Epagneul Nain Papillon verzekeren? Een huisdierenverzekering voor jouw hond al vanaf €8,5 per maand

Jouw trouwe Epagneul Nain Papillon betekent een hoop vriendschap. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je staat er misschien niet altijd bij stil: hij kan iets onder de leden krijgen of er kan iets anders gebeuren. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jouw Epagneul Nain Papillon biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Denk hierbij aan lasertherapie of scintigrafie. Verzekeraars als Ohra en lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.300 oplopend tot €3.700. Aan de hand van deze pagina vergelijk je populaire Epagneul Nain Papillon verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Epagneul Nain Papillon is jouw maatje. Logischerwijs wil je het allerbeste voor jouw huisdier. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker jij het diertje van goede zorg zonder dat het in de papieren loopt. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen ben je gewoon welkom bij een dierenarts naar keuze. De factuur declareer je eenvoudig online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.600 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Vanaf €9,1 per maand

Inslapen en euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of is hij ernstig ziek? Mogelijk is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie regel je bij de dierenarts (om en nabij €70), maar mogelijk ook thuis (zo’n €150). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Wat het afscheid aangaat zijn er diverse varianten: cremeren, destructie of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Epagneul Nain Papillon geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een minder dominant dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €280. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel andere partijen is castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-epagneul-nain-papillon

Wat kost een Epagneul Nain Papillon verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de standaard zorgverzekering bij mensen. In ruil voor een terugkerende premie ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is veel goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €17,25 en €31 (maandelijks). Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Velerlei aspecten bepalen de premie. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Evenzeer spelen er ook zaken als de leeftijd en het gewicht. Ook het gekozen pakket en de hoogte van het eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €7,55 per maand. Gemakkelijk weten wat de verzekering voor jouw Epagneul Nain Papillon nu echt kost? Kies direct een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van juni 2024. Interessant: verzekering Dwerg Schnauzer afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een goede Epagneul Nain Papillon verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een verzekeraar gespot die niet al te duur is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Gewoonlijk ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Kies je voor kruising? Klik dan op het volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en een eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Epagneul Nain Papillon

Situatie Onkosten
Consult €32
Consult weekend / avond €64
Chippen €47
Vaccinatie €50
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €56
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €153
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €180
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €165
Reinigen gebit Vanaf €69,5

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw Epagneul Nain Papillon (reu of teef? Hieronder vind je een aantal variabelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van de verzekering. Wist je dat: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Er is dan meestal wel een aantrekkelijke premie. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Maandelijkse premie
Het soort hond en z’n leeftijd hebben invloed op de maandelijkse premie Goed om te weten, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Start altijd met een prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Analyseer grondig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle soorten ziektes en pillen worden vergoed bij elk ras. Controleer nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt sterilisatie ook inbegrepen? En in hoeverre zijn zaken gedekt als MRI-scan?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.000 – 5.500. Kies je een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de verzekeraars giet met het eigen risico in een vast bedrag per declaratie. Enkele andere aanbieders werken met een percentage van bijv. 20%. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €175, het procentuele eigen risico ligt rond de max. 40%. Bekijk ook de opties voor een Entlebucher sennenhond verzekering.

Dierenverzekering Epagneul Nain Papillon vergelijken juni 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Tegenwoordig kan je kiezen uit veel pakketten. Wat is nu de best geteste verzekering? Op basis van onze vergelijker kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Epagneul Nain Papillon vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn bijvoorbeeld leeftijd, medisch verleden, gewicht, het ras, postcode. Hierna vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Opname kliniek
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Goed beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
Bewust of Comfort
Ook je pup verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Snelle ingangsdatum
Tel: 126-4004040
Eenvoudig

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
Jaarbeloning
Alle kruisingen welkom

hema-verzekering

Hema

Crematie
Thuiswinkel waarborg
Snelle uitkering

aegon-verzekering

Aegon

Tandzorg
Looptijd: 1 jaar
Alle honden welkom

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn wisselend. De Nederlandse assuradeurs gaat uit van een basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. In het algemeen wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Je krijgt dan nog meer dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Lees meer over: Reaal verzekering voor huisdieren.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De erkende aanbieders hebben de mogelijkheid voor unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het kostenplaatje valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Tandarts module
 • Ct-scans

Verzekering Epagneul Nain Papillon afsluiten? Gegarandeerd een aantrekkelijke verzekeringspremie van je dierenverzekering!