Chinese Powder Puff verzekeren? Een dierenverzekering voor je hond vanaf €8 per maand

Jouw trouwe Chinese Powder Puff biedt jou ontzettend veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een ongeluk krijgen. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor de Chinese Powder Puff is een oplossing. Vanaf €5,00 verzeker je jouw huisdier tegen de meeste ziektekosten. Denk hierbij aan bestraling of transplantaties met lichaamseigen cellen. Assuradeurs als Aegon en andere aanbieders vergoeden tussen de €1.900 en €2.600. Via deze pagina vind je meer info over gangbare Chinese Powder Puff verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Chinese Powder Puff is jou heel wat waard. Natuurlijk wil je het beste voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering garandeer je jouw maatje van optimale zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hebt zo geen stress over een forse nota. In veel gevallen maak je zelf een keuze voor een lokale dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.700 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €8,25 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of gewoon te ziek? Wellicht is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (om en nabij €95), echter kan dit ook lokaal (zo’n €180). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraar. Aangaande afscheid nemen zijn er verschillende keuzes: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren heeft als effect dat je Chinese Powder Puff zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een vrolijke viervoeter. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €265. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere polissen is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-chinese-powder-puff

Wat kost een Chinese Powder Puff verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is veel voordeliger dan een zorgverzekering voor jou en mij. De prijzen variëren enorm, tussen €8,5 en €27 per 30 dagen. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Veel onderdelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. Het meest belangrijke is het ras. Natuurlijk wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook het basispakket dat je kiest en het eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €6,6 per maand. Razendsnel ondervinden wat de verzekering voor de Chinese Powder Puff exact kost? Kies direct een assuradeur, beantwoord de vragen, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juli 2024 bedraagt. Interessant: verzekering Ca de Bou afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Chinese Powder Puff verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis gespot die betaalbaar is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In de regel krijg je de volgende vragen:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Betreft het een kruising? Voer dan in het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijzen dierenarts Chinese Powder Puff

Consult Tarieven
Consult €40
Consult weekend / avond €63
Chippen €42
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €78
CT-scan €142
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €220
Sterilisatie Vanaf €325
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Meer weten over een puppy verzekering afsluiten voor de Chinese Powder Puff (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken een aantal dingen waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Goed om te weten: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de hoogte van de premie. Goed om te weten, de maatschappijen verschillen onderling nogal. De basis is simpelweg prijzen vergelijken.

2. Type dekking?
Achterhaal altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle geneesmethodes en medicaties betaalt de verzekeraar. Controleer altijd de inhoud van het pakket. Wordt operatie met narcose vergoed of niet? En hoe zit het met fysiotherapie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.000 – 5.200. Selecteer je €3.500 of meer, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen betaal je het eigen risico als een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Sommige verzekeraars werken met een percentage van bijv. 20%. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €125, percentages zijn rond de 15% per declaratie. Misschien ook interessant: Cesky terrier verzekering.

Dierenverzekering Chinese Powder Puff vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Sinds een aantal jaren is er nogal wat te kiezen. Bij welke aanbieder vind ik de beste of goedkoopste verzekering? Geholpen door de vergelijkingstool kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Chinese Powder Puff vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn bijvoorbeeld medisch verleden, postcode, geslacht, gewicht, leeftijd. Hierna tref je enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
Handig dierenadvies
Alle honden welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Ellebogen verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Veel keuzevrijheid

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
Ook andere verzekeringen
Vrije dierenarts keuze

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide vergoeding
Jaarbeloning
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Heupen verzekerd
Thuiswinkel waarborg
Goed beoordeeld

aegon-verzekering

Aegon

Operaties
Looptijd: 1 jaar
Goede adviseur

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De erkende maatschappijen hanteert een basisverzekering. Met deze polis ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, opname in een kliniekof pillen. Standaard is de minimale dekking tot 80% van te declareren rekeningen. Tip: soms kies je dit percentage zelf. Daarnaast er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Klik verder naar: Inshared dierenverzekering.

Aanvullende dierenverzekering
De erkende organisaties hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. De premie zal wat stijgen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-trajecten
 • Tandarts
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Chinese Powder Puff afsluiten? Zeker een lage verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!