Harrier verzekeren? Een verzekering voor honden vanaf €9,75 per maand

Herkenbaar? Jouw Harrier geeft jou geweldig veel liefde. Het hoort bij jouw gezin. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of er kan iets anders gebeuren. Dan is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw viervoeter en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Harrier is dan erg welkom. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw hond de meeste ziektekosten. Je moet dan denken aan gedragstherapie en ontvlooien. Aanbieders als Aegon en andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.000 tot wel €3.600. Op deze webpagina ontdek je favoriete Harrier verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Harrier is jouw maatje. Vanzelfsprekend wens je uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg je het diertje van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft niet na te denken over hoge rekeningen. In veel gevallen ben je gewoon welkom bij de dichtsbijzijndste dierenarts. De factuur declareer je eenvoudig online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.800 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Medische ingrepen en medicatie
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Vanaf €5,85 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond erg oud, of heeft hij een erge aandoening? In een dergelijke situatie is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kost ongeveer €75), echter kan dit ook lokaal (plus minus €125). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Ten aanzien van het afscheid heb je ’n aantal opties: destructie, begraven of cremeren.

Castreren of Steriliseren

Het castreren heeft als effect dat je Harrier zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het positieve effect is: een aangenamer dier. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Sterilisatie kost al gauw €335. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere partijen is een castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-harrier

Wat kost een Harrier verzekeren?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een huisdierenverzekering is aanmerkelijk betaalbaarder dan een normale zorgverzekering. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €15,75 tot €39 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Verschillende variabelen zijn bepalend voor de kosten. De verzekeraars kijkt primair naar het type ras of de kruising. Bovendien houden verzekeraars rekening met geboortejaar en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €9,25 per maand. Simpel & snel ontdekken wat de verzekering voor jouw Harrier tot op de komma kost? Kies een verzekeraar, voer jouw gegevens in, en check de premie van juni 2024. Check ook: verzekering Gos d’Atura afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een geschikte Harrier verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een pakket tegengekomen die betaalbaar is, of met een dekking die bij jou past? Gewoonlijk gaat het zo:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Heb je te maken met een kruising? Markeer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en selecteer het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Tarieven dierenarts Harrier

Consult Onkosten
Consult €43
Consult weekend / avond €65
Chippen €46
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €15,5
Bloedonderzoek €59
Röntgenfoto €77
CT-scan €155
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw trouwe Harrier (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken nuttige zaken die belangrijk zijn bij het afsluiten van de verzekering. Tip: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Er is dan meestal wel een lage premie. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Maandelijkse premie
Het type hond, en z’n leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Maar, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. Jouw startpunt is dus simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Achterhaal nauwkeurig wat er vergoed wordt. Niet alle operaties en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Bekijk nauwkeurig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt fysiotherapie wel vergoed voor mijn hond? En wat kan ik verwachten omtrent kennelhoest vaccinatie?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.400 en 3.800. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders giet met het eigen risico in een vaststaand bedrag per behandeling. Maar andere aanbieders vragen een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €150, percentages zijn rond de 20%, afhankelijk van het pakket. Mogelijk ook relevant: Groenlandse Hond verzekering.

Dierenverzekering Harrier vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Op dit moment is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een verzekering zonder poespas? Op basis van de huisdierenverzekering vergelijken kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Harrier vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Ohra. Elementen die ten grondslag liggen aan de premie zijn factoren als postcode, geslacht, het ras, gewicht, leeftijd. Hierna lees je meer over enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Uitgebreide vergoeding
Interessante dierenblog
Online account

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vaccinaties
Alternatieve therapieën
Hoge klanttevredenheid

ohra-verzekering

Ohra

Operaties
Ook andere verzekeringen
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Castratie
170.000 + verzekerden
Eenvoudig

hema-verzekering

Hema

Eigen risico kiezen
Beste zorg bij ziekte
Goede adviseur

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Ook narcose
Ongeacht welk ras/afkomst

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering zijn wisselend. Het merendeel van de partijen gaat uit van een basisverzekering. Daarmee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een intensieve opname of medische hulpmiddelen. In de regel wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van een declaratie. Soms kies je dit percentage zelf. Bij het gros van de aanbieders er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit een volledig pakket qua dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: HEMA verzekering.

Aanvullende dierenverzekering
Het gros van de verzekeringsmaatschappijen kunnen voorzien in speciale uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het kostenplaatje gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Uw hond castreren
 • Euthanasie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-dekking
 • Tandarts
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Harrier afsluiten? Zeker een lage verzekeringspremie van de dierenverzekering!