Duitse pinscher verzekeren? Een dierenverzekering voor een hond al vanaf €7,75 per maand

De Duitse pinscher geeft jou ontzettend veel gezelligheid. Misschien is het wel je beste vriend. Het is geen populair onderwerp: ook jouw hond kan ziek worden, of een ongeluk krijgen. In dat geval sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou Duitse pinscher is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand ben je verzekerd tegen de meeste medische kosten. Denk hierbij aan dwang- en sondevoeding of acupuncturist behandeling. Aanbieders als Ohra of lokale verzekeraars keren bedragen uit tussen de €1.300 en €3.800. Op deze webpagina vind je meer info over nationale Duitse pinscher verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Duitse pinscher is misschien wel je beste vriend. Natuurlijk verlang je naar uitstekende zorg voor jouw huisdier. Met een dierenverzekering waarborg je het dier van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. Vaak kies je zelf de dichtsbijzijndste dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.700 per jaar.

 • Voorkom hoge kosten
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Ook voor kruisingen
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Premie vanaf €5,35 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond erg oud, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Dan is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €75), maar mogelijk ook thuis (plus minus €145). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de assuranten. Aangaande afscheid nemen zijn er verschillende varianten: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie en Castratie

Castratie zorgt ervoor dat de Duitse pinscher zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kijk niet vreemd op van bedragen als €255. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere assuranten is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-duitse-pinscher

Wat kost een Duitse pinscher verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Het verzekeren van een huisdier is natuurlijk veel voordeliger dan een verzekering voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €15,5 en €37,5 (maandelijks). Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Een aantal factoren bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras. Ook spelen er ook zaken als het gewicht in KG en leeftijd. Ook het gekozen pakket en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €9,9 per maand. Eenvoudig uitvinden wat de verzekering voor jouw Duitse pinscher concreet kost? Klik op een aanbieder, vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal de actuele premie van juli 2024. Interessant: verzekering Curly coated retriever afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een Duitse pinscher verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis gezien met een aantrekkelijke polis, of een waar jij goede verhalen over hoort? Doorgaans doorloop je de volgende stappen:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Kies je voor kruising? Markeer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Dierenarts Tarieven Duitse pinscher

Consult Tarieven
Consult €33
Consult weekend / avond €67
Chippen €42
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €72
CT-scan €152
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €75,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor de Duitse pinscher (reu of teef? Graag noemen we belangrijke zaken die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Handig: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Er is dan meestal wel minimale kosten. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Maandelijkse premie
Het type hond, en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Goed om te weten, de premies per maand lopen enorm uiteen. Stap 1 is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Type dekking?
Check grondig wat er in de basisdekking zit. Niet alle behandelingen en pillen worden standaard betaald. Bekijk nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt elleboogbehandeling vergoed of niet? En hoe zit het met nest enting voor fokkers?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.900 t/m 3.600. Kies je een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij een aantal polissen giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Enkele andere polissen doen dit met een percentage per behandeling. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €150, percentages zijn rond de 35%. Bekijk ook de opties voor een Duitse brak verzekering.

Dierenverzekering Duitse pinscher vergelijken juli 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Sinds een aantal jaren kan je kiezen uit veel pakketten. Hoe vind ik nu snel een verzekering zonder poespas? Geholpen door deze website kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Duitse pinscher vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Aspecten die invloed hebben op de premie zijn zaken als geslacht, postcode, medisch verleden, het ras, gewicht. Nu vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
Interessante dierenblog
Hulp en advies online

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Kies je eigen dekking
Dekking op maat
Hulp en advies online

ohra-verzekering

Ohra

Uitgebreide basisdekking
€2500 – €5000
Alle kruisingen welkom

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
50% of 100% gedekt
Declaren via internet

hema-verzekering

Hema

Eigen risico kiezen
Verbond van verzekeraars
Gebruiksvriendelijk

aegon-verzekering

Aegon

Kies je eigen dekking
Keurmerk
Ook je pup verzekeren

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De genoemde aanbieders gaat uit van een basisverzekering. Met deze polis worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, foto’s maken bij de dierenarts, specifieke operaties of pillen. Doorgaans is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van gedeclareerde bedragen. In sommige gevallen kies je zelf het eigen risico. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: Reaal huisdierpakket.

Aanvullende dierenverzekering
De nationale maatschappijen bieden daarnaast aanvullende verzekeringen. De polis zelf zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandartsdekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Duitse pinscher afsluiten? Gewaarborgde lage verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!