Papillon verzekeren? Een huisdierenverzekering voor een hond al vanaf €9,25 per maand

Jouw eigen Papillon betekent onmetelijk veel toewijding. Het is onderdeel van jouw leven. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario wil je geen keuze hoeven maken tussen jullie hond en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Papillon biedt dan uitkomst. Voor een kleine premie verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Je moet dan denken aan shockwave therapie en ontvlooien. Aanbieders als Ohra en andere partijen vergoeden tussen de €1.500 tot wel €4.800. Aan de hand van deze pagina vind je bekende Papillon verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Papillon is jou heel wat waard. Natuurlijk verlang je naar het beste voor je dog. Door het afsluiten van een dierenverzekering verzeker jij het diertje van de juiste zorg mocht het zover komen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over een flinke rekening van de arts. In veel gevallen maak je zelf een keuze voor jouw eigen dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €3.100 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Naar je eigen dierenarts
 • Premie vanaf €5,4 per maand

Inslapen & euthanasie

Is jouw hond erg oud, of gewoon te ziek? In dat geval is het laten inslapen van je dier mogelijk. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (om en nabij €70), maar is ook op locatie mogelijk (plus minus €130). Het laten inslapen (afmaken) wordt grotendeels vergoed door de verzekeraar. Ten aanzien van het afscheid zijn er diverse keuzemogelijkheden: begraven, cremeren of destructie.

Castreren of Steriliseren

Het castreren heeft als effect dat je Papillon niet meer vruchtbaar is. Dit zorgt vaak ook voor een vrolijke viervoeter. Dit kan al vrij snel na de bevalling. Kosten van sterilisatie zijn al snel €345. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij de meeste andere aanbieders is castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-papillon

Wat kost een Papillon verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een huisdierenverzekering is flink goedkoper dan een verzekering voor mensen. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €10 en €30 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Meerdere onderdelen hebben invloed op de prijs. De verzekeraars kijkt primair naar het ras van jouw viervoeter. Uiteraard kijken verzekeraars naar gewicht en leeftijd. Ook de gekozen dekking en de hoogte van het eigen risico werken mee in de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €8,4 per maand. Binnen een paar minuten te weten komen wat de verzekering voor de Papillon concreet kost? Kies een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Suggestie: verzekering Nizinny afsluiten.

Verzekering afsluiten in 8 stappen
Een geschikte Papillon verzekering afsluiten is kinderspel. Een polis gevonden die niet al te duur is, of juist met de beste voorwaarden? Meestal doorloop je de volgende stappen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Betreft het een kruising? Selecteer dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Voer de geboortedatum in van jouw hond.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Kies een dekkingspakket en indien nodig extra zekerheden (aanvullende dekking).
 7. Geef jouw voorkeur door betreft de maximale vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Dierenarts Tarieven Papillon

Ingreep Tarieven
Consult €35
Consult weekend / avond €61
Chippen €40
Vaccinatie €58
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €50
Röntgenfoto €68
CT-scan €146
MRI-Scan €800
Castratie Vanaf €215
Sterilisatie Vanaf €305
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €78

Welke hondenverzekering voor mijn viervoeter?

Meer weten over een puppy verzekering kiezen voor jouw Papillon (reu of teef)? We onderscheiden eenbelangrijke zaken waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een aanbieder. Handig: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je hebt dan te maken met een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Hoogte van de premie
De te verzekeren hond (gewicht, ras) zijn grotendeels verantwoordelijk voor de hoogte van de premie. Echter, de maatschappijen verschillen onderling nogal. Begin steevast met het vergelijken van de prijzen.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Controleer zorgvuldig wat er in de basisdekking zit. Niet alle operaties en medicaties worden standaard betaald. Check grondig de voorwaarden van de verzekeraar. Is bloedtransfusies ook gedekt? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor bloedtransfusies?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximum uitkering per jaar schommelt tussen de €1.800 en 6.400. Selecteer je €3.500 of meer, dan ga je meer betalen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij enkele polissen is het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Sommige polissen vragen een percentage per behandeling. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €125, kies je een percentage dan moet je denken aan 20%. Bekijk ook de opties voor een Old Victorian bulldog verzekering.

Dierenverzekering Papillon vergelijken juni 2024

Jij wilt jouw hond verzekeren. Tegenwoordig is er nogal wat te kiezen. Wat is nu een gewoon goede verzekering? Door gebruik te maken van onze vergelijker kan je moeiteloos hondenverzekering voor de Papillon vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Hema. Aspecten die ten grondslag liggen aan de premie zijn factoren als het ras, medisch verleden, gewicht, postcode, leeftijd. Hierna ontdek je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elke verzekeraar heeft weer zijn voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Aantrekkelijk geprijsd
4 pakketten
Hoge klanttevredenheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Uitgebreide basisdekking
Dekking op maat
Hulp en advies online

ohra-verzekering

Ohra

Castratie
Delta Lloyd
Declaren via internet

inshared-verzekering

Inshared

Vandaag nog verzekerd
50% of 100% gedekt
Goede adviseur

hema-verzekering

Hema

Buitenlanddekking
Uitgebreide dekking
Gemoedsrust

aegon-verzekering

Aegon

Aantrekkelijk geprijsd
Geen erfelijke ziektes
Gebruiksvriendelijk

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering wisselen enorm. De Nederlandse assuradeurs hanteert een basisverzekering. Zo worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, eenvoudige foto’s, opname + verblijf in kliniek of geneesmiddelen. In het algemeen is de minimale dekking tot 80% van een declaratie. Handig: steeds vaker kies je zelf het eigen risico. Meestal er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Dit is een meer complete verzekering, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Bezoek ook: AEGON huisdier polis.

Aanvullende hondenverzekering
Veel van de verzekeringsmaatschappijen hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen op maat. De polis zelf zal wellicht toenemen, maar je kunt met een gerust hart slapen. Veel voorkomende aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie
 • Cremeren
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-begeleiding
 • Tandartsdekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Papillon afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!