Cao da serra de aires verzekeren? Een verzekering voor uw hond vanaf €8,5 per maand

De Cao da serra de aires staat synoniem voor geweldig veel gezelligheid. Het hoort bij jouw gezin. Het is geen populair onderwerp: jouw viervoeter kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. In dat geval wil je geen keuze hoeven maken tussen je hond en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jou Cao da serra de aires is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw huisdier tegen de meeste medische kosten. Denk hierbij aan Rabiës vaccinatie en/of homeopaat behandeling. Aanbieders als Aegon of lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.600 tot wel €3.100. Aan de hand van deze pagina ontdek je betrouwbare Cao da serra de aires verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Cao da serra de aires is jou heel wat waard. Logischerwijs ga je voor het allerbeste voor jouw viervoeter. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg jij jouw huisdier van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. In zo’n geval hoge rekeningen. Bij veel verzekeraars kan je terecht bij een dierenarts naar keuze. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €5.000 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Ook voor kruisingen
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Al vanaf €7,6 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij een erge aandoening? Hier is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kost ongeveer €90), maar mogelijk ook thuis (circa €180). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de verzekeraars. Aangaande afscheid nemen heb je ’n aantal keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie of Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Cao da serra de aires zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een minder onrustig dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Sterilisatie kost al gauw €285. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel andere assuranten is een castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-cao-da-serra-de-aires

Wat kost een Cao da serra de aires verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In ruil voor een terugkerende premie vallen een groot aantal medische behandelingen. Een huisdierenverzekering is aanzienlijk voordeliger dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €14,25 – €40,5 per 30 dagen. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Meerdere variabelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. Het meest belangrijke is het ras of de kruising van het dier. Bovendien tellen ook gewicht en leeftijd. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico worden meegenomen. Een dierenverzekering is er vanaf €7,45 per maand. Simpel & snel ondervinden wat de verzekering voor de Cao da serra de aires exact kost? Kies een aanbieder, voer jouw gegevens in, en check de premie van juni 2024. Alternatief: verzekering Braque Francais afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Cao da serra de aires verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een pakket tegengekomen die betaalbaar is, of juist met de beste voorwaarden? Grofweg krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Staat het ras er niet bij? Klik dan op het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Selecteer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Dierenarts Tarieven Cao da serra de aires

Consult Onkosten
Consult €39
Consult weekend / avond €67
Chippen €45
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €54,5
Röntgenfoto €71
CT-scan €159
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €275
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €69,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Bezig met een puppy verzekering afsluiten voor de Cao da serra de aires (reu of teef? We behandelen verschillende factoren die je niet moet vergeten bij het afsluiten van de verzekering. Wist je dat: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Er is dan meestal wel een aantrekkelijke premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond zijn grotendeels verantwoordelijk voor de maandelijkse kosten. Echter, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Start altijd met premies vergelijken.

2. Type dekking?
Check grondig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle soorten ziektes en geneesmiddelen worden standaard betaald. Check goed de kleine lettertjes. Is dwang- en sondevoeding vergoed of niet? En wat kan ik verwachten omtrent operatie met narcose?

3. Max. vergoeding p/jaar
De max. vergoeding p/jaar bedraagt tussen de €1.600 t/m 4.900. Kies je een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij enkele partijen is het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Echter, weer andere assuradeurs doen dit met een percentage per behandeling. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €75, percentages zijn rond de 35%. We hebben ook info over: Ca de Bou verzekering.

Dierenverzekering Cao da serra de aires vergelijken juni 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Op dit moment is er nogal wat te kiezen. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering zonder poespas? Aan de hand van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Cao da serra de aires vergelijken. Je leest alles over bijv. Aegon. Aspecten die ten grondslag liggen aan de premie zijn onder andere medisch verleden, geslacht, postcode, het ras, leeftijd. Hierna ontdek je een aantal erkende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Tandzorg
Ruim aanbod pakketten
Goed beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Uitgebreide basisdekking
Bewust of Comfort
Voor de allerkleinsten

ohra-verzekering

Ohra

Ellebogen verzekerd
Eenvoudig opzeggen
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Aantrekkelijk geprijsd
Medische kosten tot €3.500
Snelle uitkering

hema-verzekering

Hema

Verblijf in kliniek
Doorlopende reisverzekering
Hulp en advies online

aegon-verzekering

Aegon

Operaties
€3.500 euro per jaar
Ook je pup verzekeren

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De erkende assuradeurs gaat uit van een basisverzekering. Zodoende ben je al vrij goed verzekerd. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, een röntgenfoto laten maken, een ingreep of geneesmiddelen. Vaak is de minimale dekking tot 80% van gedeclareerde bedragen. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Check ook: verzekering AEGON afsluiten.

Aanvullende verzekering
Het gros van de aanbieders bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. De premie gaat omhoog, maar het biedt meer zekerheid. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond castreren
 • Cremeren
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Tand-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Cao da serra de aires afsluiten? Betrouwbare en scherpe verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!