Hongaarse herder verzekeren? Een huisdierverzekering voor uw hond vanaf €8,75 per maand

De Hongaarse herder staat voor onmetelijk veel gehechtheid. Een onderdeel van de familie. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jullie hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Hongaarse herder kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Vanaf €5,00 verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Onder andere scintigrafie of Europese medische zorg. Polissen van bijvoorbeeld Inshared of verschillende andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.900 en €3.500. Aan de hand van deze pagina vind je bekende Hongaarse herder verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Hongaarse herder is jou heel wat waard. Uiteraard streef je naar uitmuntende zorg voor jouw hond. Door het afsluiten van een dierenverzekering verzeker jij jouw hond van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft dan niet in te zitten over hoge rekeningen. Doorgaans kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.300 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Voor jonge en oude honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Beginnend bij €7,3 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond oud aan het worden, of gewoon te ziek? Wellicht is het laten inslapen van dieren een keuze. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kost ongeveer €95), maar mogelijk ook thuis (circa €175). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt in de polis. Ten aanzien van het afscheid zijn er verschillende varianten: begraven, destructie of cremeren.

Steriliseren en Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Hongaarse herder zich niet meer kan voortplanten. Het positieve effect is: een aangenamer dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Sterilisatie kost al gauw €325. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij het gros van de andere polissen is de castratie gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-hongaarse-herder

Wat kost een Hongaarse herder verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een verzekering voor dieren is veel voordeliger dan een polis voor mensen. De kosten variëren tussen €16 – €28,5 per maand. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Een aantal aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras. Uiteraard wordt er gekeken naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en het eigen risico zijn belangrijke factoren. Een dierenverzekering is er vanaf €6,95 per maand. Vandaag nog te weten komen wat de verzekering voor de Hongaarse herder exact kost? Kies direct een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van juli 2024. Interessant: verzekering Groenendaeler afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Hongaarse herder verzekering afsluiten is in een paar minuten geregeld. Een dekking gespot die niet al te duur is, of een waar jij goede verhalen over hoort? Normaal gesproken ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Is jouw hond een kruising? Markeer dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven Hongaarse herder

Ingreep Kosten
Consult €35
Consult weekend / avond €69
Chippen €47
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €60
Röntgenfoto €72,5
CT-scan €142
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €225
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €76

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Hongaarse herder (reu of teef? Graag noemen we belangrijke variabelen die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan altijd een laag tarief. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Hoogte van de premie
Het type hond, en z’n leeftijd hebben invloed op de hoogte van de premie. Goed om te weten, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Achterhaal grondig wat er vergoed wordt. Niet alle aandoeningen en medische hulpmiddelen worden standaard betaald. Controleer altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt heupbehandeling ook inbegrepen? En welke garanties zijn er met heupbehandeling?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €1.800 – 3.800. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij een aantal partijen betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Enkele andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €175, percentages zijn rond de max. 40%. We hebben ook info over: Hollandse herder verzekering.

Dierenverzekering Hongaarse herder vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Sinds een aantal jaren is het aanbod enorm. Wat is nu een verzekering zonder poespas? Door gebruik te maken van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Hongaarse herder vergelijken. Wij vergelijken onder andere Ohra. Variabelen die de premie bepalen zijn factoren als medisch verleden, gewicht, geslacht, het ras, leeftijd. Onderstaand lees je meer over de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Verblijf in kliniek
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Voor de allerkleinsten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Ook heupen en ellebogen
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Radio Therapie
Basis, Plus en Top
Declaren via internet

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide vergoeding
50% vergoeding mogelijk
Hoge klanttevredenheid

hema-verzekering

Hema

Vandaag nog verzekerd
Uitgebreide dekking
Gebruiksvriendelijk

aegon-verzekering

Aegon

Snelle klantenservice
Leeftijdsafhankelijk
Ongeacht welk ras/afkomst

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. Het merendeel van de aanbieders werken met een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Denk aan een consult bij een dierenarts, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of medicijnen. Vaak kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van gedeclareerde bedragen. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Niet zelden kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Check ook: Reaal huisdierenverzekering.

Aanvullende verzekering
De Nederlandse verzekeringsmaatschappijen kunnen je voorzien van extra aanvullende verzekeringen. Het verzekeringstarief zal wat stijgen, maar je kunt met een gerust hart slapen. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Uitvaart
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-module
 • Gebit
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Hongaarse herder afsluiten? Betrouwbare en aantrekkelijke verzekeringspremie van een dierenverzekering!