Gordon setter verzekeren? Een verzekeringspakket voor een hond al vanaf €6,5 per maand

Herkenbaar? Jouw Gordon setter geeft jou een hoop toewijding. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou Gordon setter biedt dan uitkomst. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw huisdier tegen veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld Europese medische zorg en/of lepto en/of DHP vaccinatie. Maatschappijen als Petplan en andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.900 tot wel €2.800. Op deze website tref je bekende Gordon setter verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Gordon setter is jouw trouwe kameraad. Uiteraard wil je het beste voor jouw viervoeter. Via een dierenverzekering waarborg je jouw viervoeter van optimale zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.500 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Premie vanaf €6,85 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond op leeftijd, of heeft hij een erge aandoening? In zo’n geval is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kosten: €70), echter kan dit ook lokaal (vaak €125). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt binnen je polis. Wat betreft afscheid zijn er diverse mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie en Castratie

Het castreren heeft als effect dat je Gordon setter zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het grote voordeel hiervan is: een rustiger dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kosten van sterilisatie zijn al snel €265. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij het gros van de andere aanbieders is castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-gordon-setter

Wat kost een Gordon setter verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In ruil voor een terugkerende premie worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Het verzekeren van een huisdier is beduidend goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. In de basis ligt de prijs tussen €18 – €28,5 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Meerdere elementen hebben invloed op de prijs. De verzekeraars kijkt primair naar het ras van jouw viervoeter. Bovendien tellen ook de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en het (vrijwillig) eigen risico bepalen de premie. Jouw hond is verzekerd vanaf €6,7 per maand. Meteen uitvinden wat de verzekering voor jouw Gordon setter tot op de komma kost? Kies een maatschappij, voer jouw gegevens in, en ontdek de actuele premie van juli 2024. Interessant: verzekering Erdelyi Kopo afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een goede Gordon setter verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een polis aangetroffen met een lage premie, of waar je een goed gevoel bij hebt? Normaliter ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Kies jouw basisdekking en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Tarieven dierenarts Gordon setter

Ingreep Kosten
Consult €44
Consult weekend / avond €69
Chippen €39
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €52,5
Röntgenfoto €77
CT-scan €155
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €290
Tanden en kiezen trekken Vanaf €170
Reinigen gebit Vanaf €66

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Meer weten over een puppy verzekering voor jouw Gordon setter (reu of teef? Graag noemen we een aantal dingen die van belang zijn bij het afsluiten van de verzekering. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan te maken met een laag tarief. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen de de premie Vergeet niet, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Het vertrekpunt moet zijn het vergelijken van de prijzen.

2. Type dekking?
Analyseer goed hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle ingrepen en medicaties zijn inbegrepen. Bekijk grondig de kleine lettertjes. Wordt huidallergie behandeling wel vergoed voor mijn hond? En in hoeverre zijn zaken gedekt als KC of Pneumo vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.700 t/m 3.500. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij enkele aanbieders werkt men met een eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Sommige partijen doen dit met een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €50, bij een percentage ga je vaak richting de 25%. Bekijk ook de opties voor een Friese stabij verzekering.

Dierenverzekering Gordon setter vergelijken juli 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Wat is nu een gewoon goede verzekering? Aan de hand van onze vergelijker kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Gordon setter vergelijken. Hier tref je aanbieders als Ohra. Onderdelen die invloed hebben op de premie zijn o.a. gewicht, leeftijd, medisch verleden, het ras, postcode. Nu bekijk je enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
Interessante dierenblog
Uitstekend beoordeeld

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Tot €5000 dekking
Snelle uitkering

ohra-verzekering

Ohra

Vaccinaties
Tel: 126-4004040
Gebruiksvriendelijk

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
50% vergoeding mogelijk
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Chemo
Uitgebreide dekking
Alle kruisingen welkom

aegon-verzekering

Aegon

Verblijf in kliniek
Leeftijdsafhankelijk
Verantwoord verzekeren

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De erkende assuradeurs biedt een soort van basisverzekering. Hiermee zijn de normale behandelingen inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn consults, een röntgenfoto laten maken, een ingreep of medische hulpmiddelen. In de regel is de minimale dekking tot 80% van een declaratie. Bij een aantal aanbieders bepaal je zelf het eigen risico. Bovendien er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Klik verder naar: Alle verzekeraars.

Aanvullende verzekering
De nationale maatschappijen kunnen voorzien in speciale uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het verzekeringstarief zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie van de hond
 • Crematie
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-dekking
 • Gebit-module
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Gordon setter afsluiten? Gewaarborgde goedkope verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!