Kanaänhond verzekeren? Een huisdierverzekering voor jouw hond al vanaf €7,25 per maand

De Kanaänhond staat voor geweldig veel toewijding. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je denkt er liever niet over na: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of terechtkomen in een ongeval. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Kanaänhond biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw huisdier tegen de meeste medische kosten. Denk dan aan bijvoorbeeld castratie en/of kennelhoest vaccinatie. Aanbieders als Hema of lokale verzekeraars keren bedragen uit tussen de €1.400 oplopend tot €4.500. Op deze webpagina ontdek je bekende Kanaänhond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Kanaänhond is jouw trouwe kameraad. Natuurlijk streef je naar de best mogelijke zorg voor jouw hond. Via een dierenverzekering verzeker jij jouw huisdier van de juiste zorg als het nodig is. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars maak je zelf een keuze voor jouw eigen dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Vergoedingen lopen op tot €3.300 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Ook voor kruisingen
 • Vrije keuze dierenarts
 • Premie vanaf €8 per maand

Inslapen en euthanasie

Begint je hond op leeftijd te raken, of gewoon te ziek? Wellicht is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (circa €95), maar soms is thuis ook een optie (ongeveer €160). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door een verzekeringsmaatschappij. Wat betreft afscheid heb je enkele keuzes: begraven, cremeren of destructie.

Castreren en Steriliseren

Het casteren maakt dat een Kanaänhond zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Dit zorgt vaak ook voor een minder onrustig dier. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kijk niet vreemd op van bedragen als €215. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel van de andere assuranten is castreren een premium dekking.

dierenverzekering-kanaanhond

Wat kost een Kanaänhond verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw viervoeter verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De prijzen variëren enorm, tussen €13,5 en €38,5 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Veel variabelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. Het meest belangrijke is het type ras of de kruising. Uiteraard wordt er gekeken naar het gewicht in KG en leeftijd. Ook het gekozen pakket en jouw eigen risico bepalen de premie. Een dierenverzekering is er vanaf €8,85 per maand. Snel uitvinden wat de verzekering voor jouw Kanaänhond tot op de komma kost? Kies direct een verzekeraar, voer de details over jouw huisdier in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van mei 2024 bedraagt. Check ook: verzekering Ierse setter afsluiten.

Hoe moet ik een dierenverzekering afsluiten?
Een goede Kanaänhond verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking tegengekomen die betaalbaar is, of juist met de beste voorwaarden? bij de meeste verzekeraars gaat het zo:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Kies je voor kruising? Markeer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en kies het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijzen dierenarts Kanaänhond

Situatie Tarieven
Consult €45
Consult weekend / avond €60
Chippen €40
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €57,5
Röntgenfoto €79
CT-scan €140
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €170
Sterilisatie Vanaf €310
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €77,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor de Kanaänhond (reu of teef)? Er zijn een aantal zaken belangrijke onderdelen die van belang zijn bij het afsluiten van een polis. Tip: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je profiteert dan van een laag tarief. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
Het type hond, en z’n leeftijd liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Goed om te weten, er zit behoorlijk verschil tussen de polissen. De basis is het vergelijken van de prijzen.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Achterhaal zorgvuldig hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle aandoeningen en medicijnen worden vergoed bij elk ras. Check nauwkeurig de polisvoorwaarden. Is cocktail vaccinatie wel afgedekt? En welke garanties zijn er met scintigrafie?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.700 en 4.600. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de assuradeurs is het eigen risico een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Echter, weer andere polissen vragen een percentage per behandeling. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €175, kies je een percentage dan moet je denken aan 10% of meer. Mogelijk ook relevant: Jack russell terrier verzekering.

Dierenverzekering Kanaänhond vergelijken mei 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Tegenwoordig kan je kiezen uit veel pakketten. Waar vind ik nu een verzekering op maat? Aan de hand van de dierenverzekeringvergelijker kan je zonder problemen hondenverzekering voor de Kanaänhond vergelijken. Hier tref je aanbieders als Petplan. Factoren die ten grondslag liggen aan de premie zijn factoren als gewicht, leeftijd, medisch verleden, geslacht, postcode. Nu tref je de meest bekende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Crematie
Hond, kat, papegaai en konijn
Verantwoord verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Tel: 072-5180280
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Aanvullende dekkingen
Ook andere verzekeringen
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Reisverzekering
Advertentie bij vermissing
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Ellebogen verzekerd
Wat je van Hema verwacht
Alle rassen welkom

aegon-verzekering

Aegon

Uitgebreide vergoeding
Ook narcose
Ook je pup verzekeren

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. De nationale assuradeurs gaat uit van een basisverzekering. Hiermee ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, eenvoudige foto’s, een noodzakelijke operatie of medische hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Daarnaast zijn er duurdere “top” pakketten. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Check ook: Reaal huisdierpakket.

Aanvullende huisdierenverzekering
De grote maatschappijen geven jou de optie voor extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wat stijgen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie / Sterilisatie
 • Euthanasie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-trajecten
 • Tandartsdekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Kanaänhond afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie voor een dierenverzekering!