Great Japanese Dog verzekeren? Een verzekeringspakket voor uw hond vanaf €6 per maand

De Great Japanese Dog biedt jou geweldig veel liefde. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een tegenslag krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jouw Great Japanese Dog biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen de meeste medische kosten. Onder andere heupbehandeling of fysiotherapie. Polissen van bijvoorbeeld Petplan of verschillende andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.700 en €5.000. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl tref je gangbare Great Japanese Dog verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Great Japanese Dog is jou heel wat waard. Natuurlijk wil je het allerbeste voor je dog. Met behulp van zo’n dierenverzekering verzeker je jouw huisdier van de juiste zorg als het nodig is. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over hoge rekeningen. In veel gevallen kan je terecht bij jouw eigen dierenarts. De rekening gaat naar de verzekeraar. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.000 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €7,95 per maand

Inslapen & euthanasie

Is de tijd voor je hond gekomen, of heeft hij een erge aandoening? Dan is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (om en nabij €75), echter kan dit ook lokaal (circa €130). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de verzekeraars. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal varianten: destructie, cremeren of begraven.

Steriliseren en Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Great Japanese Dog zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Vaak resulteert het ook in een rustiger dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kijk niet vreemd op van bedragen als €280. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere partijen is castreren een extra dekking.

dierenverzekering-great-japanese-dog

Wat kost een Great Japanese Dog verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. In de overeengekomen polis worden medische kosten (deels) gedekt. Jouw viervoeter verzekeren is veel goedkoper dan een normale zorgverzekering. In de basis ligt de prijs tussen €11,25 – €29,5 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Meerdere elementen liggen ten grondslag aan de premie. De voornaamste variabele is het type ras of de kruising. Ook kijken verzekeraars naar het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het basispakket dat je kiest en de hoogte van het eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €9,55 per maand. Razendsnel ondervinden wat de verzekering voor de Great Japanese Dog tot op de komma kost? Klik op een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van april 2024. Suggestie: verzekering Fila brasileiro afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Great Japanese Dog verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een verzekeraar aangetroffen met een aantrekkelijke polis, of die jij betrouwbaar acht? Normaliter ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Is jouw hond een kruising? Klik dan op het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Dierenarts Tarieven Great Japanese Dog

Situatie Vergoeding
Consult €40
Consult weekend / avond €66
Chippen €46
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €17
Bloedonderzoek €52,5
Röntgenfoto €70,5
CT-scan €158
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €210
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €205
Reinigen gebit Vanaf €77,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een puppy verzekering kiezen voor jouw Great Japanese Dog (reu of teef? We behandelen een aantal onderdelen die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van een polis. Goed om te weten: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je hebt dan altijd een aantrekkelijke premie. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Maandelijkse premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de hoogte van de premie. Goed om te weten, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Het vertrekpunt moet zijn een gedegen prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Bekijk nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle ingrepen en medicijnen betaalt de verzekeraar. Achterhaal grondig de inhoud van het pakket. Is Rabiës vaccinatie ook inbegrepen? En wat kan ik verwachten omtrent castratie?

3. Max. vergoeding p/jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt is vaak een bedrag tussen de €1.000 – 3.800. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Sommige polissen eisen een percentage voor elke declaratie. Vaste vergoedingen liggen rond de €150, percentages zijn rond de 20%, afhankelijk van het pakket. Check ook alles over een Golden retriever verzekering.

Dierenverzekering Great Japanese Dog vergelijken april 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Deze tijd vinden we talloze verzekeraars. Hoe vind ik nu snel een verzekering op maat? Via de huisdierenverzekering vergelijken kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Great Japanese Dog vergelijken. Hier tref je aanbieders als Inshared. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn factoren als het ras, gewicht, medisch verleden, geslacht, leeftijd. Hieronder lees je meer over een aantal erkende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Crematie
Handig dierenadvies
Alle kruisingen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
Dekking op maat
Goede adviseur

ohra-verzekering

Ohra

Heupen verzekerd
WhatsApp service
Alle honden welkom

inshared-verzekering

Inshared

Buitenlanddekking
3 pakketten
Geen kleine lettertjes

hema-verzekering

Hema

Ellebogen verzekerd
Wat je van Hema verwacht
Hoge klanttevredenheid

aegon-verzekering

Aegon

Geneesmiddelen
Geen erfelijke ziektes
Voor de allerkleinsten

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering lopen uiteen. Het merendeel van de verzekeraars biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Daarmee zijn de standaard ingrepen afgedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een ingreep of medische hulpmiddelen. Doorgaans wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de rekening. Handig: steeds vaker selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Meestal kan je een premium pakket kiezen. Dit een volledig pakket qua dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Check ook: Huisdierverzekering informatie.

Aanvullende huisdierenverzekering
De Nederlandse verzekeringsbedrijven hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag zal wellicht toenemen, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Cremeren
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Gebit-module
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Great Japanese Dog afsluiten? Betrouwbare en scherpe verzekeringspremie voor een dierenverzekering!