Pyreneese herder verzekeren? Een verzekering voor honden vanaf €8,75 per maand

Jouw Pyreneese herder biedt jou ontzettend veel vriendschap. Misschien is het wel je beste vriend. Je denkt er liever niet over na: hij kan iets onder de leden krijgen of terechtkomen in een ongeval. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jullie hond en een flinke nota van de arts. Een huisdierenverzekering voor jou Pyreneese herder biedt dan uitkomst. Voor slechts een paar euro is jouw hond verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Je moet dan denken aan CT-scan of behandeling tegen knie-aandoeningen. Verzekeraars als Ohra of andere partijen hanteren vergoedingen schommelend tussen de €1.000 en €2.900. Aan de hand van deze pagina vind je favoriete Pyreneese herder verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom heb ik een huisdierenverzekering nodig?

Jouw Pyreneese herder is jouw maatje. Uiteraard verlang je naar uitmuntende zorg voor jouw viervoeter. Via een dierenverzekering garandeer je jouw viervoeter van de beste zorg. Denk aan een bepaalde operatie. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Vaak maak je zelf een keuze voor een lokale dierenarts. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoeding kan oplopen tot €3.200 per jaar.

 • Altijd geld voor een operatie
 • Uitgebreide vergoedingen
 • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
 • Mogelijkheid voor eigen dierenarts
 • Al vanaf €5,9 per maand

Euthanasie en inslapen

Wordt jouw hond een dag je ouder, of is hij ongeneeslijk ziek? Mogelijk is inslapen de beste optie. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €80), echter kan dit ook lokaal (zo’n €180). Het proces van inslapen (afmaken) wordt deels gedekt door de assuranten. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal varianten: destructie, begraven of cremeren.

Castratie of Sterilisatie

Het casteren maakt dat een Pyreneese herder geen puppies meer kan verwekken. Het gedrag verandert vaak in een rustiger dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Kijk niet vreemd op van bedragen als €185. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere aanbieders is een castratie als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-pyreneese-herder

Wat kost een Pyreneese herder verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Tegen een maandelijkse premie, zijn een heleboel kosten / handelingen gedekt. Jouw hond verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan een normale zorgverzekering. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €14 en €27 (maandelijks). Maar kost nu echt een verzekering voor m’n dier? Veel onderdelen hebben invloed op de prijs. Het meest belangrijke is het type ras of de kruising. Daarnaast tellen ook gewicht en leeftijd. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico hebben invloed. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €5,75 per maand. Vandaag nog te weten komen wat de verzekering voor de Pyreneese herder exact kost? Kies een maatschappij, beantwoord de vragen, en ontdek de actuele premie van mei 2024. Check ook: verzekering Podenco Ibicenco afsluiten.

Hoe sluit ik een verzekering af?
Een geschikte Pyreneese herder verzekering afsluiten is kinderspel. Een aanbieder gespot met een aantrekkelijke polis, of waar jij veel vertrouwen in hebt? Normaal gesproken gaat het zo:

 1. Selecteer het geslacht van jouw hond.
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Gaat het om een kruising? Kies dan het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Vul je postcode in.
 6. Markeer de gewenste dekking en vergeet niet de aanvullende dekkingen.
 7. Markeer de maximum vergoeding per jaar en een eigen risico.
 8. Je krijgt nu de premie per maand te zien. Klopt het? Dan kan je jouw dierenverzekering online afsluiten.

Kosten dierenarts Pyreneese herder

Behandeling Tarieven
Consult €39
Consult weekend / avond €61
Chippen €42
Vaccinatie €48
Urine onderzoek €15
Bloedonderzoek €56
Röntgenfoto €73
CT-scan €144
MRI-Scan €775
Castratie Vanaf €220
Sterilisatie Vanaf €315
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €65

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Bezig met een puppy verzekering voor de Pyreneese herder (reu of teef? We behandelen belangrijke variabelen die belangrijk zijn bij het kiezen van een aanbieder. Advies: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je vindt dan al snel een voordelige polis. Vergeet ook niet deze onderdelen:

1. Premie per maand
Het soort hond en z’n leeftijd hebben invloed op de premie per maand Let op, premies zijn per maatschappij erg wisselend. Begin steevast met een gedegen prijsvergelijking.

2. Type dekking?
Achterhaal nauwkeurig wat de verzekeraar wel en niet dekt. Niet alle geneesmethodes en pillen zijn inbegrepen. Check nauwkeurig de kleine lettertjes. Is radiotherapie wel of niet vergoed? En hoe zit het met ontvlooien?

3. De maximale vergoeding
De max. vergoeding p/jaar schommelt tussen de €1.300 en 2.800. Ga je voor een hoog bedrag, dan stijgt de premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij sommige partijen werkt men met een eigen risico als een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Sommige verzekeraars doen dit met een percentage per behandeling. Vaste vergoedingen liggen rond de €100, kies je een percentage dan moet je denken aan ongeveer 30%. We hebben ook info over: Pronkrug verzekering.

Dierenverzekering Pyreneese herder vergelijken mei 2024

Jij zoekt een goede verzekering voor jouw hond. Deze tijd zijn er veel aanbieders. Waar vind ik nu een kwalitatieve verzekering? Door gebruik te maken van onze vergelijker kun je snel en gemakkelijk een hondenverzekering voor de Pyreneese herder vergelijken. Je vind de voor- en nadelen van Aegon. Onderdelen die ten grondslag liggen aan de premie zijn bijvoorbeeld gewicht, medisch verleden, leeftijd, geslacht, postcode. Verderop tref je een aantal erkende dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Aanvullende dekkingen
De nr. 1 dierenverzekering
Vrije dierenarts keuze

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Bewust of Comfort
Declaren via internet

ohra-verzekering

Ohra

Aanvullende dekkingen
Ook andere verzekeringen
Snelle uitkering

inshared-verzekering

Inshared

Verblijf in kliniek
Aanvullende opties
Ook je pup verzekeren

hema-verzekering

Hema

Heupen verzekerd
Beste zorg bij ziekte
Hoge klanttevredenheid

aegon-verzekering

Aegon

Crematie
Met buitenland
Online account

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering verschillen per verzekeraar. De genoemde assuradeurs gaat uit van een basisverzekering. Met deze polis zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, een röntgenfoto laten maken, een noodzakelijke operatie of medische hulpmiddelen. In het algemeen is men in staat tot 75% – 80% te compenseren van een declaratie. Soms selecteer je zelf hoeveel % je zelf betaalt. Bij veel partijen kan je een premium pakket kiezen. Je krijgt dan nog meer dekking, en de verzekeraar biedt jaarlijks een hoger bedrag uit. Bezoek ook: HEMA dekking.

Aanvullende huisdierenverzekering
De nationale verzekeraars kunnen voorzien in speciale extra aanvullende verzekeringen. De polis zelf zal wat stijgen, echter ben je verzekerd voor bijna alles! Om je een beeld te geven van een aantal aanvullende verzekeringen:

 • Castratie
 • Euthanasie + crematie
 • Buitenlanddekking
 • Fysio-module
 • Tandheelkunde
 • Uitgebreid onderzoek

Verzekering Pyreneese herder afsluiten? Betrouwbare en goedkope verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!