Mexicaanse Naakthond verzekeren? Een huisdierverzekering voor een hond al vanaf €6,25 per maand

Jouw eigen Mexicaanse Naakthond staat synoniem voor volop gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een tegenslag krijgen. In zo’n scenario wil je niet kiezen tussen jullie hond en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Mexicaanse Naakthond is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw viervoeter tegen veel behandelingen en medicaties. Denk dan aan bijvoorbeeld titeren of cocktail vaccinatie. Maatschappijen als Hema en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.900 en €3.400. Op huisdierenverzekeringafsluiten.nl bekijk je nationale Mexicaanse Naakthond verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Mexicaanse Naakthond is jouw maatje. Natuurlijk streef je naar uitmuntende zorg voor je dog. Via een dierenverzekering verzeker je het dier van optimale zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft je dan niet druk te maken over financiële zaken. Doorgaans kan je terecht bij jouw eigen dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €4.700 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €5,9 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond oud aan het worden, of is hij ongeneeslijk ziek? Dan is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €75), maar mogelijk ook thuis (ongeveer €115). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt binnen je polis. Aangaande afscheid nemen heb je enkele opties: destructie, begraven of cremeren.

Castreren en Steriliseren

Castratie zorgt ervoor dat de Mexicaanse Naakthond geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een huisdier dat minder wegloopt. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Sterilisatie kost al gauw €180. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere polissen is de castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-mexicaanse-naakthond

Wat kost een Mexicaanse Naakthond verzekering?

Een dierenverzekering werkt hetzelfde als de standaard zorgverzekering bij mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is flink goedkoper dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €9 – €28,5 per 30 dagen. Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Meerdere onderdelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De voornaamste variabele is het ras van jouw viervoeter. Daarnaast tellen ook gewicht en leeftijd. Ook de gekozen dekking en het gekozen eigen risico zijn belangrijke factoren. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,2 per maand. À la minute weten wat de verzekering voor jouw Mexicaanse Naakthond nu echt kost? Selecteer een assuradeur, beantwoord de vragen, en check de premie van juni 2024. Je kunt ook direct een verzekering Leonberger afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Mexicaanse Naakthond verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een aanbieder gevonden die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? In veel gevallen gaat het zo:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Markeer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. Je ziet direct wat het kost. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Prijslijst dierenarts Mexicaanse Naakthond

Consult Vergoeding
Consult €41
Consult weekend / avond €60
Chippen €46
Vaccinatie €55
Urine onderzoek €19,5
Bloedonderzoek €52,5
Röntgenfoto €78,5
CT-scan €147
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €220
Reinigen gebit Vanaf €75

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering kiezen voor jouw Mexicaanse Naakthond (reu of teef? We behandelen verschillende variabelen die je in het achterhoofd moet houden bij de keuze voor een maatschappij. Handig: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een aantrekkelijke premie. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Kosten per maand (premie)
Het type hond, en z’n leeftijd bepalen de de premie Maar, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Jouw startpunt is dus een prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Controleer altijd wat er in de basisdekking zit. Niet alle geneesmethodes en medicaties zijn inbegrepen. Achterhaal grondig de polisvoorwaarden. Is titeren wel vergoed voor mijn hond? En in hoeverre zijn zaken gedekt als behandeling tegen knie-aandoeningen?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.600 – 5.300. Ga je voor een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij meerdere aanbieders betekent het eigen risico een vaststaand bedrag per behandeling. Maar andere assuradeurs vragen een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €150, kies je een percentage dan moet je denken aan 35%. Mogelijk ook relevant: Mastin de Los Pyreneos verzekering.

Dierenverzekering Mexicaanse Naakthond vergelijken juni 2024

Jij wilt de zorg voor jouw hond goed regelen. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders. Wat is nu een kwalitatieve verzekering? Geholpen door huisdierenverzekeringafsluiten.nl kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Mexicaanse Naakthond vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal. Variabelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn o.a. gewicht, geslacht, postcode, leeftijd, medisch verleden. Verderop lees je meer over de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Reisverzekering
Met tips & weetjes
Ook voor puppy’s

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Alternatieve therapieën
Maximale zekerheid

ohra-verzekering

Ohra

Snelle klantenservice
Eenvoudig opzeggen
Vele tevreden klanten

inshared-verzekering

Inshared

Fysiotherapie
Health check
Alle kruisingen welkom

hema-verzekering

Hema

Crematie
No-nonsense
Goede adviseur

aegon-verzekering

Aegon

14 dagen bedenktijd
€3.500 euro per jaar
Online afsluiten

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De Nederlandse maatschappijen hanteert een basisverzekering. Zodoende zijn de normale behandelingen inbegrepen. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, een uitgebreide behandeling of medicijnen. In de regel vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de gemaakte kosten. Soms kies je zelf het eigen risico. Ook is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Je krijgt dan nog meer dekking, met een hogere maximale vergoeding per jaar. Bekijk alles over: verzekering HEMA afsluiten.

Aanvullende dierenverzekering
De grote aanbieders hebben de mogelijkheid voor extra aanvullende verzekeringen. Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Crematie
 • Buitenland-modules
 • Fysio-trajecten
 • Gebit
 • Bloedonderzoek

Verzekering Mexicaanse Naakthond afsluiten? Gewaarborgde scherpe verzekeringspremie van een dierenverzekering!