Pinscher Dwerg verzekeren? Een verzekeringspolis voor uw hond vanaf €9,5 per maand

Jouw Pinscher Dwerg betekent volop toewijding. Het hoort bij jouw gezin. Je hoort het eigenlijk liever niet: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of een erge verwonding krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw huisdier en jouw portemonnee. Een huisdierenverzekering voor jou Pinscher Dwerg is dan erg welkom. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw huisdier tegen de meeste ziektekosten. Bijvoorbeeld CT-scan en CT-scan. Aanbieders als Hema en verschillende andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.600 tot wel €4.600. Op deze website tref je favoriete Pinscher Dwerg verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Pinscher Dwerg is jou heel wat waard. Logischerwijs ga je voor het allerbeste voor je dog. Met behulp van zo’n dierenverzekering waarborg je jouw maatje van optimale zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. In zo’n geval hoge rekeningen. Bij veel aanbieders maak je zelf een keuze voor een dierenarts in de buurt. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.500 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Voor jonge en oude honden
 • Vrije keuze dierenarts
 • Al vanaf €9,9 per maand

Inslapen & euthanasie

Begint je hond op leeftijd te raken, of is hij ongeneeslijk ziek? In een dergelijke situatie is laten inslapen soms het beste. Euthanasie regel je bij de dierenarts (om en nabij €95), maar kan ook bij jou thuis (ongeveer €150). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt binnen je polis. Inzake het afscheid onderscheiden we een aantal varianten: begraven, cremeren of destructie.

Castreren of Steriliseren

Het castreren zorgt ervoor dat de Pinscher Dwerg zijn vruchtbaarheid zal verliezen. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Sterilisatie kost al gauw €275. Bij Real dier & zorg is dit gewoon inbegrepen. Bij een groot aantal andere aanbieders is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-pinscher-dwerg

Wat kost een Pinscher Dwerg verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van de zorgverzekeringen van Univé, FBTO of VGZ. In ruil voor een terugkerende premie zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Een verzekering voor dieren is aanzienlijk betaalbaarder dan een zorgverzekering voor jou en mij. In de basis ligt de prijs tussen €16,25 – €31,5 per maand. Hoe berekenen ze de premie voor mijn huisdier? Velerlei onderdelen liggen ten grondslag aan de premie. Wat als eerste telt is het type ras of de kruising. Uiteraard wordt er gekeken naar de leeftijd en het gewicht. Ook het basispakket dat je kiest en jouw eigen risico worden meegenomen. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,9 per maand. Nu achterhalen wat de verzekering voor de Pinscher Dwerg precies kost? Selecteer een van de partijen, vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Check ook: verzekering Oud Duitse Herdershond afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een geschikte Pinscher Dwerg verzekering afsluiten is zo gepiept. Een dekking gezien die niet al te duur is, of een waar jij goede verhalen over hoort? Normaliter krijg je de volgende vragen:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Gaat het om een kruising? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en de hoogte van het eigen risico.
 8. Je treft nu de maandpremie. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Kosten dierenarts Pinscher Dwerg

Behandeling Kosten
Consult €33
Consult weekend / avond €72
Chippen €48
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €19
Bloedonderzoek €50,5
Röntgenfoto €70
CT-scan €146
MRI-Scan €700
Castratie Vanaf €195
Sterilisatie Vanaf €320
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €75,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering kiezen voor jouw Pinscher Dwerg (reu of teef? Hieronder vind je een aantal variabelen die je in het achterhoofd moet houden bij het vinden van de juiste polis. Handig: sluit de polis af voor jouw hond als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een laag tarief. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Maandelijkse premie
Het ras/kruising van de hond bepalen de de premie per maand Maar, de tarieven liggen zeer uiteen. Begin steevast met premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel/niet verzekerd?
Bekijk nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle behandelingen en medische hulpmiddelen worden vergoed bij elk ras. Bekijk zorgvuldig de voorwaarden van de verzekeraar. Wordt elleboogbehandeling ook inbegrepen? En in hoeverre zijn zaken gedekt als radiotherapie?

3. Max. vergoeding p/jaar
De maximale vergoeding op jaarbasis bedraagt tussen de €1.100 en 4.900. Selecteer je €3.500 of meer, dan gaat de premie omhoog. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij meerdere verzekeraars betaal je het eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Echter, weer andere polissen doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, kies je een percentage dan moet je denken aan 15% per declaratie. We hebben ook info over: Peruaanse Naakthond verzekering.

Dierenverzekering Pinscher Dwerg vergelijken juni 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders. Wat is nu de beste of goedkoopste verzekering? Op basis van de huisdierenverzekering vergelijken kan je erg eenvoudig hondenverzekering voor de Pinscher Dwerg vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Petplan. Factoren die ten grondslag liggen aan de premie zijn o.a. medisch verleden, postcode, het ras, geslacht, leeftijd. Verderop bekijk je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Buitenlanddekking
4 pakketten
Vrije dierenarts keuze

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Eigen risico kiezen
280.000+ klanten
Ook je pup verzekeren

ohra-verzekering

Ohra

Geneesmiddelen
Voor hond & kat
Alle rassen welkom

inshared-verzekering

Inshared

Dekking op maat
Aanvullende opties
Eenvoudig

hema-verzekering

Hema

Castratie
Thuiswinkel waarborg
Goede adviseur

aegon-verzekering

Aegon

Heupen verzekerd
Ook narcose
Snelle uitkering

Waar ben ik tegen verzekerd met mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn wisselend. De grote verzekeraars biedt een soort van basisverzekering. Zodoende worden algemene kosten gedekt. O.a. een consult bij de dierenarts, eenvoudige foto’s, een intensieve opname of medicijnen. Gewoonlijk kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van de gemaakte kosten. In sommige gevallen kies je zelf het eigen risico. Bij het gros van de aanbieders kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Lees meer over: Reaal contract.

Aanvullende huisdierenverzekering
De erkende assuradeurs hebben de beschikking over uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De polis zelf gaat omhoog, maar je kunt met een gerust hart slapen. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Castratie van de hond
 • Crematie
 • Europa dekking
 • Fysio-trajecten
 • Gebit-dekking
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Pinscher Dwerg afsluiten? Gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie voor een dierenverzekering!