Perro de agua espanol verzekeren? Een verzekering voor je hond vanaf €8,5 per maand

Jouw trouwe Perro de agua espanol betekent ontzettend veel gezelligheid. Het is onderdeel van jouw leven. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een erge verwonding krijgen. In dat geval wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw huisdier en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor de Perro de agua espanol kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Tegen een klein bedrag per maand verzeker je jouw viervoeter tegen de meeste ziektekosten. Bijvoorbeeld operatie met narcose en cocktail vaccinatie. Verzekeraars als Petplan en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €1.200 tot en met € 5.300. Op deze website vind je meer info over gangbare Perro de agua espanol verzekeringen (april 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Perro de agua espanol is jou heel wat waard. Vanzelf verlang je naar het allerbeste voor jouw huisdier. Geholpen door een dierenverzekering verzeker je het dier van de beste zorg. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. In zo’n geval financiële zaken. Vaak maak je zelf een keuze voor een dierenarts in de buurt. De factuur declareer je eenvoudig online. Het maximum uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €4.800 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Beginnend bij €7,15 per maand

Euthanasie en inslapen

Is jouw hond op leeftijd, of is hij ongeneeslijk ziek? In dat geval is laten inslapen soms het beste. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (om en nabij €90), maar kan ook bij jou thuis (zo’n €135). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt in de polis. Inzake het afscheid zijn er verschillende mogelijkheden: cremeren, begraven of destructie.

Castreren en Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Perro de agua espanol zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Het gedrag verandert vaak in een leuker huisdier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Denk hierbij al wel snel aan €275. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij de meeste andere aanbieders is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-perro-de-agua-espanol

Wat kost een Perro de agua espanol verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Voor een vast bedrag per maand, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Het verzekeren van een huisdier is stukken betaalbaarder dan een polis voor mensen. De kosten variëren tussen €17,25 en €31 per maand. Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Verschillende aspecten zijn bepalend voor de kosten. Een belangrijke factor is het ras. Bovendien houden verzekeraars rekening met gewicht en leeftijd. Ook de dekking die je kiest en de hoogte van het eigen risico bepalen de premie. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €6,05 per maand. Onmiddellijk ontdekken wat de verzekering voor jouw Perro de agua espanol precies kost? Klik op een van de partijen, beantwoord de vragen, en vind meteen uit hoe hoog de premie van april 2024 is. Alternatief: verzekering Ogar Polski afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Perro de agua espanol verzekering afsluiten is erg makkelijk. Een pakket gespot die goedkoop is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Gewoonlijk krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Kies het ras van jouw hond.
 3. Staat het ras er niet bij? Kies dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer de postcode (1234AB) in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Je kunt de dierenverzekering meteen online afsluiten.

Tarieven dierenarts Perro de agua espanol

Behandeling Prijzen
Consult €36
Consult weekend / avond €61
Chippen €40
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €18
Bloedonderzoek €58
Röntgenfoto €76,5
CT-scan €147
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €280
Tanden en kiezen trekken Vanaf €190
Reinigen gebit Vanaf €69

Welke hondenverzekering past bij mij?

Meer weten over een puppy verzekering voor de Perro de agua espanol (reu of teef)? We onderscheiden eenessentiële variabelen die belangrijk zijn bij het vinden van de juiste polis. Goed om te weten: sluit op jonge leeftijd een hondenverzekering af voor je puppy. Er is dan meestal wel minimale kosten. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Kosten per maand (premie)
De te verzekeren hond (gewicht, ras) hebben invloed op de maandelijkse premie Maar, de ene polis is de ander niet. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Dekkingsgebied van de polis
Bekijk goed wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle aandoeningen en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Analyseer altijd de kleine lettertjes. Wordt cocktail vaccinatie ook gedekt? En hoe gaat het met fysiotherapie?

3. Max. vergoeding p/jaar
De max. vergoeding p/jaar ligt tussen de €2.000 en 6.500. Kies je een hoog bedrag, dan zal het maandelijkse bedrag toenemen. Dit verschilt per situatie.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de assuradeurs giet met het eigen risico in een bedrag dat je betaalt voor iedere behandeling. Echter, weer andere polissen doen dit met een percentage per behandeling. Een vooraf gekozen bedrag ligt zo rond de €100, het procentuele eigen risico ligt rond de 25%. Check ook alles over een Patterdale terrier verzekering.

Dierenverzekering Perro de agua espanol vergelijken april 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Vandaag de dag is er nogal wat te kiezen. Wat is nu een verzekering op maat? Aan de hand van de vergelijkingstool kan jij binnen een paar minuten hondenverzekering voor de Perro de agua espanol vergelijken. Hier tref je aanbieders als Hema. Onderdelen die invloed hebben op de premie zijn factoren als gewicht, het ras, leeftijd, postcode, geslacht. Hieronder ontdek je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Scherpe premie
Samengesteld door artsen
Veel keuzevrijheid

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Opname kliniek
Ook heupen en ellebogen
Ongeacht welk ras/afkomst

ohra-verzekering

Ohra

Aanvullende dekkingen
Zelf dierenarts kiezen
Verantwoord verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

14 dagen bedenktijd
170.000 + verzekerden
Ook voor puppy’s

hema-verzekering

Hema

Dekking op maat
Dagelijks opzegbaar
Begrijpelijk

aegon-verzekering

Aegon

Snelle ingangsdatum
€3.500 euro per jaar
Online account

Wat betaalt mijn hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De grote aanbieders hanteert een basisverzekering. Hiermee zijn de standaard ingrepen afgedekt. Vanzelfsprekend een regulier consult, CT-scans, een ingreep of andere hulpmiddelen. In de regel is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van de gemaakte kosten. Bij een aantal aanbieders kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Ook is er vaak een “Plus” of “Top” pakket. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Check ook: OHRA huisdierpakket.

Aanvullende verzekering voor jouw hond
De nationale aanbieders kunnen je voorzien van extra aanvullende verzekeringen. Het verzekeringstarief zal wellicht toenemen, maar jij hoeft je nergens meer druk om te maken. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie van de hond
 • Euthanasie
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-begeleiding
 • Gebit
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Perro de agua espanol afsluiten? Gegarandeerd een goedkope verzekeringspremie van je dierenverzekering!