Ogar Polski verzekeren? Een verzekeringspolis voor jouw hond al vanaf €8,75 per maand

De Ogar Polski staat synoniem voor ontzettend veel toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Je denkt er liever niet over na: ook jouw hond kan ziek worden, of er kan iets anders gebeuren. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Ogar Polski kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Voor slechts een paar euro is jouw hond verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Bijvoorbeeld gebitsbehandeling en operatie met narcose. Maatschappijen als Petplan of lokale verzekeraars staan garant voor bedragen tussen de €1.100 tot en met € 2.700. Op deze website vind je erkende Ogar Polski verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Ogar Polski is jouw trouwe kameraad. Uiteraard verlang je naar optimale zorg voor jouw hond. Met een dierenverzekering garandeer je jouw viervoeter van de juiste zorg als het nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoeft dan niet in te zitten over hoge rekeningen. Bij veel verzekeraars kies je zelf een regionale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.300 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Al verzekerd vanaf €7,25 per maand

Inslapen en euthanasie

Is jouw hond erg oud, of heeft hij een erge aandoening? Dan is het laten inslapen van je dier mogelijk. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €80), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €125). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraar. Aangaande afscheid nemen heb je ’n aantal varianten: cremeren, destructie of begraven.

Steriliseren en Castreren

Castratie zorgt ervoor dat de Ogar Polski zich niet meer kan voortplanten. Het gedrag verandert vaak in een minder onrustig dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Kosten van sterilisatie zijn al snel €260. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere partijen is het castreren een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-ogar-polski

Wat kost een Ogar Polski verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een huisdierenverzekering is flink goedkoper dan een verzekering voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €14,75 en €34 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Een aantal factoren bepalen de premie. Het meest belangrijke is het ras of de kruising van het dier. Tevens spelen er ook zaken als het gewicht en de leeftijd van jouw huisdier. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico zijn van belang. Een verzekering is er al vanaf €9,65 per maand. Binnen een paar minuten ontdekken wat de verzekering voor jouw Ogar Polski exact kost? Klik op een assuradeur, vul de gevraagde gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van april 2024 is. Je kunt ook direct een verzekering Middenslag schnauzer afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een Ogar Polski verzekering afsluiten is zo gepiept. Een polis gespot met een lage premie, of waar je een goed gevoel bij hebt? In de regel ziet het er ongeveer zo uit:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Gaat het om een kruising? Klik dan op het volgroeide gewicht.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Kies een dekkingspakket en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Tarieven dierenarts Ogar Polski

Situatie Prijzen
Consult €39
Consult weekend / avond €63
Chippen €49
Vaccinatie €51
Urine onderzoek €17,5
Bloedonderzoek €56,5
Röntgenfoto €77,5
CT-scan €140
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €200
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €205
Reinigen gebit Vanaf €74,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Bezig met een puppy verzekering afsluiten voor de Ogar Polski (reu of teef? Hieronder vind je een aantal variabelen waar je op moet letten bij het kiezen van een aanbieder. Wist je dat: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je profiteert dan van een voordelige polis. Houd ook rekening met deze zaken:

1. Premie per maand
Het ras, gewicht en leeftijd hebben invloed op de maandelijkse kosten. Vergeet niet, de tarieven liggen zeer uiteen. De basis is een gedegen prijsvergelijking.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Bekijk goed wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle ingrepen en medicijnen worden vergoed bij elk ras. Check nauwkeurig de voorwaarden van de polis. Wordt fysiotherapie vergoed of niet? En in hoeverre zijn zaken gedekt als medische hulpmiddelen?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis schommelt tussen de €1.600 t/m 2.900. Wil je een lekker hoog bedrag, dan gaat de premie omhoog. Bedenk voor jezelf wat acceptabel is.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de partijen giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Een aantal andere aanbieders eisen een percentage voor elke declaratie. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €150, percentages zijn rond de 20% of meer. Misschien ook interessant: Noorse elandhond verzekering.

Dierenverzekering Ogar Polski vergelijken april 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Hoe vind ik nu snel een kwalitatieve verzekering? Op basis van huisdierenverzekeringafsluiten.nl kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Ogar Polski vergelijken. Je leest alles over bijv. Aegon. Variabelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn zaken als postcode, het ras, leeftijd, gewicht, geslacht. Verderop bekijk je enkele populaire dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Heupen verzekerd
De enige echte specialist
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Uitgebreide basisdekking
Dier & Zorg label
Veel rassen te verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Chemo
€2500 – €5000
Begrijpelijk

inshared-verzekering

Inshared

Operaties
Medische kosten tot €3.500
Online declareren

hema-verzekering

Hema

Rontgenonderzoek
Dagelijks opzegbaar
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Fysiotherapie
Korte wachttermijn
Ook voor puppy’s

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De dekkingen van een dierenverzekering wisselen enorm. De erkende partijen gaat uit van een basisverzekering. Zodoende zijn de standaard ingrepen afgedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, röntgenfoto’s, een uitgebreide behandeling of pillen. Vaak wordt er zo’n 50% tot 75% vergoed van de gemaakte kosten. Handig: steeds vaker bepaal je zelf het eigen risico. Bovendien is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. Je krijgt dan nog meer dekking, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Check ook: Inshared huisdierenverzekering.

Aanvullende hondenverzekering
Steeds meer aanbieders kunnen voorzien in speciale unieke aanvullende verzekering (pakketten). Het maandbedrag gaat omhoog, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Crematie
 • Europa dekking
 • Fysio-begeleiding
 • Tandarts module
 • Ct-scans

Verzekering Ogar Polski afsluiten? Gewaarborgde aantrekkelijke verzekeringspremie voor een dierenverzekering!