Pembroke verzekeren? Een dierenverzekering voor een hond al vanaf €6,25 per maand

Jouw eigen Pembroke staat voor onmetelijk veel toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Je denkt er liever niet over na: jouw viervoeter kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. Dan sta je liever niet voor de keuze tussen jouw viervoeter en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Pembroke kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw viervoeter tegen veel behandelingen en medicaties. Denk hierbij aan elleboogbehandeling en bloedonderzoek. Verzekeraars als Hema of andere partijen werken met max. vergoedingen variërend van €1.000 en €4.900. Op deze website tref je favoriete Pembroke verzekeringen (juli 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Pembroke is misschien wel je beste vriend. Uiteraard wens je uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Via een dierenverzekering waarborg jij jouw hond van optimale zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hebt zo geen stress over een flinke rekening van de arts. Bij veel aanbieders ben je gewoon welkom bij een regionale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Vergoedingen lopen op tot €3.000 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Veel operaties zijn verzekerd
 • Ook voor kruisingen
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Premie vanaf €8,25 per maand

Euthanasie & inslapen

Is jouw hond erg oud, of is hij ongeneeslijk ziek? Dan is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (kost ongeveer €75), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €160). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt in de polis. Omtrent het afscheid zijn er verschillende varianten: cremeren, destructie of begraven.

Castratie of Sterilisatie

Het castreren heeft als effect dat je Pembroke geen pups meer voort kan brengen. Het gedrag verandert vaak in een aangenamer gezinslid. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €260. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij veel andere polissen is castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-pembroke

Wat kost een Pembroke verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw hond verzekeren is beduidend goedkoper dan een polis voor mensen. De premie ligt tussen de €18 en €34 per 30 dagen. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Meerdere factoren zijn bepalend voor de kosten. Een belangrijke factor is het ras. Natuurlijk kijken verzekeraars naar de leeftijd en het gewicht. Ook de dekking die je kiest en het (vrijwillig) eigen risico worden meegenomen. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,9 per maand. Gemakkelijk achterhalen wat de verzekering voor de Pembroke tot op de komma kost? Selecteer een van de partijen, voer jouw gegevens in, en vind meteen uit hoe hoog de premie van juli 2024 is. Alternatief: verzekering Norwich terrier afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een goede Pembroke verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een aanbieder gezien die niet al te duur is, of die jij betrouwbaar acht? Meestal gaat het zo:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Is jouw hond een kruising? Selecteer dan het gewicht van de hond zodra het uitgegroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Kies een van de opties m.b.t. de max. vergoeding en selecteer het eigen risico.
 8. De kosten staan meteen in beeld. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Prijzen dierenarts Pembroke

Situatie Vergoeding
Consult €39
Consult weekend / avond €68
Chippen €49
Vaccinatie €56
Urine onderzoek €14,5
Bloedonderzoek €50,5
Röntgenfoto €71
CT-scan €142
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €285
Tanden en kiezen trekken Vanaf €170
Reinigen gebit Vanaf €71

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Meer weten over een puppy verzekering kiezen voor jouw Pembroke (reu of teef? Hieronder vind je verschillende dingen waar je rekening mee dient te houden bij het vinden van de juiste polis. Handig: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan altijd een lage premie. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Hoogte van de premie
Het ras/kruising van de hond liggen ten grondslag aan de premie per maand Let op, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Jouw startpunt is dus het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Check nauwkeurig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle geneesmethodes en geneesmiddelen worden vergoed bij elk ras. Check altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt vaccinaties wel afgedekt? En hoe gaat het met gedragstherapie?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal betaald?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt bedraagt tussen de €1.400 – 4.100. Kies je een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Probeer de kosten ongeveer in te schatten.

4. Eigen risico
Bij een aantal verzekeraars giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Echter, weer andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €50, het procentuele eigen risico ligt rond de 15 – 25%. Misschien ook interessant: Papillon verzekering.

Dierenverzekering Pembroke vergelijken juli 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Deze tijd is het aanbod enorm. Hoe vind ik nu snel de beste of goedkoopste verzekering? Via de vergelijkingstool kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Pembroke vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal. Elementen die invloed hebben op de premie zijn o.a. gewicht, geslacht, medisch verleden, het ras, leeftijd. Verderop ontdek je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Vandaag nog verzekerd
Diergeneeskunde Utrecht
Hoge klanttevredenheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

14 dagen bedenktijd
Tot €5000 dekking
Verantwoord verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Castratie
WhatsApp service
Vrije dierenarts keuze

inshared-verzekering

Inshared

Buitenlanddekking
Advertentie bij vermissing
Begrijpelijk

hema-verzekering

Hema

Radio Therapie
Scherpe premie rasdieren
Voor de allerkleinsten

aegon-verzekering

Aegon

Snelle klantenservice
Met buitenland
Online account

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering lopen uiteen. De genoemde verzekeraars biedt als uitgangspunt een basisverzekering. Hiermee worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, foto’s maken bij de dierenarts, een noodzakelijke operatie of geneesmiddelen. Normaliter is de minimale dekking tot 80% van de gemaakte kosten. Niet zelden bepaal je zelf het eigen risico. Bij het gros van de aanbieders zijn er duurdere “top” pakketten. Dit is een meer complete verzekering, en het max. bedrag per jaar is dan ook hoger. Bekijk alles over: HEMA huisdier dekking.

Aanvullende verzekering
Veel van de maatschappijen bieden daarnaast extra aanvullende verzekeringen. De polis zelf valt iets hoger uit, maar het biedt meer zekerheid. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie en castratie
 • Euthanasie
 • Europa dekking
 • Fysio-dekking
 • Tandheelkunde
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Pembroke afsluiten? Altijd een scherpe verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!