Keeshond verzekeren? Een huisdierverzekering voor een hond al vanaf €6 per maand

Jouw trouwe Keeshond staat synoniem voor ontzettend veel vriendschap. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is niet leuk om te bedenken: jouw huisdier kan een rottige ziekte krijgen, of een ongeluk krijgen. In dat geval wil je niet kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Keeshond is dan erg welkom. Tegen een klein bedrag per maand ben je verzekerd tegen verwondingen of aandoeningen. Denk dan aan bijvoorbeeld cocktail vaccinatie en bloedtransfusies. Verzekeraars als Ohra of andere partijen keren bedragen uit tussen de €2.000 en €5.200. Via deze pagina bekijk je favoriete Keeshond verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Keeshond is jouw maatje. Vanzelfsprekend verlang je naar de best mogelijke zorg voor jouw hond. Door het afsluiten van een dierenverzekering garandeer jij het diertje van optimale zorg. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft niet na te denken over geld. In veel gevallen maak je zelf een keuze voor jouw eigen dierenarts. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.600 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor jonge en oude honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Al verzekerd vanaf €8,55 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw hond een dag je ouder, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Wellicht is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (kosten: €100), maar kan ook bij jou thuis (vaak €140). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraar. Omtrent het afscheid zijn er verschillende keuzemogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Keeshond geen pups meer voort kan brengen. Het gedrag verandert vaak in een minder dominant dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Denk hierbij al wel snel aan €340. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere polissen is de castratie een extra dekking.

dierenverzekering-keeshond

Wat kost een Keeshond verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekering zoals wij die kennen. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is stukken goedkoper dan een normale zorgverzekering. De kosten variëren tussen €11,75 en €35 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Velerlei aspecten zorgen voor de totstandkoming van de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Evenzeer kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het gekozen eigen risico zijn van belang. Jouw hond is verzekerd vanaf €6,55 per maand. Nu ondervinden wat de verzekering voor de Keeshond concreet kost? Selecteer een van de partijen, vul de gevraagde gegevens in, en je ziet meteen hoe hoog de premie van juni 2024 bedraagt. Interessant: verzekering Indian Dog afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Keeshond verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een aanbieder aangetroffen die niet al te duur is, of juist met de beste voorwaarden? Normaal gesproken gaat het zo:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Gaat het om een kruising? Selecteer dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Tarieven dierenarts Keeshond

Behandeling Vergoeding
Consult €40
Consult weekend / avond €69
Chippen €48
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €56,5
Röntgenfoto €70,5
CT-scan €140
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €73

Welke hondenverzekering past bij mij?

Vandaag nog een puppy verzekering voor jouw Keeshond (reu of teef)? We onderscheiden eenverschillende zaken die belangrijk zijn bij het afsluiten van een polis. Handig: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras, gewicht en leeftijd liggen ten grondslag aan de premie per maand Let op, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Stap 1 is dus premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Controleer goed wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle therapieën en pillen worden standaard betaald. Bekijk goed de voorwaarden van de polis. Is lasertherapie vergoed of niet? En in hoeverre zijn zaken gedekt als sterilisatie?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.000 – 3.900. Kies je een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij enkele partijen betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Echter, weer andere verzekeraars vragen een percentage per behandeling. Het vaste bedrag ligt rond de €50, kies je een percentage dan moet je denken aan 35%. We hebben ook info over: Kaninchen Teckel verzekering.

Dierenverzekering Keeshond vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Vandaag de dag kan je kiezen uit veel pakketten. Bij wie moet ik zijn voor de beste of goedkoopste verzekering? Via onze vergelijker kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Keeshond vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Inshared. Aspecten die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als gewicht, het ras, postcode, leeftijd, medisch verleden. Hieronder tref je de meest gekozen dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Verblijf in kliniek
Handig dierenadvies
Geen kleine lettertjes

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Aanvullende dekkingen
280.000+ klanten
Eenvoudig

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Ook aansprakelijkheid
Maximale zekerheid

inshared-verzekering

Inshared

Crematie
Ruim 175.000 klanten
Veel keuzevrijheid

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide basisdekking
Dagelijks opzegbaar
Vrije dierenarts keuze

aegon-verzekering

Aegon

Ellebogen verzekerd
Ook narcose
Alle honden welkom

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering wisselen enorm. Het gros van de partijen biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Hiermee zijn de meest standaard kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, röntgenfoto’s, een noodzakelijke operatie of hulpmiddelen. In de regel vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de rekening. Bij een aantal aanbieders bepaal je zelf het eigen risico. Bij veel partijen er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Lees meer over: Reaal contract.

Aanvullende hondenverzekering
De erkende verzekeraars bieden daarnaast unieke aanvullende verzekering (pakketten). De premie gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie en castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-begeleiding
 • Tand-dekking
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Keeshond afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!