Lapinporokoira verzekeren? Een huisdierverzekering voor honden vanaf €6 per maand

Jouw Lapinporokoira staat voor een hoop gezelligheid. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Je denkt er liever niet over na: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of er kan iets anders gebeuren. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Lapinporokoira is een oplossing. Voor een kleine premie is jouw hond verzekerd tegen veel behandelingen en medicaties. Onder andere radioactieve jodium behandelingen en tumor medicatie. Verzekeraars als Reaal of andere aanbieders keren bedragen uit tussen de €1.100 tot en met € 4.800. Op deze website ontdek je erkende Lapinporokoira verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Lapinporokoira is jouw maatje. Vanzelf ga je voor uitmuntende zorg voor hem of haar. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg jij het dier van de juiste zorg als het nodig is. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hebt zo geen stress over hoge rekeningen. Doorgaans maak je zelf een keuze voor een dierenarts naar keuze. De onkosten dekt de verzekeraar online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €3.500 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Premie vanaf €8,65 per maand

Euthanasie & inslapen

Wordt jouw hond een dag je ouder, of gewoon te ziek? Hier is inslapen de beste optie. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (kost ongeveer €90), maar kan ook bij jou thuis (vaak €145). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de verzekeraars. Inzake het afscheid zijn er diverse keuzes: cremeren, destructie of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Castratie zorgt ervoor dat de Lapinporokoira niet meer vruchtbaar is. Het positieve effect is: een huisdier dat minder wegloopt. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Denk hierbij al wel snel aan €190. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere assuranten is het castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-lapinporokoira

Wat kost een Lapinporokoira verzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is stukken goedkoper dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €8,5 en €28 per 4 weken. Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Veel aspecten bepalen de premie. Het meest belangrijke is het type ras of de kruising. Bovendien kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en jouw eigen risico hebben invloed. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €6,9 per maand. Eenvoudig achterhalen wat de verzekering voor de Lapinporokoira precies kost? Navigeer naar een maatschappij, voer de details over jouw huisdier in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Suggestie: verzekering Komondor afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Lapinporokoira verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking tegengekomen die niet al te duur is, of met een dekking die bij jou past? In de regel doorloop je de volgende stappen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Voer dan in het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Lapinporokoira

Consult Tarieven
Consult €35
Consult weekend / avond €63
Chippen €42
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €54,5
Röntgenfoto €79,5
CT-scan €155
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €185
Reinigen gebit Vanaf €75,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Bezig met een puppy verzekering voor jouw trouwe Lapinporokoira (reu of teef)? We onderscheiden eenverschillende onderdelen waar je op moet letten bij het vinden van de juiste polis. Wist je dat: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan altijd een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond hebben invloed op de maandelijkse premie Maar, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Bekijk goed wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle behandelingen en pillen zijn inbegrepen. Analyseer altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Is cocktail vaccinatie ook gedekt? En in hoeverre zijn zaken gedekt als scintigrafie?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding per jaar vinden we meestal tussen de €1.800 t/m 4.600. Wil je een lekker hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders werkt men met een eigen risico als een vaststaand bedrag per behandeling. Echter, weer andere verzekeraars werken met een percentage van bijv. 20%. Het vaste bedrag ligt rond de €150, percentages zijn rond de 20% of meer. Check ook alles over een Lagotto Romagnolo verzekering.

Dierenverzekering Lapinporokoira vergelijken juli 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Deze tijd is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel een verzekering zonder poespas? Aan de hand van de dierenverzekeringvergelijker kan ook jij probleemloos hondenverzekering voor de Lapinporokoira vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Onderdelen die de premie bepalen zijn o.a. geslacht, gewicht, leeftijd, medisch verleden, het ras. Onderstaand vind je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Buitenlanddekking
De enige echte specialist
Online declareren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Radio Therapie
Diervriendelijk
Voor de allerkleinsten

ohra-verzekering

Ohra

Reisverzekering
Tel: 126-4004040
Geen kleine lettertjes

inshared-verzekering

Inshared

Uitgebreide vergoeding
Advertentie bij vermissing
Goed beoordeeld

hema-verzekering

Hema

Tandzorg
Scherpe premie rasdieren
Account via internet

aegon-verzekering

Aegon

Operaties
Keurmerk
Eenvoudig

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De Nederlandse verzekeraars gaat uit van een basisverzekering. Zodoende ben je al vrij goed verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn consults, foto’s maken bij de dierenarts, een intensieve opname of pillen. Doorgaans is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van te declareren rekeningen. Bij verscheidene partijen kies je dit percentage zelf. Daarnaast zijn er duurdere “top” pakketten. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Lees meer over: HEMA dekking.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
Het merendeel van de partijen bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. De polis zelf valt iets hoger uit, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tand-module
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Lapinporokoira afsluiten? Betrouwbare en voordelige verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!