Hamiltonstovare verzekeren? Een dierenverzekering voor uw hond vanaf €9,25 per maand

Jouw Hamiltonstovare biedt jou volop vriendschap. Een onderdeel van de familie. Je denkt er liever niet over na: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Hamiltonstovare biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand is jouw hond verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan radiotherapie of elleboogbehandeling. Aanbieders als Ohra of andere aanbieders vergoeden tussen de €1.600 en €3.900. Via deze pagina vind je erkende Hamiltonstovare verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Hamiltonstovare is misschien wel je beste vriend. Vanzelf verlang je naar optimale zorg voor hem of haar. Dankzij een dierenverzekering garandeer jij jouw hond van de juiste zorg mocht het zover komen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor de dichtsbijzijndste dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.100 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Al verzekerd vanaf €9,15 per maand

Inslapen & euthanasie

Is de tijd voor je hond gekomen, of gewoon te ziek? Dan is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (ongeveer €85), maar is ook op locatie mogelijk (circa €125). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald in de polis. Inzake het afscheid heb je enkele opties: destructie, cremeren of begraven.

Castratie of Sterilisatie

Het castreren heeft als effect dat je Hamiltonstovare zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het grote voordeel hiervan is: een aangenamer dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kijk niet vreemd op van bedragen als €315. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere assuranten is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-hamiltonstovare

Wat kost een Hamiltonstovare verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de standaard zorgverzekering bij mensen. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw hond verzekeren is natuurlijk veel betaalbaarder dan een normale zorgverzekering. De prijzen variëren enorm, tussen €17,25 tot €40,5 per maand. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Veel onderdelen bepalen de premie. Een belangrijke factor is het ras. Uiteraard wordt er gekeken naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en het eigen risico hebben invloed. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,25 per maand. À la minute weten wat de verzekering voor jouw Hamiltonstovare exact kost? Kies een verzekeraar, voer jouw gegevens in, en check de premie van juli 2024. Je kunt ook direct een verzekering Gordon setter afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een Hamiltonstovare verzekering afsluiten is kinderspel. Een pakket tegengekomen met een aantrekkelijke polis, of die jij betrouwbaar acht? Meestal krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Heb je te maken met een kruising? Kies dan het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Hamiltonstovare

Situatie Tarieven
Consult €41
Consult weekend / avond €64
Chippen €48
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €55,5
Röntgenfoto €68,5
CT-scan €147
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €275
Tanden en kiezen trekken Vanaf €180
Reinigen gebit Vanaf €67

Welke hondenverzekering is voor mij geschikt?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw Hamiltonstovare (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken nuttige onderdelen die je in het achterhoofd moet houden bij het vinden van de juiste polis. Goed om te weten: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) bepalen grotendeels de maandelijkse premie Echter, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Stap 1 is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Achterhaal zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle aandoeningen en geneesmiddelen worden standaard betaald. Check zorgvuldig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt huidallergie behandeling wel afgedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor lasertherapie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding per jaar bedraagt tussen de €1.300 t/m 4.200. Selecteer je €3.500 of meer, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders betaal je het eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere verzekeraars eisen een percentage voor elke declaratie. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €100, bij een percentage ga je vaak richting de 20% of meer. We hebben ook info over: Groenendaeler verzekering.

Dierenverzekering Hamiltonstovare vergelijken juli 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Sinds een aantal jaren kan je kiezen uit veel pakketten. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Door gebruik te maken van de huisdierenverzekering vergelijken kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Hamiltonstovare vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Hema. Aspecten die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn zaken als leeftijd, het ras, geslacht, gewicht, medisch verleden. Hieronder ontdek je enkele populaire dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
De enige echte specialist
Online account

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
Betrouwbaar Reaal
Alle kruisingen welkom

ohra-verzekering

Ohra

Vandaag nog verzekerd
Eenvoudig opzeggen
Voor de allerkleinsten

inshared-verzekering

Inshared

Reisverzekering
Geldt ook op vakantie
Voor de allerkleinsten

hema-verzekering

Hema

Scherpe premie
Dagelijks opzegbaar
Ook je pup verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Verblijf in kliniek
Geen erfelijke ziektes
Hulp en advies online

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De nationale aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Met deze polis ben je al vrij goed verzekerd. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, röntgenfoto’s, specifieke operaties of medische hulpmiddelen. In de regel wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Niet zelden kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij het gros van de aanbieders er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. De dekking is hierbij veel uitgebreider, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Bekijk alles over: Inshared verzekering.

Aanvullende hondenverzekering
De grote organisaties hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. De premie zal wellicht toenemen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Uitvaart
 • Verzekerd in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • MRI-scan

Verzekering Hamiltonstovare afsluiten? Zeker een aantrekkelijke verzekeringspremie van de dierenverzekering!