Peruaanse Naakthond verzekeren? Een verzekeringspolis voor jouw hond al vanaf €9,25 per maand

Jouw eigen Peruaanse Naakthond geeft jou onmetelijk veel gezelligheid. Een onderdeel van de familie. Het is geen populair onderwerp: jouw hond kan een bepaalde kwaal hebben, of er kan iets anders gebeuren. In dat geval is het niet leuk om te moeten kiezen tussen je hond en een rekening. Een huisdierenverzekering voor jou Peruaanse Naakthond kan moeilijke keuzes uit de weg nemen. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw hond veel behandelingen en medicaties. Bijvoorbeeld transplantaties met lichaamseigen cellen en homeopaat behandeling. Maatschappijen als Petplan en verschillende andere partijen vergoeden tussen de €1.800 tot en met € 4.100. Via deze pagina vind je meer info over alle Peruaanse Naakthond verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Peruaanse Naakthond is jouw trouwe viervoeter. Vanzelfsprekend wens je het beste voor jouw hond. Met een dierenverzekering verzeker jij jouw huisdier van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over geld. Doorgaans kies je zelf een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.000 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Premie vanaf €7,45 per maand

Euthanasie & inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of heeft hij een erge aandoening? In zo’n geval is laten inslapen soms het beste. Euthanasie vindt plaats bij de dierenarts (ongeveer €80), echter kan dit ook lokaal (circa €110). Inslapen (afmaken) wordt grotendeels gedekt door de verzekeraar. Omtrent het afscheid heb je enkele opties: cremeren, begraven of destructie.

Steriliseren of Castreren

Het castreren heeft als effect dat je Peruaanse Naakthond geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een rustiger dier. Dit is doorgaans na 6 maanden al mogelijk. Sterilisatie kost al gauw €300. Standaard gedekt bij Reaal dier & zorg. Bij veel andere polissen is een castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-peruaanse-naakthond

Wat kost een Peruaanse Naakthond verzekeren?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met een zorgverzekering voor mensen. Voor een vast bedrag per maand, vallen een groot aantal medische behandelingen. Het verzekeren van een huisdier is vele malen goedkoper dan een zorgverzekering voor jou en mij. De kosten variëren tussen €14,5 tot €28 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Velerlei factoren hebben invloed op de prijs. Het meest belangrijke is het ras van jouw hond. Natuurlijk spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook het gekozen pakket en het gekozen eigen risico werken mee in de premie. Jouw hond is verzekerd vanaf €9,2 per maand. Razendsnel ondervinden wat de verzekering voor de Peruaanse Naakthond tot op de komma kost? Kies direct een van de partijen, voer de details over jouw huisdier in, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Suggestie: verzekering Old English Sheepsdog afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Zo’n Peruaanse Naakthond verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een verzekeraar gevonden die betaalbaar is, of met een dekking die bij jou past? Normaal gesproken gaat het zo:

 1. Is het een reu of een teef?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Heb jij een kruising of overig ras? Kies dan het gewicht in KG zodra het dier volgroeid is.
 4. Wanneer is jouw hond geboren?
 5. Vul je postcode in.
 6. Je hebt nu keuze uit enkele pakketten en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en bepaal het eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Peruaanse Naakthond

Consult Kosten
Consult €36
Consult weekend / avond €71
Chippen €45
Vaccinatie €54
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €53
Röntgenfoto €74
CT-scan €148
MRI-Scan €875
Castratie Vanaf €175
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €210
Reinigen gebit Vanaf €71

Welke hondenverzekering past bij mij?

Overweeg jij een puppy verzekering kiezen voor jouw Peruaanse Naakthond (reu of teef? Graag noemen we een aantal onderdelen waar je op moet letten bij de keuze voor een maatschappij. Wist je dat: sluit de verzekering zo vroeg mogelijk af (bij een puppy). Je profiteert dan van minimale kosten. Let daarnaast op de volgende zaken:

1. Kosten per maand (premie)
Het ras, gewicht en leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Goed om te weten, de premies per maand lopen enorm uiteen. Begin steevast met simpelweg prijzen vergelijken.

2. Dekkingsgebied van de polis
Check nauwkeurig wat wel maar ook niet wordt verzekerd. Niet alle soorten ziektes en medicaties worden standaard betaald. Analyseer goed de kleine lettertjes. Wordt radioactieve jodium behandelingen ook inbegrepen? En hoe zit het met Rabiës vaccinatie?

3. Maximum vergoeding
De maximum uitkering per jaar is vaak een bedrag tussen de €1.500 – 6.300. Selecteer je €3.500 of meer, dan ga je meer betalen. Noteer voor jezelf de max. kosten die jij verwacht.

4. Eigen risico
Bij enkele verzekeraars betaal je het eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Een aantal andere partijen doen dit met een percentage per behandeling. Zo’n vast eigen risico is gemiddeld €50, het procentuele eigen risico ligt rond de 30%. Mogelijk ook relevant: Pekingees verzekering.

Dierenverzekering Peruaanse Naakthond vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Sinds een aantal jaren is er nogal wat te kiezen. Wat is nu de best geteste verzekering? Door gebruik te maken van de huisdierenverzekering vergelijken kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Peruaanse Naakthond vergelijken. Wij vergelijken onder andere Reaal dier & zorg. Onderdelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn onder andere het ras, medisch verleden, geslacht, postcode, gewicht. Onderstaand bekijk je de 6 grote NL’se dierenverzekeraars. We sommen de belangrijkste voordelen voor je op.

petplan-verzekering

Petplan

Reisverzekering
De enige echte specialist
Verantwoord verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Ellebogen verzekerd
Ook heupen en ellebogen
Online afsluiten

ohra-verzekering

Ohra

Scherpe premie
Voor hond & kat
Online afsluiten

inshared-verzekering

Inshared

Aantrekkelijk geprijsd
3 pakketten
Maximale zekerheid

hema-verzekering

Hema

Snelle ingangsdatum
Scherpe premie rasdieren
Alle kruisingen welkom

aegon-verzekering

Aegon

Snelle ingangsdatum
Keurmerk
Ongeacht welk ras/afkomst

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De polisvoorwaarden van een dierenverzekering zijn wisselend. Het merendeel van de assuradeurs werken met een basisverzekering. Zodoende zijn de meest standaard kosten gedekt. Natuurlijk een bezoek bij de dierenarts, eenvoudige foto’s, opname + verblijf in kliniek of medische hulpmiddelen. Gewoonlijk vergoeden verzekeraars 50% tot 80% van de rekening. Tip: soms kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Bovendien er zijn mogelijkheden voor top of totaal polissen. Er zijn dan nog meer zaken afgedekt, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Bezoek ook: Petplan huisdierpakket.

Aanvullende hondenverzekering
De nationale organisaties hebben de beschikking over aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag gaat omhoog, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Aanvullende verzekeringen die regelmatig worden afgesloten zijn:

 • Sterilisatie
 • Cremeren
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Gebit-dekking
 • Bloedonderzoek

Verzekering Peruaanse Naakthond afsluiten? Gewaarborgde aantrekkelijke verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!