Engelse Toy Terrier verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden al vanaf €8,25 per maand

Jouw eigen Engelse Toy Terrier staat voor onmetelijk veel gehechtheid. Misschien is het wel je beste vriend. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen je hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jouw Engelse Toy Terrier is een oplossing. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw hond verwondingen of aandoeningen. Bijvoorbeeld huidallergie behandeling en/of tumor medicatie. Polissen van bijvoorbeeld Reaal en andere partijen staan garant voor bedragen tussen de €1.700 en €3.000. Via deze pagina vergelijk je bekende Engelse Toy Terrier verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Engelse Toy Terrier is misschien wel je beste vriend. Logischerwijs verlang je naar uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Met een dierenverzekering verzeker jij het diertje van optimale zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over geld. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.500 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Vanaf €5,85 per maand

Euthanasie en inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of is hij ongeneeslijk ziek? In dat geval is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €95), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €140). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de assuranten. Omtrent het afscheid heb je enkele keuzemogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Engelse Toy Terrier zich niet meer kan voortplanten. Het positieve effect is: een minder onrustig dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kijk niet vreemd op van bedragen als €185. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij het gros van de andere aanbieders is de castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-engelse-toy-terrier

Wat kost een Engelse Toy Terrier verzekeren?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In de overeengekomen polis zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is aanzienlijk goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €9 – €45 per maand. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Velerlei factoren liggen ten grondslag aan de premie. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Uiteraard spelen er ook zaken als het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het verzekeringspakket en het (vrijwillig) eigen risico zijn belangrijke factoren. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,25 per maand. Simpel & snel weten wat de verzekering voor jouw Engelse Toy Terrier exact kost? Navigeer naar een verzekeraar, vul de gevraagde gegevens in, en check de premie van april 2024. Check ook: verzekering Duitse herder afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een geschikte Engelse Toy Terrier verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een polis tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of met een dekking die bij jou past? bij de meeste verzekeraars krijg je de volgende vragen:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Prijslijst dierenarts Engelse Toy Terrier

Consult Vergoeding
Consult €37
Consult weekend / avond €72
Chippen €47
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €54,5
Röntgenfoto €74,5
CT-scan €145
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €185
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €78

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Bezig met een puppy verzekering afsluiten voor de Engelse Toy Terrier (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken belangrijke onderdelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Wist je dat: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan altijd een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Maandelijkse premie
Het type hond, en z’n leeftijd bepalen grotendeels de premie Let op, de tarieven liggen zeer uiteen. De basis is simpelweg prijzen vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Bekijk grondig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle soorten ziektes en pillen betaalt de verzekeraar. Analyseer nauwkeurig de kleine lettertjes. Wordt lepto en/of DHP vaccinatie vergoed of niet? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor fysiotherapie?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.200 – 4.300. Kies je een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij enkele aanbieders giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Echter, weer andere aanbieders eisen een percentage voor elke declaratie. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €50, kies je een percentage dan moet je denken aan 20%, afhankelijk van het pakket. Bekijk ook de opties voor een Dwergpoedel verzekering.

Dierenverzekering Engelse Toy Terrier vergelijken april 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Sinds een aantal jaren zijn er veel aanbieders. Bij welke aanbieder vind ik een verzekering op maat? Via huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Engelse Toy Terrier vergelijken. Wij vergelijken onder andere Inshared. Factoren die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn factoren als postcode, geslacht, leeftijd, medisch verleden, gewicht. Onderstaand bekijk je een aantal erkende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
Hond, kat, papegaai en konijn
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Chemo
Betrouwbaar Reaal
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Voor hond & kat
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Dekking op maat
Jaarbeloning
Gebruiksvriendelijk

hema-verzekering

Hema

Aanvullende dekkingen
Prima basisdekking
Online declareren

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Identificatiechip
Declaren via internet

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De nationale aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Met deze polis worden algemene kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, eenvoudige foto’s, een ingreep of medische hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van gedeclareerde bedragen. Niet zelden bepaal je zelf het eigen risico. Meestal kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit is een meer complete verzekering, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Bezoek ook: Reaal dier & zorg verzekering voor dieren.

Aanvullende dierenverzekering
Veel van de verzekeringsmaatschappijen hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. De polis zelf wordt wat duurder, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond castreren
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-trajecten
 • Tandartsdekking
 • Ct-scans

Verzekering Engelse Toy Terrier afsluiten? Gewaarborgde voordelige verzekeringspremie van de dierenverzekering!