Grote keeshond verzekeren? Een huisdierenverzekering voor honden vanaf €9 per maand

Jouw eigen Grote keeshond geeft jou volop toewijding. Een onderdeel van de familie. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een erge verwonding krijgen. In zo’n scenario wil je niet kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Grote keeshond is een oplossing. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond verwondingen of aandoeningen. Denk hierbij aan homeopaat behandeling of sterilisatie. Polissen van bijvoorbeeld Petplan of andere aanbieders staan garant voor bedragen tussen de €1.100 en €4.700. Via deze pagina tref je betrouwbare Grote keeshond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Grote keeshond is misschien wel je beste vriend. Uiteraard streef je naar uitstekende zorg voor jouw huisdier. Geholpen door een dierenverzekering verzeker je jouw huisdier van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over een forse nota. Vaak kan je gewoon naar een dierenarts naar keuze. De rekening gaat naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.700 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Beginnend bij €8,2 per maand

Euthanasie & inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of heeft hij een erge aandoening? In een dergelijke situatie is het laten inslapen van dieren een keuze. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (om en nabij €80), maar is ook op locatie mogelijk (vaak €130). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt in de polis. Ten aanzien van het afscheid heb je ’n aantal varianten: destructie, cremeren of begraven.

Castratie of Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Grote keeshond geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een huisdier dat minder wegloopt. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Kosten van sterilisatie zijn al snel €205. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel andere assuranten is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-grote-keeshond

Wat kost een Grote keeshond verzekering?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Tegen een maandelijkse premie, worden medische kosten (deels) gedekt. Een huisdierenverzekering is veel voordeliger dan een zorgverzekering voor jou en mij. De premie ligt tussen de €13,25 en €38,5 per 4 weken. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Meerdere onderdelen hebben invloed op de prijs. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Tevens wordt er gekeken naar de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,95 per maand. Direct te weten komen wat de verzekering voor de Grote keeshond precies kost? Kies direct een van de partijen, voer jouw gegevens in, en check de premie van mei 2024. Check ook: verzekering Glen of Imaal Terrier afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een geschikte Grote keeshond verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een pakket tegengekomen met een lage premie, of met een dekking die bij jou past? Grofweg krijg je de volgende vragen:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Kies je voor kruising? Voer dan in het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en een eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Grote keeshond

Behandeling Prijzen
Consult €37
Consult weekend / avond €64
Chippen €47
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €78
CT-scan €154
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €200
Reinigen gebit Vanaf €68

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een puppy verzekering kiezen voor jouw Grote keeshond (reu of teef)? We onderscheiden eenbelangrijke dingen die je in het achterhoofd moet houden bij het afsluiten van een polis. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je vindt dan al snel een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de premie Vergeet niet, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. De basis is simpelweg prijzen vergelijken.

2. Type dekking?
Achterhaal altijd wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle therapieën en pillen zitten in het basispakket. Controleer goed de kleine lettertjes. Is shockwave therapie ook inbegrepen? Of hoe zit het met bestraling?

3. Max. vergoeding p/jaar
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.300 – 3.100. Ga je voor een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij sommige partijen betaal je het eigen risico als een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Maar andere verzekeraars eisen een percentage voor elke declaratie. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, en het percentage is vaak 15 – 25%. Bekijk ook de opties voor een Griffon bruxellois verzekering.

Dierenverzekering Grote keeshond vergelijken mei 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Sinds een aantal jaren zijn er veel aanbieders. Bij wie moet ik zijn voor een gewoon goede verzekering? Via de vergelijkingstool kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Grote keeshond vergelijken. Je leest alles over bijv. Reaal dier & zorg. Aspecten die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld gewicht, het ras, postcode, medisch verleden, geslacht. Hieronder bekijk je enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Rontgenonderzoek
Ruim aanbod pakketten
Voor de allerkleinsten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Heupen verzekerd
Bewust of Comfort
Verantwoord verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Dekking op maat
€2500 – €5000
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide basisdekking
50% of 100% gedekt
Alle honden welkom

hema-verzekering

Hema

14 dagen bedenktijd
Dagelijks opzegbaar
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Ook narcose
Vele tevreden klanten

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De genoemde maatschappijen gaat uit van een basisverzekering. Hiermee worden algemene kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, foto’s maken bij de dierenarts, opname + verblijf in kliniek of hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. In sommige gevallen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij veel partijen kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: OHRA verzekering.

Aanvullende dierenverzekering
De nationale verzekeringsmaatschappijen hebben de mogelijkheid voor extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje wordt wat duurder, maar je kunt met een gerust hart slapen. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Cremeren
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • MRI-scan

Verzekering Grote keeshond afsluiten? Gegarandeerd een goedkope verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!