30%. Bekijk ook de opties voor een Cao da serra de aires verzekering.

Dierenverzekering Cesky terrier vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Op dit moment kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu een gewoon goede verzekering? Door gebruik te maken van de dierenverzekeringvergelijker kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Cesky terrier vergelijken. Hier tref je aanbieders als Petplan. Factoren die de premie bepalen zijn o.a. leeftijd, gewicht, postcode, het ras, geslacht. Nu tref je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Operaties
Hond, kat, papegaai en konijn
Veel keuzevrijheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Operaties
Dekking op maat
Vele tevreden klanten

ohra-verzekering

Ohra

Snelle ingangsdatum
Voor hond & kat
Hulp en advies online

inshared-verzekering

Inshared

Geneesmiddelen
Jaarbeloning
Hoge klanttevredenheid

hema-verzekering

Hema

Scherpe premie
Verbond van verzekeraars
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Chemo
Ook narcose
Ongeacht welk ras/afkomst

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De nationale partijen gaat uit van een basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, CT-scans, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. Normaliter kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de rekening. Soms selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Meestal kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Klik verder naar: HEMA verzekering.

Aanvullende verzekering
Veel van de verzekeraars bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). De polis zelf valt iets hoger uit, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Euthanasie + crematie
 • Europa dekking
 • Fysiotherapie
 • Tandheelkunde
 • Ct-scans

Verzekering Cesky terrier afsluiten? Gegarandeerd een lage verzekeringspremie van je dierenverzekering!