Cirneco dell'Etna verzekeren? Een dierenverzekering voor honden al vanaf €6,25 per maand

Jouw trouwe Cirneco dell’Etna staat voor een hoop gezelligheid. Het hoort bij jouw gezin. Het is geen populair onderwerp: ook jouw hond kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. Dan wil je niet kiezen tussen je hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor de Cirneco dell’Etna biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw huisdier tegen veel voorkomende ingrepen. Onder andere behandeling tegen knie-aandoeningen of CT-scan. Assuradeurs als Reaal en lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.200 tot wel €4.000. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je favoriete Cirneco dell’Etna verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Cirneco dell’Etna is jouw trouwe viervoeter. Vanzelf wens je uitmuntende zorg voor jouw viervoeter. Via een dierenverzekering waarborg je het dier van de juiste zorg mocht het zover komen. Denk aan een bepaalde operatie. Je hebt zo geen stress over financiële zaken. Meestal kan je gewoon naar een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.600 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Beginnend bij €9,95 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond oud aan het worden, of is hij ongeneeslijk ziek? Wellicht is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (circa €85), maar kan ook bij jou thuis (circa €160). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de assuranten. Inzake het afscheid heb je enkele keuzes: destructie, cremeren of begraven.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren heeft als effect dat je Cirneco dell’Etna niet meer vruchtbaar is. Vaak resulteert het ook in een rustiger dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Sterilisatie kost al gauw €180. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij de meeste andere partijen is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-cirneco-dell-etna

Wat kost een Cirneco dell’Etna verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In de overeengekomen polis ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Het verzekeren van een huisdier is aanzienlijk goedkoper dan een normale zorgverzekering. In de basis ligt de prijs tussen €11 – €26,5 per maand. Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Daarnaast spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het (vrijwillig) eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €6,55 per maand. Ogenblikkelijk uitvinden wat de verzekering voor jouw Cirneco dell’Etna concreet kost? Klik op een aanbieder, vul de gevraagde gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juni 2024 is. Check ook: verzekering Cane Corso afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Zo’n Cirneco dell’Etna verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking gespot met een lage premie, of die jij betrouwbaar acht? bij de meeste verzekeraars gaat het zo:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Kosten dierenarts Cirneco dell’Etna

Ingreep Onkosten
Consult €37
Consult weekend / avond €62
Chippen €43
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €59,5
Röntgenfoto €76
CT-scan €142
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor jouw Cirneco dell’Etna (reu of teef? Hieronder vind je essentiële variabelen die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan altijd minimale kosten. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd beïnvloeden de premie Goed om te weten, de ene polis is de ander niet. Begin steevast met een gedegen prijsvergelijking.

2. Dekkingsgebied van de polis
Controleer altijd wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle behandelingen en pillen zitten in het basispakket. Bekijk nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Is bloedonderzoek vergoed of niet? Of hoe zit het met chippen?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
De maximum uitkering per jaar vinden we meestal tussen de €2.000 t/m 3.500. Kies je een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij sommige polissen betekent het eigen risico een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Enkele andere assuradeurs hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €75, en het percentage is vaak 20%, afhankelijk van het pakket. Misschien ook interessant: Chihuahua verzekering.

Dierenverzekering Cirneco dell’Etna vergelijken juni 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Geholpen door onze vergelijker kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Cirneco dell’Etna vergelijken. Hier tref je aanbieders als Reaal dier & zorg. Factoren die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn zaken als leeftijd, gewicht, medisch verleden, postcode, het ras. Verderop tref je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Verblijf in kliniek
Interessante dierenblog
Online declareren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Castratie
Betrouwbaar Reaal
Hulp en advies online

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
Ook aansprakelijkheid
Goede adviseur

inshared-verzekering

Inshared

Tandzorg
170.000 + verzekerden
Begrijpelijk

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
No-nonsense
Begrijpelijk

aegon-verzekering

Aegon

Snelle ingangsdatum
Met buitenland
Account via internet

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. Het gros van de aanbieders biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Zo ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. O.a. een consult bij de dierenarts, een röntgenfoto laten maken, een uitgebreide behandeling of medische hulpmiddelen. Gewoonlijk is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van gedeclareerde bedragen. Niet zelden kies je dit percentage zelf. Daarnaast kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: OHRA huisdierenverzekering.

Aanvullende huisdierenverzekering
De nationale verzekeringsbedrijven kunnen voorzien in speciale extra aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Euthanasie + crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tand-module
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Cirneco dell'Etna afsluiten? Gegarandeerd een lage verzekeringspremie van de dierenverzekering!