Renascence Bulldog verzekeren? Een verzekering voor uw hond vanaf €9 per maand

Herkenbaar? Jouw Renascence Bulldog betekent een hoop gezelligheid. Het hoort bij jouw gezin. Je hoort het eigenlijk liever niet: ook jouw hond kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. Dan wil je geen keuze hoeven maken tussen jouw maatje en een factuur van de dierenarts. Een huisdierenverzekering voor jouw Renascence Bulldog is een oplossing. Tegen een klein bedrag per maand is jouw hond verzekerd tegen veel voorkomende ingrepen. Onder andere shockwave therapie of echo. Maatschappijen als Hema en lokale verzekeraars keren bedragen uit tussen de €1.900 tot en met € 5.500. Op deze website tref je nationale Renascence Bulldog verzekeringen (juni 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Waarom een huisdierenverzekering afsluiten?

Jouw Renascence Bulldog is jouw trouwe kameraad. Uiteraard streef je naar uitstekende zorg voor hem of haar. Geholpen door een dierenverzekering verzeker je het diertje van de juiste zorg als het nodig is. Je kunt denken aan een specifieke ingreep. Je hebt zo geen stress over een flinke rekening van de arts. Bij veel verzekeraars kan je gewoon naar een dierenarts naar keuze. De onkosten dekt de verzekeraar online. De maximale vergoedingen zijn soms wel €3.300 per jaar.

 • Geen zorgen meer over geld
 • Verzekerd tegen groot aantal behandelingen
 • Voor rasdieren en gekruiste honden
 • Vaak geen verplichte dierenartsen
 • Beginnend bij €5,35 per maand

Inslapen & euthanasie

Wordt jouw hond een dag je ouder, of is hij ongeneeslijk ziek? Dan is laten inslapen soms het beste. Voor euthanasie maak je een afspraak bij jouw dierenarts (circa €100), maar is ook op locatie mogelijk (vaak €130). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald door de verzekeraar. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal varianten: begraven, destructie of cremeren.

Castreren en Steriliseren

Het castreren heeft als effect dat je Renascence Bulldog niet meer vruchtbaar is. Het gedrag verandert vaak in een aangenamer dier. Meestal gebeurt het bij puppy’s. Houdt wel rekening met zo’n €220. Reaal dier & zorg vergoedt het standaard. Bij veel van de andere verzekeraars is het castreren als extra optie te verzekeren.

dierenverzekering-renascence-bulldog

Wat kost een Renascence Bulldog verzekeren?

Een dierenverzekering verschilt niet veel van zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Binnen een vooraf afgesloten pakket vallen een groot aantal medische behandelingen. Jouw viervoeter verzekeren is aanmerkelijk goedkoper dan de zorgpremie die jij en ik betalen. De kosten variëren tussen €14,75 en €28 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Een aantal factoren zijn bepalend voor de kosten. Wat als eerste telt is het ras van jouw viervoeter. Daarnaast kijken verzekeraars naar geboortejaar en het gewicht. Ook de gekozen dekking en jouw eigen risico werken mee in de premie. Een verzekering is er al vanaf €9,85 per maand. Razendsnel ondervinden wat de verzekering voor de Renascence Bulldog exact kost? Navigeer naar een verzekeraar, voer jouw gegevens in, en achterhaal de actuele premie van juni 2024. Alternatief: verzekering Poedel afsluiten.

Hoe sluit ik snel een huisdierenverzekering af?
Een geschikte Renascence Bulldog verzekering afsluiten regel je snel & eenvoudig. Een dekking aangetroffen met een lage premie, of die jij betrouwbaar acht? Normaliter werkt het als volgt:

 1. Is jouw hond een reutje of een teefje?
 2. Voer het ras van jouw hond in.
 3. Staat het ras er niet bij? Markeer dan het volgroeide gewicht.
 4. Hoe oud is jouw hond?
 5. Voer je postcode + evt. huisnummer in.
 6. Selecteer de gewenste dekking plus eventuele aanvullende dekkingen.
 7. Maak een keuze voor de max. vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. Je ziet nu wat de maandelijkse polis is. Het afsluiten van de dierenverzekering doe je gewoon online.

Tarieven dierenarts Renascence Bulldog

Situatie Tarieven
Consult €37
Consult weekend / avond €67
Chippen €43
Vaccinatie €53
Urine onderzoek €16
Bloedonderzoek €52
Röntgenfoto €78
CT-scan €155
MRI-Scan €750
Castratie Vanaf €230
Sterilisatie Vanaf €295
Tanden en kiezen trekken Vanaf €160
Reinigen gebit Vanaf €67,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering voor jouw trouwe Renascence Bulldog (reu of teef? Graag noemen we essentiële dingen die van belang zijn bij het vinden van de juiste polis. Goed om te weten: ideaal gezien sluit je de polis af als het nog een puppy is. Je hebt dan altijd een voordelige polis. Maar ook deze zaken zijn van belang:

1. Jouw premie
Het ras, gewicht en leeftijd zijn grotendeels verantwoordelijk voor de premie Let op, de ene polis is de ander niet. Jouw startpunt is dus premies naast elkaar zetten.

2. Hoe ziet de dekking eruit?
Bekijk goed wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle aandoeningen en medische hulpmiddelen betaalt de verzekeraar. Controleer grondig de voorwaarden van de verzekeraar. Is tumor medicatie wel of niet vergoed? En in welke mate krijg ik een vergoeding voor nest enting voor fokkers?

3. Maximum vergoeding
De maximale vergoeding op jaarbasis schommelt tussen de €1.600 – 4.300. Ga je voor een hoog bedrag, dan ga je meer betalen. Bedenk goed wat je zelf kunt betalen.

4. Eigen risico
Bij enkele assuradeurs is het eigen risico een vast bedrag per declaratie. Enkele andere assuradeurs hanteren een percentage van circa 15%. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €50, kies je een percentage dan moet je denken aan 25%. Misschien ook interessant: Puli verzekering.

Dierenverzekering Renascence Bulldog vergelijken juni 2024

Jij wilt de beste zorg voor jouw hond. Deze tijd is er nogal wat te kiezen. Hoe vind ik nu snel een verzekering op maat? Geholpen door de huisdierenverzekering vergelijken kan jij zonder gedoe hondenverzekering voor de Renascence Bulldog vergelijken. Wij vergelijken onder andere Hema. Variabelen die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld postcode, leeftijd, geslacht, het ras, gewicht. Hierna achterhaal je een aantal erkende dierenverzekeraars. Elk met eigen pluspunten.

petplan-verzekering

Petplan

Geneesmiddelen
Basis, Plus, Totaal en Ongevallen
Geen kleine lettertjes

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Dekking op maat
Dekking op maat
Alle rassen welkom

ohra-verzekering

Ohra

Snelle ingangsdatum
Voor hond & kat
Ook je pup verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Castratie
3 pakketten
Ongeacht welk ras/afkomst

hema-verzekering

Hema

Scherpe premie
Binnen 5 minuten geregeld
Gebruiksvriendelijk

aegon-verzekering

Aegon

Steralisatie
Identificatiechip
Online account

Welke dekking biedt mijn hondenverzekering?

De voorwaarden van een dierenverzekering zijn per aanbieder weer anders. De meeste aanbieders biedt een soort van basisverzekering. Hiermee ben je afgedekt tegen veel voorkomende kosten. Voorbeelden hiervan zijn consults, een röntgenfoto laten maken, opname + verblijf in kliniek of hulpmiddelen. In het algemeen is de minimale dekking tot 80% van te declareren rekeningen. Bij verscheidene partijen kan je het vergoedingspercentage zelf kiezen. Daarnaast zijn er duurdere “top” pakketten. De dekking is hierbij veel uitgebreider, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bekijk alles over: OHRA huisdierdekking.

Aanvullende dierenverzekering
De nationale verzekeringsmaatschappijen kunnen voorzien in speciale uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). De premie zal wellicht toenemen, maar het biedt meer zekerheid. Voorbeelden van populaire aanvullende verzekeringen zijn:

 • Sterilisatie van de hond
 • Uitvaart
 • Europa dekking
 • Fysio-module
 • Tandarts module
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Renascence Bulldog afsluiten? Altijd een aantrekkelijke verzekeringspremie van jouw dierenverzekering!