Old Victorian bulldog verzekeren? Een verzekeringspolis voor je hond vanaf €9,5 per maand

Herkenbaar? Jouw Old Victorian bulldog staat voor een hoop gehechtheid. Het is onderdeel van jouw leven. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een ongeluk krijgen. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw maatje en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jouw Old Victorian bulldog biedt dan uitkomst. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd tegen verwondingen of aandoeningen. Denk hierbij aan lepto en/of DHP vaccinatie en behandeling tegen knie-aandoeningen. Aanbieders als Ohra of verschillende andere partijen keren bedragen uit tussen de €1.000 oplopend tot €2.700. Op deze webpagina vind je meer info over gangbare Old Victorian bulldog verzekeringen (februari 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
petplan-verzekering v.a. €5,57 v.a. €4,41 €0 - €250 €5000 Meer over Petplan
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
hema-verzekering v.a. €13,00 v.a. €10,26 €45 €3000 Meer over Hema
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Old Victorian bulldog is jouw maatje. Vanzelfsprekend ga je voor uitmuntende zorg voor jouw viervoeter. Dankzij een dierenverzekering waarborg je jouw hond van de juiste zorg mocht het zover komen. Denk aan een bepaalde operatie. In zo’n geval een forse nota. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor een dierenarts naar keuze. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.300 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor puppy’s en oudere honden
 • Veel aangesloten dierenartsen
 • Al verzekerd vanaf €7,5 per maand

Euthanasie & inslapen

Is de tijd voor je hond gekomen, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? Mogelijk is het laten inslapen van dieren een keuze. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (circa €95), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €165). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt door de assuranten. Aangaande afscheid nemen heb je enkele mogelijkheden: begraven, destructie of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Castratie zorgt ervoor dat de Old Victorian bulldog geen puppies meer kan verwekken. Dit zorgt vaak ook voor een aangenamer gezinslid. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Denk hierbij al wel snel aan €315. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij het gros van de andere partijen is een castratie een extra dekking.

dierenverzekering-old-victorian-bulldog

Wat kost een Old Victorian bulldog verzekering?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, ben je verzekerd tegen allerlei medische kosten. Een verzekering voor dieren is aanzienlijk voordeliger dan een polis voor mensen. De premie ligt tussen de €16,75 en €27 (maandelijks). Wat kost nu het verzekeren van mijn huisdier? Allerlei elementen zijn bepalend voor de kosten. Een belangrijke factor is het ras. Natuurlijk tellen ook het gewicht in KG en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en het gekozen eigen risico worden meegenomen. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €5,7 per maand. Binnen een paar minuten achterhalen wat de verzekering voor de Old Victorian bulldog precies kost? Kies een verzekeraar, vul de vragen over jou en je dier in, en ontdek de actuele premie van februari 2024. Check ook: verzekering Miniatuur Labradoodle afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een Old Victorian bulldog verzekering afsluiten is kinderspel. Een aanbieder aangetroffen die betaalbaar is, of waar je een goed gevoel bij hebt? Grofweg doorloop je de volgende stappen:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Kies het ras van de hond uit de lijst.
 3. Betreft het een kruising? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en een eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Tarieven dierenarts Old Victorian bulldog

Ingreep Vergoeding
Consult €33
Consult weekend / avond €60
Chippen €43
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €14,5
Bloedonderzoek €59
Röntgenfoto €70
CT-scan €150
MRI-Scan €725
Castratie Vanaf €170
Sterilisatie Vanaf €300
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €67,5

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering afsluiten voor de Old Victorian bulldog (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële variabelen waar je rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een polis. Advies: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je hebt dan te maken met een voordelige polis. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Maandelijkse premie
Het ras, gewicht en leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Vergeet niet, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Begin steevast met simpelweg prijzen vergelijken.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Controleer grondig wat er in de basisdekking zit. Niet alle soorten ziektes en medische hulpmiddelen zijn inbegrepen. Achterhaal grondig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt radioactieve jodium behandelingen ook gedekt? En wat kan ik verwachten omtrent cocktail vaccinatie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
De maximale vergoeding op jaarbasis ligt tussen de €1.300 – 5.300. Ga je voor een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij een aantal assuradeurs is het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige partijen vragen een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, percentages zijn rond de 30%. Misschien ook interessant: Norwich terrier verzekering.

Dierenverzekering Old Victorian bulldog vergelijken februari 2024

Jij zoekt een verzekering voor jouw viervoeter. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Waar vind ik nu een verzekering op maat? Aan de hand van deze website kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Old Victorian bulldog vergelijken. Wij vergelijken onder andere Hema. Elementen die uiteindelijk de kosten van de verzekering bepalen zijn bijvoorbeeld postcode, leeftijd, het ras, geslacht, gewicht. Onderstaand achterhaal je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

14 dagen bedenktijd
Vergoeding tot €5.000 p/jaar
Alle rassen welkom

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Fysiotherapie
Betrouwbaar Reaal
Account via internet

ohra-verzekering

Ohra

Fysiotherapie
Zelf dierenarts kiezen
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Buitenlanddekking
Geldt ook op vakantie
Maximale zekerheid

hema-verzekering

Hema

14 dagen bedenktijd
Dagelijks opzegbaar
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Looptijd: 1 jaar
Uitstekend beoordeeld

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde assuradeurs biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Daarmee ben je al vrij goed verzekerd. Vanzelfsprekend een regulier consult, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of pillen. In de regel kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de rekening. Niet zelden kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Je krijgt dan nog meer dekking, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Check ook: OHRA huisdier polis.

Aanvullende hondenverzekering
De nationale organisaties kunnen voorzien in speciale extra aanvullende verzekeringen. De premie gaat omhoog, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit-dekking
 • MRI-scan

Verzekering Old Victorian bulldog afsluiten? Gegarandeerd een voordelige verzekeringspremie voor jullie dierenverzekering!