Pomeranian verzekeren? Een verzekering voor je hond vanaf €7,5 per maand

Herkenbaar? Jouw Pomeranian biedt jou geweldig veel gezelligheid. Jullie zijn misschien wel onafscheidelijk. Het is geen populair onderwerp: ook jouw hond kan ziek worden, of terechtkomen in een ongeval. Dan wordt je niet graag gedwongen te kiezen tussen jouw viervoeter en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jouw Pomeranian biedt dan uitkomst. Tegen een klein bedrag per maand is jouw hond verzekerd tegen de meeste medische kosten. Je moet dan denken aan elleboogbehandeling of transponder plaatsen. Aanbieders als Petplan of andere aanbieders hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.100 tot wel €4.300. Op deze website tref je Nederlandse Pomeranian verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Pomeranian is jouw maatje. Uiteraard streef je naar de best mogelijke zorg voor je dog. Geholpen door een dierenverzekering verzeker je jouw hond van de beste zorg. Bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeluk. Je hoeft je dan niet druk te maken over een forse nota. Meestal ben je gewoon welkom bij een lokale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. De maximale vergoeding kan oplopen tot €4.800 per jaar.

 • Niet meer nadenken over financiën
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Ook voor kruisingen
 • Naar je eigen dierenarts
 • Beginnend bij €8,2 per maand

Inslapen en euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of is hij ernstig ziek? Mogelijk is inslapen een mogelijkheid. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (ongeveer €75), maar is ook op locatie mogelijk (vaak €170). De kosten van inslapen (afmaken) worden deels gedekt binnen je polis. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: cremeren, destructie of begraven.

Castratie en Sterilisatie

Het effect van castratie is dat jouw Pomeranian geen puppies meer kan verwekken. Vaak resulteert het ook in een huisdier dat minder wegloopt. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €215. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij een groot aantal andere verzekeraars is het castreren gedekte in het aanvullend pakket.

dierenverzekering-pomeranian

Wat kost een Pomeranian verzekering?

De dierenverzekering kan je goed vergelijken met de standaard zorgverzekering bij mensen. Tegen een maandelijkse premie, vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is veel goedkoper dan een polis voor mensen. De prijzen variëren enorm, tussen €9,5 – €31,5 (maandelijks). Op basis waarvan wordt de verzekering voor dieren berekend? Velerlei onderdelen zorgen voor de totstandkoming van de premie. De verzekeraars kijkt primair naar het ras van jouw viervoeter. Vanzelfsprekend spelen er ook zaken als geboortejaar en het gewicht. Ook de gekozen dekking en het (vrijwillig) eigen risico zijn belangrijke factoren. Jouw viervoeter is al verzekerd vanaf €7,95 per maand. Meteen te weten komen wat de verzekering voor de Pomeranian precies kost? Selecteer een aanbieder, voer jouw gegevens in, en check de premie van juni 2024. Je kunt ook direct een verzekering Petit blue de gascogne afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Zo’n Pomeranian verzekering afsluiten is kinderspel. Een polis aangetroffen die betaalbaar is, of juist met de beste voorwaarden? Normaliter werkt het als volgt:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Selecteer het ras, of kies een kruising.
 3. Is jouw hond een kruising? Kies dan het verwachte volgroeide gewicht.
 4. Selecteer de leeftijd van het dier.
 5. Waar woon jij? Vul je postcode in.
 6. Selecteer de gewenste dekking en regel direct online aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en kies een eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Tevreden? Sluit de huisdierenverzekering online af.

Prijzen dierenarts Pomeranian

Ingreep Onkosten
Consult €36
Consult weekend / avond €60
Chippen €44
Vaccinatie €52
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €51
Röntgenfoto €73,5
CT-scan €151
MRI-Scan €825
Castratie Vanaf €190
Sterilisatie Vanaf €330
Tanden en kiezen trekken Vanaf €175
Reinigen gebit Vanaf €66

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Vandaag nog een puppy verzekering afsluiten voor de Pomeranian (reu of teef? We behandelen belangrijke variabelen die belangrijk zijn bij de keuze voor een maatschappij. Goed om te weten: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je profiteert dan van een aantrekkelijke premie. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Kosten per maand (premie)
Het ras/kruising van de hond zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie per maand Let op, de premies per maand lopen enorm uiteen. Jouw startpunt is dus premies vergelijken.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Achterhaal altijd hoe het gekozen pakket eruit ziet. Niet alle geneesmethodes en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Achterhaal grondig de voorwaarden van de verzekeraar. Is MRI-scan wel vergoed voor mijn hond? Of hoe zit het met elleboogbehandeling?

3. Maximum uitkering per jaar
De maximale vergoeding per jaar schommelt tussen de €1.800 – 3.600. Ga je voor een hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij ongeveer de helft van de aanbieders giet met het eigen risico in een vooraf gekozen vast bedrag voor elke declaratie. Sommige assuradeurs eisen een percentage voor elke declaratie. Vaste vergoedingen liggen rond de €50, en het percentage is vaak 10% of meer. We hebben ook info over: Podenco Ibicenco verzekering.

Dierenverzekering Pomeranian vergelijken juni 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Deze tijd kan je kiezen uit veel pakketten. Wat is nu de best geteste verzekering? Door gebruik te maken van onze vergelijker kan je in een paar minuten hondenverzekering voor de Pomeranian vergelijken. Hier tref je aanbieders als Inshared. Elementen die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld medisch verleden, geslacht, leeftijd, gewicht, postcode. Hieronder ontdek je de meest bekende dierenverzekeraars. Per aanbieder tref je belangrijke pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Dekking op maat
Samengesteld door artsen
Veel rassen te verzekeren

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Rontgenonderzoek
Bewust of Comfort
Ook voor puppy’s

ohra-verzekering

Ohra

Opname kliniek
€2500 – €5000
Account via internet

inshared-verzekering

Inshared

Vaccinaties
3 pakketten
Declaren via internet

hema-verzekering

Hema

Buitenlanddekking
Binnen 5 minuten geregeld
Ongeacht welk ras/afkomst

aegon-verzekering

Aegon

Vaccinaties
Leeftijdsafhankelijk
Vrije dierenarts keuze

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De behandelingen die vergoed worden door een dierenverzekering zijn wisselend. De nationale partijen biedt een soort van basisverzekering. Zo worden algemene kosten gedekt. Je moet denken aan een bezoek aan de arts, eenvoudige foto’s, opname + verblijf in kliniek of geneesmiddelen. Vaak is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van te declareren rekeningen. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Ook kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit een volledig pakket qua dekking, en het uit te keren bedrag is vaak wel het dubbele. Check ook: OHRA verzekering voor huisdieren.

Aanvullende hondenverzekering
De nationale assuradeurs hebben de mogelijkheid voor aanvullende verzekeringen. Het maandbedrag wordt wat duurder, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Sterilisatie en castratie
 • Cremeren
 • Dekking in het buitenland
 • Fysio-module
 • Tandheelkunde
 • Radio- en chemotherapie

Verzekering Pomeranian afsluiten? Gewaarborgde voordelige verzekeringspremie van de dierenverzekering!