Mastin de Los Pyreneos verzekeren? Een huisdierverzekering voor jouw hond al vanaf €8,75 per maand

Jouw eigen Mastin de Los Pyreneos geeft jou volop liefde. Het hoort bij jouw gezin. Het is niet leuk om te bedenken: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een erge verwonding krijgen. In dat geval sta je liever niet voor de keuze tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor de Mastin de Los Pyreneos biedt dan uitkomst. Vanaf €5,00 verzeker je jouw huisdier tegen de meeste ziektekosten. Je moet dan denken aan scintigrafie en CT-scan. Assuradeurs als Reaal of lokale verzekeraars werken met max. vergoedingen variërend van €1.100 tot wel €4.700. Aan de hand van deze pagina vind je meer info over populaire Mastin de Los Pyreneos verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Mastin de Los Pyreneos is jouw maatje. Logischerwijs ga je voor het allerbeste voor jouw huisdier. Met een dierenverzekering waarborg jij jouw viervoeter van de juiste zorg mocht het zover komen. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft niet na te denken over financiële zaken. Doorgaans ben je gewoon welkom bij een dierenarts naar keuze. Declareren van rekeningen gaat gemakkelijk. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.400 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Ook voor kruisingen
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €5,85 per maand

Euthanasie & inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of is hij ernstig ziek? In zo’n geval is inslapen een mogelijkheid. Euthanasie regel je bij de dierenarts (kost ongeveer €90), maar mogelijk ook thuis (vaak €145). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de verzekeraars. Wat betreft afscheid heb je enkele mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Sterilisatie of Castratie

Het castreren heeft als effect dat je Mastin de Los Pyreneos geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een vrolijke viervoeter. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €210. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere polissen is castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-mastin-de-los-pyreneos

Wat kost een Mastin de Los Pyreneos verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In de overeengekomen polis vallen een groot aantal medische behandelingen. Een verzekering voor dieren is flink betaalbaarder dan een polis voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €15 en €43 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Allerlei variabelen bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw hond. Daarnaast spelen er ook zaken als de leeftijd en het gewicht. Ook de gekozen dekking en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Een verzekering is er al vanaf €9,25 per maand. Nu weten wat de verzekering voor jouw Mastin de Los Pyreneos tot op de komma kost? Selecteer een maatschappij, voer jouw gegevens in, en check de premie van april 2024. Interessant: verzekering Landseer afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Zo’n Mastin de Los Pyreneos verzekering afsluiten is kinderspel. Een pakket aangetroffen die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Gewoonlijk gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Kies je voor kruising? Klik dan op het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Prijslijst dierenarts Mastin de Los Pyreneos

Consult Vergoeding
Consult €44
Consult weekend / avond €64
Chippen €42
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €18,5
Bloedonderzoek €57
Röntgenfoto €77
CT-scan €155
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €185
Sterilisatie Vanaf €275
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €73

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Overweeg jij een puppy verzekering voor jouw trouwe Mastin de Los Pyreneos (reu of teef? Graag noemen we een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden bij het vinden van de juiste polis. Wist je dat: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Je hebt dan te maken met een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Premie per maand
De te verzekeren hond (gewicht, ras) liggen ten grondslag aan de premie Echter, verzekeraars hanteren uiteenlopende tarieven. Jouw startpunt is dus premies vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Achterhaal grondig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle soorten ziektes en pillen worden standaard betaald. Achterhaal grondig de polisvoorwaarden. Is medische hulpmiddelen vergoed of niet? En wat kan ik verwachten omtrent castratie?

3. Maximum vergoeding
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €1.600 – 4.400. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij enkele aanbieders is het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Enkele andere partijen vragen een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €175, en het percentage is vaak 8 tot 50%. Misschien ook interessant: Maltezer verzekering.

Dierenverzekering Mastin de Los Pyreneos vergelijken april 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Tegenwoordig vinden we talloze verzekeraars. Bij wie moet ik zijn voor een gewoon goede verzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan je in een paar minuten hondenverzekering voor de Mastin de Los Pyreneos vergelijken. Hier tref je aanbieders als Aegon. Elementen die invloed hebben op de premie zijn zaken als postcode, gewicht, medisch verleden, het ras, geslacht. Verderop bekijk je enkele populaire dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Steralisatie
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Online afsluiten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Snelle ingangsdatum
Alternatieve therapieën
Verantwoord verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Vandaag nog verzekerd
Direct geregeld
Alle kruisingen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
Staat 24/7 voor jou klaar
Account via internet

hema-verzekering

Hema

Kies je eigen dekking
Uitgebreide dekking
Online account

aegon-verzekering

Aegon

Radio Therapie
Looptijd: 1 jaar
Veel keuzevrijheid

Wat wordt er gedekt door de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De grote aanbieders hanteert een basisverzekering. Met deze polis ben je al vrij goed verzekerd. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, röntgenfoto’s, een uitgebreide behandeling of hulpmiddelen. Gewoonlijk wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de rekening. Soms kies je dit percentage zelf. Bovendien is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bekijk alles over: Nieuws en actualiteiten.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De nationale aanbieders hebben de mogelijkheid voor unieke aanvullende verzekering (pakketten). De polis zelf wordt wat duurder, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Euthanasie + crematie
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Gebit-dekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Mastin de Los Pyreneos afsluiten? Altijd een voordelige verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!