Griffon Korthals verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden vanaf €8,25 per maand

Jouw trouwe Griffon Korthals geeft jou een hoop gezelligheid. Het is onderdeel van jouw leven. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of er kan iets anders gebeuren. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen je hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Griffon Korthals biedt dan uitkomst. Tegen een klein bedrag per maand ben je verzekerd tegen de meeste ziektekosten. Denk hierbij aan bloeddrukmeting of radiotherapie. Verzekeraars als Inshared of verschillende andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.700 oplopend tot €4.100. Aan de hand van deze pagina tref je gangbare Griffon Korthals verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Griffon Korthals is jouw trouwe viervoeter. Natuurlijk streef je naar uitmuntende zorg voor jouw viervoeter. Via een dierenverzekering garandeer jij jouw maatje van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft dan niet in te zitten over een forse nota. Bij veel verzekeraars kan je terecht bij een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Vergoedingen lopen op tot €3.300 per jaar.

 • Geen grote onverwachte uitgaven
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Premie vanaf €5,45 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of gewoon te ziek? Hier is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie regel je bij de dierenarts (ongeveer €95), echter kan dit ook lokaal (zo’n €130). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald binnen je polis. Omtrent het afscheid onderscheiden we een aantal varianten: begraven, destructie of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Griffon Korthals geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €340. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij de meeste andere aanbieders is castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-griffon-korthals

Wat kost een Griffon Korthals verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is beduidend voordeliger dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €14,5 en €29,5 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Verschillende factoren bepalen de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Uiteraard wordt er gekeken naar geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico hebben invloed. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,6 per maand. Simpel & snel uitvinden wat de verzekering voor jouw Griffon Korthals nu echt kost? Selecteer een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Je kunt ook direct een verzekering Franse bulldog afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een goede Griffon Korthals verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een aanbieder gespot die betaalbaar is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Gewoonlijk gaat het zo:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Gaat het om een kruising? Kies dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en een eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijslijst dierenarts Griffon Korthals

Behandeling Prijzen
Consult €42
Consult weekend / avond €69
Chippen €45
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €56,5
Röntgenfoto €76
CT-scan €143
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €170
Reinigen gebit Vanaf €65,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering voor de Griffon Korthals (reu of teef? Hieronder vind je belangrijke zaken die van belang zijn bij de keuze voor een maatschappij. Advies: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan altijd een aantrekkelijke premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het type hond, en z’n leeftijd bepalen de de premie Vergeet niet, prijzen verschillen nogal per aanbieder. Jouw startpunt is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Check zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle geneesmethodes en medicijnen zijn inbegrepen. Check altijd de polisvoorwaarden. Is operatie met narcose ook gedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor consult?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.200 t/m 4.400. Kies je een hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij sommige aanbieders betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere aanbieders doen dit met een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €150, het procentuele eigen risico ligt rond de circa 35%. Check ook alles over een Greyhound verzekering.

Dierenverzekering Griffon Korthals vergelijken mei 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders. Bij welke aanbieder vind ik een gewoon goede verzekering? Via de vergelijkingstool kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Griffon Korthals vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Aegon. Elementen die invloed hebben op de premie zijn bijvoorbeeld leeftijd, gewicht, het ras, medisch verleden, postcode. Hieronder achterhaal je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide basisdekking
Met tips & weetjes
Geen kleine lettertjes

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Buitenlanddekking
Dekking op maat
Gebruiksvriendelijk

ohra-verzekering

Ohra

Rontgenonderzoek
Delta Lloyd
Veel keuzevrijheid

inshared-verzekering

Inshared

Chemo
Aanvullende opties
Ook je pup verzekeren

hema-verzekering

Hema

14 dagen bedenktijd
Uitgebreide dekking
Verantwoord verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Chemo
Korte wachttermijn
Veel keuzevrijheid

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De nationale partijen gaat uit van een basisverzekering. Daarmee zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, CT-scans, opname + verblijf in kliniek of geneesmiddelen. In de regel is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van te declareren rekeningen. Handig: steeds vaker kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Niet zelden kan je een premium pakket kiezen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Klik verder naar: verzekering Inshared afsluiten.

Aanvullende verzekering
De grote assuradeurs bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het maandbedrag gaat omhoog, maar het biedt meer zekerheid. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond castreren
 • Euthanasie + crematie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandartsdekking
 • Ct-scans

Verzekering Griffon Korthals afsluiten? Altijd een lage verzekeringspremie van de dierenverzekering!