Russki Toy verzekeren? Een verzekeringspakket voor jouw hond al vanaf €7,75 per maand

Jouw trouwe Russki Toy biedt jou ontzettend veel gehechtheid. Misschien is het wel je beste vriend. Je staat er misschien niet altijd bij stil: ook jouw hond kan ziek worden, of een aanrijding krijgen. In zo’n scenario is het niet leuk om te moeten kiezen tussen jouw maatje en een geldbedrag. Een huisdierenverzekering voor jou Russki Toy is een oplossing. Al vanaf een paar euro per maand verzeker je jouw hond de meeste medische kosten. Onder andere transplantaties met lichaamseigen cellen en/of shockwave therapie. Assuradeurs als Petplan en andere aanbieders werken met max. vergoedingen variërend van €2.000 tot en met € 2.800. Op deze website vergelijk je alle Russki Toy verzekeringen (mei 2024).

Beoordeling Premie Hond Premie Kat Eigen risico Maximale Vergoeding Info Premie Berekenen
ohra-verzekering v.a. €15,13 v.a. €9,78 20% €5000 Meer over OHRA
inshared-verzekering v.a. €5,38 v.a. €4,38 15% €3500 Meer over Inshared
petsecur v.a. €9,99 v.a. €9,99 €0 - €150 €6000 Meer over Petsecur
aegon-verzekering v.a. €12,64 v.a. €10,16 €50 €3500 Meer over Aegon

Wat zijn de voordelen van een huisdierenverzekering?

Jouw Russki Toy is jou heel wat waard. Vanzelf wens je de beste zorg voor je dog. Door het afsluiten van een dierenverzekering waarborg jij jouw hond van optimale zorg. Onmisbaar bij bijvoorbeeld een operatie. Je hoeft niet na te denken over een forse nota. Bij veel verzekeraars ben je gewoon welkom bij een regionale dierenarts. De nota stuur je (online) naar de verzekeraar. Bij sommige aanbieders ontvang je tot wel €4.800 per jaar.

 • Geen financiële verrassingen
 • Uitgebreide medische behandelingen
 • Ook voor kruisingen
 • Meestal zelf dierenarts kiezen
 • Premie vanaf €5,95 per maand

Euthanasie & inslapen

Begint je hond op leeftijd te raken, of heeft hij te lijden onder een erge ziekte? In dat geval is inslapen de beste optie. Voor euthanasie ga je naar de dierenarts (circa €90), maar is ook op locatie mogelijk (ongeveer €120). Jouw hond laten inslapen (afmaken) wordt voor een deel betaald in de polis. Aangaande afscheid nemen onderscheiden we een aantal keuzemogelijkheden: destructie, begraven of cremeren.

Castratie en Sterilisatie

Het castreren zorgt ervoor dat de Russki Toy geen pups meer voort kan brengen. Het grote voordeel hiervan is: een minder onrustig dier. Vaak doet men dit in het 1e levensjaar. Kosten van sterilisatie zijn al snel €345. Bij Reaal dier & zorg is dit standaard gedekt. Bij veel andere polissen is castratie een aanvullende verzekering.

dierenverzekering-russki-toy

Wat kost een Russki Toy verzekeren?

Een dierenverzekering is eigenlijk hetzelfde als zorgverzekeringen zoals mensen die afsluiten. Binnen een vooraf afgesloten pakket worden operaties en medicijnen grotendeels vergoed. Een huisdierenverzekering is aanmerkelijk voordeliger dan een normale zorgverzekering. De bandbreedte ligt doorgaans tussen €14,75 tot €29,5 (maandelijks). Maar hoe komt de prijs voor een verzekering tot stand? Velerlei factoren bepalen de premie. Een belangrijke factor is het ras van jouw viervoeter. Tevens tellen ook de leeftijd en het gewicht. Ook het verzekeringspakket en de hoogte van het eigen risico zijn belangrijke factoren. Een huisdierenverzekering sluit je af vanaf €9,15 per maand. Meteen ontdekken wat de verzekering voor jouw Russki Toy tot op de komma kost? Selecteer een van de partijen, vul de vragen over jou en je dier in, en achterhaal de actuele premie van mei 2024. Je kunt ook direct een verzekering Portugese waterhond afsluiten.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering
Een goede Russki Toy verzekering afsluiten stelt niet veel voor. Een verzekeraar tegengekomen die betaalbaar is, of waar jij veel vertrouwen in hebt? bij de meeste verzekeraars krijg je de volgende vragen:

 1. Gaat het om een mannetje of vrouwtje?
 2. Gaat het om een ras of kruising?
 3. Gaat het om een kruising? Selecteer dan het gewicht van het dier zodra het volgroeid is.
 4. Kies de leeftijd van de hond.
 5. Kies jouw woonplaats.
 6. Markeer de gewenste dekking en optioneel aanvullende verzekeringen.
 7. Selecteer de gewenste vergoeding en het vrijwillig eigen risico.
 8. De verzekeraar toont de premie per maand. De gekozen dierenverzekering sluit je direct online af, en kan vandaag nog ingaan.

Kosten dierenarts Russki Toy

Consult Tarieven
Consult €34
Consult weekend / avond €74
Chippen €46
Vaccinatie €57
Urine onderzoek €16,5
Bloedonderzoek €57
Röntgenfoto €68
CT-scan €146
MRI-Scan €850
Castratie Vanaf €205
Sterilisatie Vanaf €270
Tanden en kiezen trekken Vanaf €195
Reinigen gebit Vanaf €67,5

Welke hondenverzekering past bij mijn dier?

Aan het oriënteren op een puppy verzekering afsluiten voor de Russki Toy (reu of teef? We behandelen nuttige factoren die belangrijk zijn bij het afsluiten van de verzekering. Goed om te weten: de goedkoopste polis is die voor een puppy. Je hebt dan te maken met een lage premie. Houd ook de volgende factoren in acht:

1. Premie per maand
Het ras/kruising van de hond liggen ten grondslag aan de maandelijkse premie Echter, premies zijn per maatschappij erg wisselend. De basis is premies naast elkaar zetten.

2. Wat wordt er wel en niet vergoed?
Bekijk nauwkeurig wat er wel/niet is inbegrepen. Niet alle ingrepen en medicaties betaalt de verzekeraar. Bekijk altijd de kleine lettertjes. Wordt nest enting voor fokkers wel of niet vergoed? En welke garanties zijn er met behandeling tegen knie-aandoeningen?

3. Wat wordt er jaarlijks maximaal vergoed?
Het bedrag wat je maximaal vergoed krijgt ligt tussen de €2.000 t/m 5.900. Wil je een lekker hoog bedrag, dan betaal je meer premie. Bereken eens welk bedrag je zelf hebt liggen.

4. Eigen risico
Bij meerdere partijen betekent het eigen risico een absoluut bedrag per behandeling/declaratie. Enkele andere partijen eisen een percentage voor elke declaratie. Bij een vaststaand bedrag moet je denken aan €75, percentages zijn rond de 30%. Check ook alles over een Retriever verzekering.

Dierenverzekering Russki Toy vergelijken mei 2024

Jij wilt de ziektekosten van jouw hond verzekeren. Sinds een aantal jaren vinden we talloze verzekeraars. Bij wie moet ik zijn voor een verzekering zonder poespas? Via deze website kan je simpel & snel hondenverzekering voor de Russki Toy vergelijken. Je komt hier in contact met o.a. Petplan. Aspecten die de premie bepalen zijn bijvoorbeeld geslacht, het ras, gewicht, leeftijd, medisch verleden. Hieronder vind je enkele populaire dierenverzekeraars. Ieder met hun eigen voordelen.

petplan-verzekering

Petplan

Kies je eigen dekking
Met tips & weetjes
Voor de allerkleinsten

reaal dier en zorg verzekering

Reaal Dier & Zorg

Vandaag nog verzekerd
Dier & Zorg label
Hoge klanttevredenheid

ohra-verzekering

Ohra

Rontgenonderzoek
Ook aansprakelijkheid
Ook je pup verzekeren

inshared-verzekering

Inshared

Geneesmiddelen
Medische kosten tot €3.500
Account via internet

hema-verzekering

Hema

Kies je eigen dekking
Scherpe premie rasdieren
Veel rassen te verzekeren

aegon-verzekering

Aegon

Rontgenonderzoek
Korte wachttermijn
Online declareren

Welke kosten dekt de hondenverzekering?

De afgedekte behandelingen van een dierenverzekering zijn wisselend. De Nederlandse aanbieders hanteert een basisverzekering. Zo zijn de meest standaard kosten gedekt. Voorbeelden hiervan zijn consults, röntgenfoto’s, een ingreep of pillen. Gewoonlijk kunnen ze de helft tot 3/4 vergoeden van een declaratie. Tip: soms kan je het eigen risico kiezen dat bij jou past. Bij veel partijen kun je een totaalpakket of plus-polis nemen. Dit is een meer complete verzekering, en je kunt aanspraak maken op een hogere uitkering. Bezoek ook: Alle verzekeraars.

Aanvullende dierenverzekering
De erkende partijen geven jou de optie voor uitgebreidere pakketten (aanvullende verzekering). Het kostenplaatje zal wellicht toenemen, maar je komt niet voor verrassingen te staan. Vaak afgesloten aanvullende verzekeringen zijn:

 • Uw hond steriliseren
 • Uitvaart
 • Buitenlanddekking
 • Fysiotherapie
 • Gebit
 • Chemo/radiotherapie

Verzekering Russki Toy afsluiten? Zeker een aantrekkelijke verzekeringspremie voor jouw dierenverzekering!