Chart Polski verzekeren? Een huisdierenverzekering voor jouw hond al vanaf €8,25 per maand

Jouw Chart Polski biedt jou geweldig veel vriendschap. Het is onderdeel van jouw leven. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of terechtkomen in een ongeval. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Chart Polski kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Vanaf €5,00 verzeker je jouw viervoeter tegen veel voorkomende ingrepen. Je moet dan denken aan CT-scan en/of bestraling. Assuradeurs als Petplan en andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.700 tot wel €3.800. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je gangbare Chart Polski verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Chart Polski is jouw maatje. Logischerwijs ga je voor uitstekende zorg voor hem of haar. Via een dierenverzekering verzeker je jouw hond van optimale zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hebt zo geen stress over een forse nota. Steeds vaker kies je zelf jouw eigen dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.600 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Al vanaf €9,65 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of heeft hij een erge aandoening? In zo’n geval is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €85), echter kan dit ook lokaal (ongeveer €125). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt binnen je polis. Wat het afscheid aangaat zijn er verschillende opties: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie en Castratie

Het effect van castratie is dat jouw Chart Polski geen puppies meer kan verwekken. Het grote voordeel hiervan is: een minder onrustig dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Denk hierbij al wel snel aan €280. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel andere partijen is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-chart-polski

Wat kost een Chart Polski verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is beduidend goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De premie ligt tussen de €8,5 – €33,5 per maand. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Een aantal variabelen liggen ten grondslag aan de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw viervoeter. Evenzeer tellen ook het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico zijn belangrijke factoren. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €9 per maand. Meteen weten wat de verzekering voor jouw Chart Polski tot op de komma kost? Kies direct een maatschappij, vul de vragen over jou en je dier in, en check de premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Bull terrier afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Chart Polski verzekering afsluiten is zo gepiept. Een aanbieder gevonden met een aantrekkelijke polis, of die jij betrouwbaar acht? bij de meeste verzekeraars doorloop je de volgende stappen:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Gaat het om een kruising? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijslijst dierenarts Chart Polski

Behandeling Kosten
Consult €41
Consult weekend / avond €66
Chippen €46
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €14,5
Bloedonderzoek €57,5
Röntgenfoto €75
CT-scan €152
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €77

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Vandaag nog een puppy verzekering kiezen voor jouw Chart Polski (reu of teef? We behandelen een aantal dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van de verzekering. Goed om te weten: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan altijd een laag tarief. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Jouw premie
Het ras/kruising van de hond zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Let op, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Jouw startpunt is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Dekkingsgebied van de polis
Check altijd wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle ingrepen en geneesmiddelen zitten in het basispakket. Check zorgvuldig de kleine lettertjes. Wordt acupuncturist behandeling vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor tumor medicatie?

3. De maximale vergoeding
De maximale vergoeding per jaar bedraagt tussen de €1.100 en 3.000. Selecteer je €3.500 of meer, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij sommige partijen betaal je het eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige polissen werken met een percentage van bijv. 20%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €125, het procentuele eigen risico ligt rond de 15% per declaratie. Check ook alles over een Cardigan verzekering.

Dierenverzekering Chart Polski vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Door gebruik te maken van deze website kan je in een paar minuten hondenverzekering voor de Chart Polski vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Petplan. Onderdelen die de premie bepalen zijn zaken als geslacht, postcode, leeftijd, gewicht, medisch verleden. Onderstaand lees je meer over de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Verblijf in kliniek
Samengesteld door artsen
Eenvoudig

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Verblijf in kliniek
Ook heupen en ellebogen
Online account

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide vergoeding
Ook aansprakelijkheid
Account via internet

inshared-verzekering

Inshared

Aantrekkelijk geprijsd
Ruim 175.000 klanten
Account via internet

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide vergoeding
Beste zorg bij ziekte
Ook voor puppy’s

aegon-verzekering

Aegon

Steralisatie
Geen erfelijke ziektes
Hulp en advies online

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De erkende verzekeraars gaat uit van een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, opname in een kliniekof hulpmiddelen. In het algemeen kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van te declareren rekeningen. Soms bepaal je zelf het eigen risico. Bovendien zijn er duurdere “top” pakketten. Dit een volledig pakket qua dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bezoek ook: AEGON verzekering.

Aanvullende hondenverzekering
De erkende verzekeraars kunnen voorzien in speciale unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Euthanasie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysiotherapie
 • Tandarts module
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Chart Polski afsluiten? Gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie voor een dierenverzekering!