Mastin espanol verzekeren? Een dierenverzekering voor je hond vanaf €7,25 per maand

Jouw trouwe Mastin espanol staat synoniem voor onmetelijk veel liefde. Een onderdeel van de familie. Je staat er misschien niet altijd bij stil: jouw hond kan een aandoening krijgen, of een erge verwonding krijgen. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jouw Mastin espanol biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro verzeker je jouw viervoeter tegen verwondingen of aandoeningen. Onder andere transplantaties met lichaamseigen cellen of MRI-scan. Polissen van bijvoorbeeld Reaal en andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.500 en €5.200. Via deze pagina ontdek je nationale Mastin espanol verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Mastin espanol is jouw trouwe viervoeter. Natuurlijk wens je de best mogelijke zorg voor jouw hond. Via een dierenverzekering garandeer je jouw hond van de juiste zorg mocht het zover komen. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft dan niet in te zitten over financiële zaken. Doorgaans kan je gewoon naar de dichtsbijzijndste dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €4.400 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Geneesmiddelen en onderzoeken
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €9,5 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond erg oud, of is hij ernstig ziek? Wellicht is het laten inslapen van dieren een keuze. Dit heet ook wel euthanasie, en dit doe je bij de dierenarts (om en nabij €70), maar kan ook bij jou thuis (vaak €170). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Wat het afscheid aangaat zijn er diverse mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Castreren of Steriliseren

Het effect van castratie is dat jouw Mastin espanol niet meer vruchtbaar is. Het positieve effect is: een aangenamer gezinslid. Het gebeurt vaak op jonge leeftijd. Houdt wel rekening met zo’n €225. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij een groot aantal andere verzekeraars is castratie een extra dekking.

dierenverzekering-mastin-espanol

Wat kost een Mastin espanol verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Het verzekeren van een huisdier is aanmerkelijk voordeliger dan een normale zorgverzekering. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €18 – €43,5 per 30 dagen. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Een aantal aspecten bepalen de premie. Wat als eerste telt is het ras van jouw hond. Evenzeer tellen ook het gewicht in KG en leeftijd. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €5,5 per maand. Binnen een paar minuten achterhalen wat de verzekering voor de Mastin espanol nu echt kost? Klik op een van de partijen, voer de details over jouw huisdier in, en check de premie van juni 2024. Je kunt ook direct een verzekering Lapinkoira afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een goede Mastin espanol verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een polis gezien met een aantrekkelijke polis, of juist met de beste voorwaarden? Doorgaans ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Kies het geslacht van het dier (man of vrouw).
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Is jouw hond een kruising? Voer dan in het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven Mastin espanol

Situatie Kosten
Consult €35
Consult weekend / avond €65
Chippen €46
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €54
Röntgenfoto €78,5
CT-scan €144
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €225
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €71,5

Welke hondenverzekering moet ik kiezen?

Overweeg jij een puppy verzekering afsluiten voor de Mastin espanol (reu of teef? Hieronder vind je essentiële zaken die van belang zijn bij het vinden van de juiste polis. Handig: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan altijd een lage premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Maandelijkse premie
Het ras, gewicht en leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Let op, de tarieven liggen zeer uiteen. Begin steevast met premies vergelijken.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Achterhaal altijd wat er in de basisdekking zit. Niet alle aandoeningen en medicaties worden standaard betaald. Analyseer altijd de polisvoorwaarden. Is acupuncturist behandeling vergoed of niet? En in hoeverre zijn zaken gedekt als homeopaat behandeling?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding per jaar ligt tussen de €1.500 – 4.300. Bij een hoge maximale vergoeding, dan stijgt de premie. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen betekent het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Een aantal andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €100, bij een percentage ga je vaak richting de 15% per declaratie. Bekijk ook de opties voor een Malthezer verzekering.

Dierenverzekering Mastin espanol vergelijken juni 2024

Jij wilt niet voor verrassingen komen te staan. Op dit moment vinden we talloze verzekeraars. Bij welke aanbieder vind ik de beste of goedkoopste verzekering? Aan de hand van de huisdierenverzekering vergelijken kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Mastin espanol vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Reaal. Variabelen die invloed hebben op de premie zijn bijvoorbeeld geslacht, leeftijd, medisch verleden, gewicht, postcode. Onderstaand achterhaal je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Fysiotherapie
Samengesteld door artsen
Online declareren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Steralisatie
Ook heupen en ellebogen
Begrijpelijk

ohra-verzekering

Ohra

Fysiotherapie
Zelf dierenarts kiezen
Online afsluiten

inshared-verzekering

Inshared

Eigen risico kiezen
Health check
Eenvoudig

hema-verzekering

Hema

Uitgebreide vergoeding
Uitgebreide dekking
Vele tevreden klanten

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
€3.500 euro per jaar
Maximale zekerheid

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. De Nederlandse assuradeurs biedt een soort van basisverzekering. Daarmee ben je al vrij goed verzekerd. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, CT-scans, een intensieve opname of pillen. In de regel is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de rekening. Bij een aantal aanbieders kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Ook er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit is een meer complete verzekering, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Klik verder naar: verzekering OHRA afsluiten.

Aanvullende verzekering
Het merendeel van de verzekeringsbedrijven bieden daarnaast uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De premie zal wellicht toenemen, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie
 • Euthanasie
 • Europa dekking
 • Fysiotherapie
 • Gebit-module
 • Chemo- en radiotherapie

Verzekering Mastin espanol afsluiten? Gegarandeerd een lage verzekeringspremie van jullie dierenverzekering!