Chodsky Pes verzekeren? Een huisdierverzekering voor jouw hond al vanaf €7,25 per maand

De Chodsky Pes geeft jou een hoop toewijding. Misschien is het wel je beste vriend. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een aandoening krijgen, of er kan iets anders gebeuren. In zo’n scenario sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Chodsky Pes is een oplossing. Vanaf €5,00 verzeker je jouw huisdier tegen veel voorkomende ingrepen. Bijvoorbeeld bloedtransfusies of fotodynamische therapie. Assuradeurs als Aegon en lokale verzekeraars hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.400 tot en met € 3.500. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je bekende Chodsky Pes verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Chodsky Pes is jouw maatje. Natuurlijk ga je voor de best mogelijke zorg voor hem of haar. Dankzij een dierenverzekering verzeker je jouw hond van optimale zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. In zo’n geval een flinke rekening van de arts. Steeds vaker kies je zelf de dichtsbijzijndste dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.800 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Premie vanaf €8,6 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij een erge aandoening? Wellicht is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €70), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €120). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Wat betreft afscheid onderscheiden we een aantal mogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Chodsky Pes geen puppies meer kan verwekken. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €250. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere aanbieders is castreren een extra dekking.

dierenverzekering-chodsky-pes

Wat kost een Chodsky Pes verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekering zoals wij die kennen. In ruil voor een terugkerende premie vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is veel voordeliger dan een verzekering voor mensen. In de basis ligt de prijs tussen €16 – €36 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Velerlei aspecten liggen ten grondslag aan de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Tevens wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook de gekozen dekking en het eigen risico zijn van belang. Een dierenverzekering is er vanaf €5,35 per maand. Gemakkelijk uitvinden wat de verzekering voor jouw Chodsky Pes exact kost? Navigeer naar een assuradeur, beantwoord de vragen, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Check ook: verzekering Cairn terrier afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een Chodsky Pes verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een pakket gevonden die goedkoop is, of een waar jij goede verhalen over hoort? bij de meeste verzekeraars krijg je de volgende vragen:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Heb jij een kruising of overig ras? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Kosten dierenarts Chodsky Pes

Situatie Prijzen
Consult €40
Consult weekend / avond €70
Chippen €40
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €53,5
Röntgenfoto €76
CT-scan €148
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €76,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Chodsky Pes (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële dingen waar je rekening mee dient te houden bij de keuze voor een maatschappij. Advies: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je profiteert dan van een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Hoogte van de premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) hebben invloed op de maandelijkse premie Maar, de premies per maand lopen enorm uiteen. Stap 1 is dus een gedegen prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Bekijk nauwkeurig hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle therapieën en pillen betaalt de verzekeraar. Controleer zorgvuldig de kleine lettertjes. Wordt bestraling wel vergoed voor mijn hond? En welke garanties zijn er met lepto en/of DHP vaccinatie?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis schommelt tussen de €1.900 t/m 3.100. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen is het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Sommige verzekeraars eisen een percentage voor elke declaratie. Het vaste bedrag ligt rond de €100, bij een percentage ga je vaak richting de 20%, afhankelijk van het pakket. Bekijk ook de opties voor een Chart Polski verzekering.

Dierenverzekering Chodsky Pes vergelijken mei 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Deze tijd kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu de beste of goedkoopste verzekering? Aan de hand van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je in een paar minuten hondenverzekering voor de Chodsky Pes vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Petplan. Elementen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn factoren als leeftijd, geslacht, postcode, het ras, medisch verleden. Hierna achterhaal je de meest bekende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Radio Therapie
De nr. 1 dierenverzekering
Goede adviseur

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
280.000+ klanten
Geen kleine lettertjes

ohra-verzekering

Ohra

Crematie
Eenvoudig opzeggen
Begrijpelijk

inshared-verzekering

Inshared

Vaccinaties
170.000 + verzekerden
Vele tevreden klanten

hema-verzekering

Hema

Operaties
Wat je van Hema verwacht
Hulp en advies online

aegon-verzekering

Aegon

Verblijf in kliniek
Geen erfelijke ziektes
Alle kruisingen welkom

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering lopen uiteen. De genoemde partijen hanteert een basisverzekering. Met deze polis zijn de meest standaard kosten gedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, opname in een kliniekof pillen. In het algemeen wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van te declareren rekeningen. Tip: soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij het gros van de aanbieders er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Klik verder naar: HEMA dierenverzekering.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De erkende verzekeringsbedrijven bieden daarnaast aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje gaat omhoog, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Euthanasie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-begeleiding
 • Tandartsdekking
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Chodsky Pes afsluiten? Gegarandeerd een goedkope verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!